Nie wiem po co o to pytasz,AKCJI GTC NIE MASZ chcesz hans ukryć te 3 NOWE INFA GTC I TE O TRANSAKCJI SPRZEDAŻY NIEDŁUGO 11 BIUROWCÓW??,,zapytaj niżej marka,on się pewnie lepiej zna się lub ty sam się lepiej znasz NIŻ JA Wezwanie po przekroczeniu 66% może nastąpić np w wyniku między innymi objęcia akcji nowej emisji,nabycia akcji w wyniku zmiany statutu spółki,podwyższenia kapitału zakladowego,wygaśnięcia uprzywilejowania jego akcji,nabycia akcji,wnoszenia ich do spółki jako wkladu,art 74,być może co wynika z art 79 cena nie może być między innymi!!! niższa od najwyższej zapłaconej za akcje w ciągu ostatnich 12 miesiecy,a w przypadku gtc to jest chyba obecnie te 8,76zł z pażdziernika 2020r.,bo 10,38zl na gtc bylo na początku 2020r.Warto to jednak sprawdzić,bo może się mylę,albo nie wiem o czymś,np.uchylili 20listopada 2020r jakiś pkt.19 art.9 na podstawie art.430 statutu spólki,nie wiem co tam było? może jakaś drobnostka,A MOŻE CHCĄ NAS WYCISNĄĆ??? Hans ty nie masz akcji,to pewnie wiesz,TO WYTŁUMACZ MI co z tym wezwaniem ,czy wogle i kiedy? jakaś emisja dla wybranych prywatnych czy euroobligacje mają z tym związek? W KOŃCU NISKA OBECNA CENA GTC NISKIE C/WK ZACHĘCA DO PRZEJĘĆ spólek publicznych.WYTLUMACZ MI