Krytykę czego?
Nie zrozumiałeś info: kupili następną prognozę. I wyniknie z niej to samo co z poprzedniej
Tu miało być 20 za akcje na koniec 2020 wg poprzedniej prognozy. I co? Było? Jest?
kto się zasugerował ich prognozą i wziął to dziś jest w czarnej ...
spółkę znam tylko od momentu jak zmienili się w spolke gamingową, bo ta branża mnie interesuje. Nie znam ich z poprzedniej działalności, co wiem to przeczytam na forum. A ty pewnie wtopiłeś i jestes jednym z tych użalających się nad sobą :) ?
A ty jesteś tym co wtopił teraz?
Opowiedz nam jeszcze o sobie, o swoim zwrocie/zysku z półtorarocznej inwestycji albo chociaż o dywidendzie, której uchwaleniem się tak ekscytowałeś…
rozliczasz i dyskredytujesz innych, nie twój interes kto ma akcje ile i gdzie
hehehe...pisać mogę co chcę acz zmusic nie mogę. Ale większość tak ujadających na spółkę to raczej akcji nie ma i jest to pokłosie tych historii co piszecie że były kiedyś. Mój zwrot ? na razie niewielki, ale jest, choć też nie traktuję tego w tej kategorii, bo wychodząc z pozycji w tej chwili samemu bym uwalił kurs, tyle że ja takie papiery to trzymam raczej długo i liczę się z ryzykiem wtopy. Póki co to jednak wolę kibicować niż opluwać swojego konia w wyścigu. I uwierz, to nie jest u mnie pozycja nad którą się jakoś specjalnie stresuję.
Kupiłem taniej niż dziś mogę sprzedać. Nie wiem jak prościej mogę to wytłumaczyć :) fakt - przegapiłem szansę na dobre kółko jak kurs był w okolicach 10-12 zeta, ale ciągle uważam, że będzie jeszcze sporo wyżej. Jeżeli obserwujesz co się tu dzieje, to nie ma wielkich obrotów, więc to taka przewalanka małych wolumenów. To na dobrą sprawę nie znaczy nic. można trochę podziubać akcji jak komuś mało i tyle.
Mortimer nie masz z nimi co sie kopac ta sa ludzie co jak spada pisza bzdury a jak zacznie rosnac napisza ze w ostatniej chwili wskoczyli tylko nie wiem gdzie jak caly arkusz jest smieszny