• Witam pytanie Autor: ~Hmn [88.156.134.*]
    O co chodzi z tym boom na tą spółkę czym się ona zajmuje ? Ja znalazłem tylko że robi jakies prezenty.. może ktoś wytłumaczyć czy warto pakować tu 10tys zł?
  • Re: Witam pytanie Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Poszukaj, poczytaj, wysil się :))
  • Re: Witam pytanie Autor: ~grey [37.249.112.*]
    skubas, nie bądź niemiły.
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Xawery [5.173.128.*]
    Premier zapowiedział kształcenie nowych inwestorów GPW
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Toja [88.156.134.*]
    Poczytałem nic tu nie ma sensownego a skubas sam nie wiesz na co liczysz bo nawet nie potrafiłeś dać konkretnego argumentu
  • Re: Witam pytanie Autor: ~grey [77.115.9.*]
    Podejrzewam że skubas mógł by ci podać niejeden argument , ale mniejsza o to, pozdrawiam.
    Dnia 2021-06-07 o godz. 20:16 ~grey napisał(a):
    > Podejrzewam że skubas mógł by ci podać niejeden argument , ale mniejsza o to, pozdrawiam.

Dokładnie, ale gościu rżnie cwaniaka i udaje jakiegoś głupa jakby od wczoraj tu przyszedł.
    Po pierwsze, ktoś kto dopiero zaczyna, nie pakuje się w tak ryzykowne inwestycje (spółki).
    A to już go dyskredytuje jako potencjalnego nowicjusza, który rzekomo szuka informacji.
    Szkoda czasu...
    Dnia 2021-06-07 o godz. 20:08 ~Toja napisał(a):
    > Poczytałem nic tu nie ma sensownego a skubas sam nie wiesz na co liczysz bo nawet nie potrafiłeś dać konkretnego argumentu

Skoro nic nie znalazłeś a ja nie potrafiłem nic podrzucić, to........wypad z baru, skoro jakiś taki mało rozgarnięty.
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Laik [5.173.11.*]
    Nie ważne co robi tylko czy kurs urośnie, sam ogarnij czy warto, jak zaczynałem to kupowałem biomed po 80gr i jarałem się że sprzedałem po 1,2. 50% to nie mało, ale wiecie co było potem... Ehhh... Rok skończyłem z wielką strata... Pierwszy rok. Ostatnie 3 miesiące stałem z boku i obserwowałem w tym roku 130proc puki co... Nauczyłem się czytać, szukać i myśleć do przodu. Poczytaj espi i raporty i jeśli uznasz że warto to witamy w gronie akcjonariuszy p24
  • Re: Witam pytanie Autor: ~hm [46.205.205.*]
    ale po co wy go namawiacie aby teraz kupił w samym dole, on jest potrzebny na poziomach 70gr aby odkupił odemnie akcje hehe. Teraz on tu jest niepotrzebny aby kupił akcje w samym dole.
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Laik [5.173.11.*]
    Po PKC rośnie średnio 40% na dzien, lepiej jak odpali na 25gr niż na 15. Niech kupi...,
  • Re: Witam pytanie Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Proszę nie kpić z początkujących. Pamiętajcie, że kiedyś sami też zaczynaliście przygodę z GPW i ciekawe czy wtedy też byliście tacy wyszczekani. Założę się, że łykaliście jak pelikany każdą informację jaka napatoczyła się na oczy.

Z drugiej strony z 10k zł w ręce, to kijem Wisły nie zawróci...
    z 10 tysiecy złotych może tu zarobić lekko 50 tyś zł. bo to pójdzie lekko na 1zł.
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Toja [88.156.134.*]
    Ciekawe jak 7 procent to kirsnurosl w ciągu 7 dni to gdzie te 40 procent ajj naganiacze ok idę gdzie indziej widać że bez sensu
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Laik [5.173.14.*]
    Nie wiem czy do mnie ktoś pije... Chodzi o odpowiedzi... Nie naganiam i nie wyśmiewam początkujących... Nie wiem czy czytaliście post wyżej... Tu może być dobry pieniądz do zarobienia ale ryzyko jest wielkie... Ja ryzykuje. Jeśli to coś wam o mnie powie to mam 40 000 akcji, warunkiem wystrzalu są informacje-ostrzeżenie równie dobrze może spaść na 8 gr
    Ja wczoraj kupiłem 23000 akcji po 18,5gr a ty Laik po ile kupiłeś te 40000 akcji
  • Re: Witam pytanie Autor: ~SzkodaCzasu [31.60.251.*]
    Animator trzyma za ryj
  • Re: Witam pytanie Autor: ~Laik [5.173.14.*]
    Średnia około 0.175, miałem już kiedyś średnia 0.155 i poszło koło 0.26 jak nie widziałem potencjału wzrostu... Zostawiłem 1 akcje na czujke i jak zaczął się ruch po infie o dofinansowaniu to kupiłem w kilku pakietach z prawej i z lewej... To musi iść minimum na 0.45 wg mnie. Ale może się miło zaskoczę, żałuję że Coal energy mi odjechało bo mocno rozwiązałem kilka tygodni temu... , (
  • To się nie zatrzyma tym razem na 45 groszach Autor: ~hm [46.205.205.*]
    To się nie zatrzyma tym razem na 45 groszach

Sądzę że inwestorzy zechcą pokonać w końcu ten opór na 50gr , to może pójść nawet na 80gr
  • Re: To się nie zatrzyma tym razem na 45 groszach Autor: ~Laik [5.173.14.*]
    Niechaj tak bedzie ,
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2025-09-25 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.