Niestety zawiodlem sie na Was. Co to jest za spolka??? Dla Was stanowi problem zebrac kilkadziesiat k zlotych. To o czym my tu rozmawiamy? Zero plynnosci. Poki co zawieszam sprzedaz i poczekam na lepsze obroty bo bedziemy sie tak bawic w nieskonczonosc. Zycze wszystkim milego weekendu :)
Wielu ci będzie wdzięcznych wkrótce za to sypanie. Był taki typek ze 2, 3 lata temu na forum Farm51 o nicku "blackboo", co to chełpił się że wywalił kilka tysięcy sztuk po 9,80 zł i dziękował temu co od niego kupił. Do dziś go tam wspominają jako pośmiewisko:P Tymczasem teraz nawet
śmieciuch gamingowy Nggames (już pod 3 nazwą) ma wyższą kapitalizację przy o wiele niższych przychodach i zysku.
Może nie zauważyłeś że na całym gamingu trwa przesilenie i są pierwsze jaskółki do zmiany trendu. CdProjekt już 10 procent powyzej ostatniego dołka, Playway 20%. Wystarczy że Qubic pójdzie razem z trendem:P
Prezio ma "tylko" milion akcji? Tylko? Idź sobie zobacz ile akcji ma zarząd Farm o który warga wspomina. Tam nie ma nikogo nad progiem 5 procent a rośnie jak szalone ostatnio. Sentyment do branży gier na giełdzie poprawia się już systematycznie po fatalnej premierze Cyberpranka i słabym debiucie Huuuge na GPW.
Już rozumiem o co ci chodziło, ale mniejsza o to. A kto podbija kurs farm, czy CDR? Na CDR jeszcze w poniedziałek takie same trolle jak ty wieszczyły zwałę na 120 i ktoś to jednak bierze mimo "braku perspektyw". Tu też jak będzie skup to i leszcze się podłącza.
Jesteś jednym z poszkodowanych przez niego czy co tu robisz? Bo że produkujesz się bezinteresownie na forum to nie uwierzę. Oczywiście rzekoma krzywda i klęska dla akcjonariuszy, którą przepowiadasz ma się wydarzyć przy kursie 2 złotych z groszami, a nie gdy akcje chodziło po 6 czy nawet 10 złotych. Gdzie sens i logika? Pogódź się z tym że każdym trend spadkowy się kiedyś kończy, a dzisiejsza sesja jest tego świetnym zwiastunem
Mam nadziej ze mi również wszystko pokaże .... zboki. Qubic po 2,5 -2,6 to promocja, nawet jak spadnie bardziej to i tak są to zaje... bist..e poziomy. Przypomnę ci tego posta jak popchnę po piątaku połowę tego co zebrałam wczoraj i dziś i zostanie mi czysty zysk. Wracam do popijawy miłego weckendu.....
Dnia 2021-06-04 o godz. 23:34 ~zoozosia napisał(a): > Mam nadziej ze mi również wszystko pokaże .... zboki. Qubic po 2,5 -2,6 to promocja, nawet jak spadnie bardziej to i tak są to zaje... bist..e poziomy. Przypomnę ci tego posta jak popchnę po piątaku połowę tego co zebrałam wczoraj i dziś i zostanie mi czysty zysk. Wracam do popijawy miłego weckendu.....
Mega okazja powiadasz, ok wierze ci ale mozesz napisac wiecej dlaczego tak uwazasz, co sprawi, że kurs akcji wróci do poziomów sprzed kilku-kilkunasstu miesiecy ? Tutaj jak ktos zadaje normalne pytanie które nie jest naganianiem na kupno to nazywa sie go trolem a ja po prostu chcialbym sie dowiedziec dlaczego ma być tak swietnie skoro od kilku miesięcy kurs leci tylko w dół....?
Premiera Epistory zapowiedziana na 02.07.2021, w sierpniu Love Colors i Badland, Wrzesień to Planet Quiz, Real Boxing 2, Splatter, a także Robonauts na steam.
Wg. Playtrackera epistory sprzedało się w ponad 2mln sztuk, Real Boxing ponad 1mln, Badland ponad 1,5mln.
Niech te statystyki będą nawet DZIESIĘCIOKROTNIE zawyżone to i tak mamy gry o potencjale sprzedażowym 400 tys kopii w ciągu następnych 3 miesięcy.
Dodać odbicie Sonki która wreszcie ogarnie swoje opóźnione produkcje i jesteśmy w domu.
Ja nie potrzebuje nawet tych 8 zł, w tym momencie odbicie na 5zl daje zysk ponad 50% po wszelkich usrednieniach. A to wydaje się być bardzo realne. A jeśli jeszcze QG ogłosi dobre wyniki ba Tiny Lands i jakieś nowe premiery to przebicie 6 zł również uważam za osiągalne.
Spółka ma płynność, plan generowania kasy i zapowiedziane premiery. Polecam zrównać to z perspektywami np. takiego Biomedu.
Może starczy narazie tego sypania. Trochę sprzedałeś. Nie lepiej poczekać aż będzie 5-6pln i wtedy dokończyć. Już więcej od Ciebie narazie nie kupie:)
Pozdrawiam