• kupują dalej Autor: ~student [89.64.57.*]
    czytał ktoś uchwały ?
  • Re: kupują dalej Autor: ~Ohoh [31.2.96.*]
    Ktoś musi by odciągnąć do 12 zeta skoro akcjonariusze śpią. Ja im już pomagam małymi pakietami. Jak będzie nas więcej to prawą stronę w kilka dni oczyścimy do poziomu 10-12.
  • Re: kupują dalej Autor: ~gala [89.151.36.*]
    No nieźle - milion na dalszy skup. N ie wydaje się, żeby kurs miał spadać - albo dobre infa o nowych biznesach, albo rozwijają się stare (gry) albo skupy.
  • Re: kupują dalej Autor: ~Dedalus [109.40.241.*]
    Miło, ze skupia jeszcze za milion złotych. Wydaje się, ze z obecnego skupu dojdą do 800k akcji. A później zbiorą 150k i będą mieli ponad 9% akcji. Może sprzedadzą je Chinczykom. ;) Ja zamierzam im częsc moich akcji oddać. Za wspieranie spółki z taka historia i ktora nie ma płynności należy mi się, żeby odkupili coś ode mnie. ;)
    Ale żeby tu się pojawił handel, potrzebne jest info, rzeczywista zmiana w postrzeganiu spółki i zejscie z haka już wszystkich, którzy kiedys się tu zaplątali a jeszcze nie wyszli. Car trochę płynności zapewnił, przydałoby się, żeby ode mnie pare osób odebralo, żeby było czym handlować a nie kisisc się tak jak się ostatnio kisimy.
    I tez myśle. ze poziomy poniżej 5zl to już przeszłość. Teraz czas na nowe. ;) Żeby te gierki na giełdę weszły, to byłoby coś!
  • Re: kupują dalej Autor: ~Car [31.0.79.*]
    Trochę ostatnio jeszcze sprzedałem i z 56 tyś zszedlem do 26 tyś.i tyle już zostawię do 10 zł. Teraz usredniam orco w które wszedłem 10 lat temu potężna strata była ale teraz średnia 4 zł papier 2 zł. Kiedyś kosztował 500 zł!! Zszedł do 60 groszy !!! Ps.Nikogo nie namawiam ale niewiele jest tańszych spółek na gpw C/Z 2,2...
  • Re: kupują dalej Autor: ~student [89.64.57.*]
    jednak na pmpg jest większy potencjał wzrostu niż na orco
  • Re: kupują dalej Autor: ~Dedalus [109.40.241.*]
    Car, skupujesz akcje spółki, która w każdej chwili może być zdjęta z giełdy? Przecież główny akcjonariusz ma ponad 97% akcji. A to, ze kurs byl kiedyś po 500zl, to nie ma przecież znaczenia, bo tam robili coś z ilością akcji i jest ich tyle, ze kapitalizacja obecnie to 2,6 miliarda! A średni obrót ostatnio to 10 tysięcy złotych!
    Chyba, ze lubisz takie mało płynne akcje. ;)
    Wiem nie mam wyboru przynajmniej usredie jak będzie wezwania to może jakaś premię do kursu dadzą i będzie mniejsza strata A raczej spadać to nie ma z czego choć to gielda i wszystko może się zdarzyć. Ps orco notowana na 3 giełdach Praga luksemburg polska
    Dodam jeszcze jako ciekawostkę że w Pradze orco po dzisiejszym wzroście 14,9 korony co daje 2,60 a w Polsce 2,06 .Główny rynek waloru jest właśnie tam dlatego dokupuje bo ta cena to promocja. Niedawno był wystrzal w Polsce na 3 zł i żałuję że wtedy nie sprzedałem i teraz nie odkupilem bo wtedy Praga chodziła po 2 zł i pewnie wtedy wszedł kapitał tego nieświadomy. Cóż od poniedziałku dalej dobieram ale spokojnie pmpg nie sprzedaje tylko gniota od Domagały zamet który kisi się niemiłosiernie. Na pgo od Domagały zarobiłem na wezwaniu to teraz mogę trochę stracić bo kupowałem zamet 0.89 A teraz chodzi 0.84 .W orco widzę największy potencjał c/z 2,2 mówi sama za siebie. Pozdrawiam wszystkich wierzących w pmpg bo tu też 10 zł będzie jak nic
  • Re: kupują dalej Autor: ~Dedalus [5.173.11.*]
    Spółka kupuje i kupować będzie. Na razie jednak ktoś sypie (może na wakcje potrzebuje) i tym sypaczem nie jestem ja.
  • Re: kupują dalej Autor: ~alojzy [31.60.73.*]
    zawsze jak skóp jest to południe. nie martw sie to nie twoja wina.
  • Re: kupują dalej Autor: ~Car [37.248.223.*]
    Nie sprzedaje od paru dni i zaczyna wreszcie drygac do góry. Może w końcu odpali mocniej niedługo..
[x]
PMPG -0,29% 1,70 2026-03-26 10:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.