• Wszystko się zgadza Autor: ~CatVader [5.173.140.*]
    Patologiczna firma żyjąca z lewych espi, więc i do promocji soczków wzięli Martę patostrimerkę
  • Wszystko się zgadza Autor: ~rg [37.7.180.*]
    Firma jest na drugim miejscu w swojej branży a jest notowana na NC więc nie wiem o co wam chodzi. Każdy z Was pił, pije lub będzie pił w najbliższym czasie ich produkty więc chyba wszystko jest ok. Czarny PR nie jest tutaj nie na miejscu. Nie zwracajcie uwagi na ten hejt bo tutaj idzie gra o wyższe cele których na dzień dzisiejszy jeszcze nie wszyscy ogarniają.
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: ~Krombuk [138.199.16.*]
    Mówisz o postkowidowym balonie, o którym usłyszałeś w życiu tylko dlatego, że podczas hossy podali bzdetne info o jakiś płynach za grosze, a ludzie wypompowali to z 1000%? Dobre…. równie dobrze mogłeś stracić pieniądze na 4mass jak straciłeś tutaj. Jak wisiał byś tam zamiast tu, to przekonywał byś tam wszystkich, że zawsze używali ich lakierów do paznokci.
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: ~Jaca [77.254.201.*]
    Leszcz... Tu jest dobrze... A na 4mass np. Ja wchodziłem za 0,20 więc dużo ponad 1000%.... peroniarze..
  • Wszystko się zgadza Autor: ~rg [37.7.180.*]
    To jest firma z mojego regionu usytuowana w jednej bogatszych gmin w Polsce . Ja niczego nie zachwalam i nikogo do niczego nie przekonuję a już na pewno nie proponuję nikomu inwestycji w jakiekolwiek akcje. Każdy musi świadomie inwestować swoje pieniądze a za doradztwo to trzeba płacić a mnie nikt nie płaci wiec wypraszam sobie takie insyuacje.
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: ~cejroski [45.133.192.*]
    dobrze ze ci nikt nie placi bo wisialby tak jak ty haaahaaa
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: ~TP [83.251.117.*]
    Krombul to nie moja wina że masz pecha i kupujesz na samych górkach
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: ~arek [141.101.104.*]
    firma żyjąca z lewych espi
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: ~Frinsite [83.136.182.*]
    Spółka Excellence nawiązała współpracę z osobą działającą pod pseudonimem Linkimaster, co wzbudziło kontrowersje ze względu na jej dotychczasową działalność jako influencerka. Kariera Linkimaster rozpoczęła się od v-logów, w których opisywała swoje kontakty z artystami z zespołu Rae Sremmurd, w tym prywatne spotkania, podczas których miała okazję nawiązać relacje intymne. Marta (Linkimaster) publicznie wyrażała dumę z tych doświadczeń, co budzi pytania o zasadność wyboru jej osoby jako ambasadora poważnej spółki giełdowej, jaką jest Excellence. Współpraca ta, rozpoczęta w czerwcu 2021 roku (ESPI 21/2021), została zerwana w styczniu 2022 roku pod presją akcjonariuszy (ESPI 1/2022). Tego rodzaju decyzje mogą być postrzegane jako nieodpowiednie i nieuczciwe wobec interesów akcjonariuszy.
[x]
EXCELLENC -0,52% 0,29 2025-11-07 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.