Firma jest na drugim miejscu w swojej branży a jest notowana na NC więc nie wiem o co wam chodzi. Każdy z Was pił, pije lub będzie pił w najbliższym czasie ich produkty więc chyba wszystko jest ok. Czarny PR nie jest tutaj nie na miejscu. Nie zwracajcie uwagi na ten hejt bo tutaj idzie gra o wyższe cele których na dzień dzisiejszy jeszcze nie wszyscy ogarniają.
Mówisz o postkowidowym balonie, o którym usłyszałeś w życiu tylko dlatego, że podczas hossy podali bzdetne info o jakiś płynach za grosze, a ludzie wypompowali to z 1000%? Dobre…. równie dobrze mogłeś stracić pieniądze na 4mass jak straciłeś tutaj. Jak wisiał byś tam zamiast tu, to przekonywał byś tam wszystkich, że zawsze używali ich lakierów do paznokci.
To jest firma z mojego regionu usytuowana w jednej bogatszych gmin w Polsce . Ja niczego nie zachwalam i nikogo do niczego nie przekonuję a już na pewno nie proponuję nikomu inwestycji w jakiekolwiek akcje. Każdy musi świadomie inwestować swoje pieniądze a za doradztwo to trzeba płacić a mnie nikt nie płaci wiec wypraszam sobie takie insyuacje.
Spółka Excellence nawiązała współpracę z osobą działającą pod pseudonimem Linkimaster, co wzbudziło kontrowersje ze względu na jej dotychczasową działalność jako influencerka. Kariera Linkimaster rozpoczęła się od v-logów, w których opisywała swoje kontakty z artystami z zespołu Rae Sremmurd, w tym prywatne spotkania, podczas których miała okazję nawiązać relacje intymne. Marta (Linkimaster) publicznie wyrażała dumę z tych doświadczeń, co budzi pytania o zasadność wyboru jej osoby jako ambasadora poważnej spółki giełdowej, jaką jest Excellence. Współpraca ta, rozpoczęta w czerwcu 2021 roku (ESPI 21/2021), została zerwana w styczniu 2022 roku pod presją akcjonariuszy (ESPI 1/2022). Tego rodzaju decyzje mogą być postrzegane jako nieodpowiednie i nieuczciwe wobec interesów akcjonariuszy.