Zobaczymy kto miał racje obliczałem wzrost trwał równy miesiąc poszło z 6 gr na 2.20 zł Po mojemu ten ruch jest juz ograniczony do głóry a prepaśc od dołu niesamowita.
chłopak swoje zarobił, na pewno kilka tysiączków, ja chyba sprzedam w piątek, zobaczymy czy będzie popyt, widzieliści ile na koniec się ustawili 45tyś za 2,20, więc nadal chcą kupować, do 3zł niema dużo w arkuszu:), mi 3,5zł styka, niechcieli puścic 30% tak?, ale jak będzie -50% to walną momentalnie, trzeba mieć palce na enterku. pzdr Bobi:)
Dnia 2021-06-01 o godz. 17:24 ~Stary_Inwestor napisał(a): > Zobaczymy kto miał racje obliczałem wzrost trwał równy miesiąc poszło z 6 gr na 2.20 zł > Po mojemu ten ruch jest juz ograniczony do głóry a prepaśc od dołu niesamowita. >
"Stary_Inwestor" powiadasz, że jesteś? Nigdy nie wzrosło z 6 groszy do 2.20zł. Coś przeoczyłeś po drodze.
dokładnie z 7 groszy ale kur. "mugi" (specjalnie błąd) nikt nie pamięta że 7gr po splicie to 35 gr Dzieciaki więc teraz jak chcesz tak liczyć że wzrosło od 7 gr to mamy 2.20/5 = 44 grosze i macie te swoje 3000% Ja miałem akcje kupione po 0.099 zł i miałem wyjąć przy 50 gr a jak narazie przy waszych obliczeniach 3000% jeszcze mi brakuje więc kur. jak to jest możliwe ??? Pozdrawiam :)
Dnia 2021-06-01 o godz. 20:07 ~TRolL11251125 napisał(a): > dokładnie z 7 groszy ale kur. "mugi" (specjalnie błąd) nikt nie pamięta że 7gr po splicie to 35 gr Dzieciaki więc teraz jak chcesz tak liczyć że wzrosło od 7 gr to mamy 2.20/5 = 44 grosze i macie te swoje 3000% > Ja miałem akcje kupione po 0.099 zł i miałem wyjąć przy 50 gr a jak narazie przy waszych obliczeniach 3000% jeszcze mi brakuje więc kur. jak to jest możliwe ??? Pozdrawiam :)
Drogi TRolL-u. Bardzo trudno czyta się tak długie wypowiedzi bez znaków interpunkcyjnych. Pewna doza staranności była by mile widziana. Nie wiem dlaczego sugerujesz: a.) że jestem dzieciakiem, b.) że wyliczyłem jakieś 3000%. BTW: Moje akcje CCE kupiłem za 1,65zł (przed splitem). Zgadnij, kiedy to było?
Masz racje poniosło mnie i z tego miejsca chciałem przeprosić co niektórych. Ale nadal uważam, że jest tu sporo dzieci i trolli co piszą co im ślina na język przyniesie lub co oczy zobaczą, wypowiadając się na tematy co nie mają pojęcia jaka jest rzeczywistość. I to mnie wkurza bo to jest forum o giełdzie a nie jakiś jarmark. Pan Stary_Inwestor zobaczył, że jest wzrost o 3000% a tak naprawdę jest o jakieś 600 i to ma być poważne, jak czegoś nie wiem to się dopytuję albo się pytam. Nie mam pojęcia kiedy kupiłeś ale wydaje mi się że jakieś 10 lat temu, popraw mnie jak nie mam racji.
Dnia 2021-06-01 o godz. 21:38 ~TRolL11251125 napisał(a): > Nie mam pojęcia kiedy kupiłeś ale wydaje mi się że jakieś 10 lat temu, popraw mnie jak nie mam racji.
Wiszę na haku od marca 2010. Historię konfliktu Paszy z Komputronikiem znam na pamięć. Niestety podejrzewam, że dzisiejsi posiadacze akcji nie mają pojęcia o czym teraz piszę. Widzą tylko te nieszczęsne 628% i bredzą o kontraktach na węgiel z Ukrainy do Anglii i Turcjii.