Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,20 zł , zmiana od tamtej pory: -85,64%

Re: Tak o to z 59 gr dzis poszo po 2.20 wystarczy

Masz racje poniosło mnie i z tego miejsca chciałem przeprosić co niektórych.
Ale nadal uważam, że jest tu sporo dzieci i trolli co piszą co im ślina na język przyniesie lub co oczy zobaczą,
wypowiadając się na tematy co nie mają pojęcia jaka jest rzeczywistość.
I to mnie wkurza bo to jest forum o giełdzie a nie jakiś jarmark.
Pan Stary_Inwestor zobaczył, że jest wzrost o 3000% a tak naprawdę jest o jakieś 600 i to ma być poważne, jak czegoś nie wiem to się dopytuję albo się pytam.
Nie mam pojęcia kiedy kupiłeś ale wydaje mi się że jakieś 10 lat temu, popraw mnie jak nie mam racji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCENERGY 0,00% 0,32 2025-09-23 11:02:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.