• no i dupa nie utrzymało się Autor: ~bronek [79.186.179.*]
    a juz myslalem ze bede musial kupic i tzrasc porami :D

BTW nie tylko tu cala branza ma doła https://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/branza-piwna-nadal-notuje-spadki-produkcji-po-4-miesiacach-2021-r,199439.html to w wypadku naszego prawie bankruta dobra wiadomosc w simie
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~pawel [188.146.197.*]
    haha bardzo dobra
    tu nie ma z czego spadac:D
    tu tylko do przodu moze pójsc
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~bronek [79.186.179.*]
    Dnia 2021-05-31 o godz. 18:12 ~pawel napisał(a):
    > haha bardzo dobra
    > tu nie ma z czego spadac:D
    > tu tylko do przodu moze pójsc

Zobaczymy ja nadal obstawiam swoje kilka sesji najlepiej okrakiem na weekendzie stabilnego wzrostu wtedy zaryzykuje, takie bujanki co chwila sugerujace zjazd na 0,29 nie warte sa ryzyka ....
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~bronek [79.186.179.*]
    O... znów spadło z tego z czego spaść się nie da .... cuda normalnie. :D
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~ktoco [188.147.33.*]
    Bronek tu i nie unikną wzrostu pewnik. Teraz to hwd, ciskają jak lotkami do planszy, ale weszli na ten moment z 0.3 do 0.35. Naród coraz bardziej świadomy. do rapos[rtu 2Q jaj jeszcze będą, a poźniej delikatniej, my tu nie kółks tylko inwestorzy, więc tylko ewentulna lekka irytacja, ale w sumie od 10 oddajemy wiec- walić Grubych i gpw-bo za bardzo ci ostatni czcazy nie kumaja :))
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~bronek [79.186.178.*]
    ty wiesz swoje ja wiem swoje. jestem tu zeby znalezc moment i wejsc na szybko ale coraz mneij wyglada mi ze ten moment moze nadejsc. Co zaczyna rosnac to jakis baran wystawia sprzedam PKC i dup ..... a to oznacza ze nikt w to nie wierzy i wszayscy uznaja ze 0,36 to sufit i nalezy tam wywalić ile się da .... takie sa fakty. ja wiem ze chcielibyscie tu zobaczyc choc 0,60 ale no way pal ...
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~leszcz [83.26.69.*]
    Niestety ten Browar nie ma zdolności do generowania zysku.Wygląda na to że w przyszłości nic się nie zmieni
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~MORGENSHTERN [94.254.188.*]
    To po co tutaj wchodzisz?))
    P.s
    Ja tu wypadam bo lubię do cyrku chodzić, hehe))a ty tutaj chyba do pracy przychodzisz xD)))
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~ktoco [188.147.35.*]
    Każdy wie swoje, ale Bronek, powoli jeżeli taki jest cel,a uważam, że taki jest obecnego właściciela/właścicieli- żeby zniechęcić, to powoli ten cel zaczyna być osiągany-zwątpienie-czyli jeszcze trochę "psychoinżynierii" i zacznie się resztka wysprzedaży. Nawet po Tobie, taki jakiś "leszcz" ochoczo poparł to co pisałeś. Spójrz kiedy zagęściły się niebieskie pionowe kreseczki - od początku października. Zaczął się nieoficjalny skup-dyskretnie nie na chama. Moim zdaniem na wolnym rynku może jeszcze jest 1.5-2 miliony akcji, reszta u tego który te akcje bardzo ceni. Teraz te akcje którym banalnie łatwo wyznaczyć chciany kurs mają 2 możliwe kierunki, żeby wrócił ruch - podnieść cenę - ale to droższe, pozatym część ludzi uzna, że to dopiero początek i będzie trzymała, albo brutalnie obniżyć, żeby wywołać panikę. Optuję za drugim scenario. Bo to, że ta sytuacja wiecznie trwać nie będzie to pewne na 100%. Nikt nie wywala prawie 30 baniek, nie przeprowadza bardzo precyzyjnej operacji przejęcia browaru, wszystko w możliwie maksymalnej ciszy, żeby siedzieć gdzie kury przysypiają(przepraszam Czarnków) i spijać piwo z końcowym terminem ważności. Trzeba poczekać. Do następnych wakacji wszystko będzie pozamiatane a może i szybciej są raporty Q, pewne rzeczy wychodzą na zewnątrz. O skrzynke browaru mogę się założyć, że niebawem zejdziemy poniżej 0.3 i przesuwali się na 0.2 - przed raportem z 2Q. Zreszta wszystko to pisałem, więc starczy
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    bronek weź poprawkę na to, że są jeszcze tutaj tacy co kupowali po 10-20 groszy. nie dziw się im, że już się niecierpliwią i chcą realizować zyski. Bo od marca (?) jest wahanie w przedziale 30-40gr. Jak masz większy pakiet to innego sposobu niż pkc nie ma. Jedni czekają na 30gr, drudzy chcą sprzedać powyżej 35gr stąd ten marazm.
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~bronek [79.186.135.*]
    Dnia 2021-06-11 o godz. 14:08 ~łysy napisał(a):
    > bronek weź poprawkę na to, że są jeszcze tutaj tacy co kupowali po 10-20 groszy. nie dziw się im, że już się niecierpliwią i chcą realizować zyski. Bo od marca (?) jest wahanie w przedziale 30-40gr. Jak masz większy pakiet to innego sposobu niż pkc nie ma. Jedni czekają na 30gr, drudzy chcą sprzedać powyżej 35gr stąd ten marazm.

Ale ja rozumiem ze ludzie chca sie tego pozbyc i takze to ze wywalaja PKC jak tylko zobacza 0,36 alre to wyznacza sufit na dlugo i DLA MNIE jest sygnalem ze nie warto tego jeszcze ruszac. Dzis jestem zdania ze jedyne co mogloby mnie sklonic do wejscia to gorka ktora przebilaby 0,40 i utrzymala sie przez weekend ale jestesmy PEWNI ze tajie cos sie nie wydarzy.

To po co tu przychodze? Bo mam sentyment do tej marki jeszcze z przed czasow przejecia przez gieldowych wy.....laczy i tyle.

mialem nadzieje ze nowy zarzad ruszy cos do przodu ale przyszlo gorace lato a oni dopiero zaczeli butelkowanie pierwszej warki podczas gdy sklepy powinny byc zasypane świerzym piwem ....

jest nadzieja w nowym szefie sprzedazy tak ... tylko kurde to nadzieja na 2022 rok najpredzej bo w tym roku pozamiatane.

na koniec tenm czlowiek od sprzedazy i piwowar to pewnie jedyne 2 osoby w spolce ktore cokolwiek wiedza o ty, biznesie .... to nie jest dobre

• Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Pamietajcie ze przed wynikami zawsze jest pompa
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~ktoco [188.147.32.*]
    Pytanie, czemu akcje są kupowane? bo chyba nie dlatego, że z 0.32 przejda na 0.36
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~ktoco [188.147.32.*]
    a z 0.36 powróca na 0.32. U nas kółek sie nie robi
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~Gdf [145.129.243.*]
    Od lipca rusza sklep online
    Dnia 2021-06-19 o godz. 00:54 ~ktoco napisał(a):
    > Pytanie, czemu akcje są kupowane? bo chyba nie dlatego, że z 0.32 przejda na 0.36
    10% w 2 tygodnie to mało? wiecej nie bedzie .... gdyby byl potencjal to by bylo teraz 0,40 a nie dalo rady i sie wywalilo to ostatczny dowod ze tu padaka az do scalenia
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~ktoco [188.147.2.*]
    Dnia 2021-06-19 o godz. 00:54 ~ktoco napisał(a):
    > Pytanie, czemu akcje są kupowane? bo chyba nie dlatego, że z 0.32 przejda na 0.36
    10% w 2 tygodnie to mało? wiecej nie bedzie .... gdyby byl potencjal to by bylo teraz 0,40 a nie dalo rady i sie wywalilo to ostatczny dowod ze tu padaka az do scalenia

Mnie tam się wydaje, że właśnie o to chodzi Bronek fajna ustawka na fix po ubu stronach i bęc
    jesteś potencjalnym dawcą sporego pakietu - tylko jeszcze trochę psychopracy
    i w pi..u pozbędziesz się, tak przynajmniej może jakimś dupkom się wydawać.

od 01.01 do 05.03 - ok. 5.000.000 akcji zmieniło właściciela
    08.03- do 31.03 ok. 1.900 000
    od 01 kwietnia do dziś - totalny marazm - kurs ok. 0.3-0.36 prawie MILION akcji zmieniło właściciela. Po co ktoś kupowałby"trupa"?
    Czyli od początku roku prawie 8 000 000. Akcji pod "kluczem" jest 9,5 mln licząc Amerykankę. Wolnych 6.000 000. Czyli były kółka, ale głęboko jestem przekonany, że tu nie o kółka chodzi, ale o konsekwentną akumulację,.
    Dnia 2021-06-18 o godz. 16:21 ~Gfd napisał(a):
    > Pamietajcie ze przed wynikami zawsze jest pompa

pompa srompa .... namaluj sobie trend zobaczysz te wszytskei pompy ....
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~ZBYCH [176.104.180.*]
    BRONEK JEŚLI MASZ WPŁYW NA KURS TO PROSZĘ
    mógłbyś zaniżyć kurs przynajmniej do 0,2 tak na dwa dni
  • Re: no i dupa nie utrzymało się Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    właśnie, umówmy się na jakąś sesję. kto chce wywalać pkcem większe pakiety niech sypie, kto chce kupić ustawiać koszyczki. kiedy? może i marudny bronek kupi po 25gr ;) ktoś tu się odgrażał kiedyś, że będzie sypał ja naiwny czekałem na sesję a tam pincet akcji po 35 groszy hehe.

jutro dzień ojca. nakupiłem ojcu i teściowi gniewoszy i konstancinów. trzeba rozruszać handel. hehe.
    Dnia 2021-06-22 o godz. 19:06 ~ZBYCH napisał(a):
    > BRONEK JEŚLI MASZ WPŁYW NA KURS TO PROSZĘ
    > mógłbyś zaniżyć kurs przynajmniej do 0,2 tak na dwa dni

bedzie taki ale jaki wplyw? POczytaj od poczatku powiedzialem ze kupie jak zobacze trend w gore ktory utrzyma si eprzez weekend .... zaczelo rosdnac i zdechlo i po prostu nie wierze ze tu w najblizszym czasie cos bedzi epoza padaka. Żebym teraz chcial to otworzyc musialoby wjechac chyba na 0,45 i utrzymac sie tam przez weekend a to tak samo prawdoopoodbne jak to ze dolary spadną z nieba zamiast deszczu.

tak czy siak jak chcesz 0,2 to kupisz nawet taniej ... w koncu emisja ma byc po 0,10 wiec spokojnie wystarczy poczekac .... pytanie czy bedzie warto umoczyc :D
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2025-11-27 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.