Dnia 2021-06-11 o godz. 14:08 ~łysy napisał(a):
> bronek weź poprawkę na to, że są jeszcze tutaj tacy co kupowali po 10-20 groszy. nie dziw się im, że już się niecierpliwią i chcą realizować zyski. Bo od marca (?) jest wahanie w przedziale 30-40gr. Jak masz większy pakiet to innego sposobu niż pkc nie ma. Jedni czekają na 30gr, drudzy chcą sprzedać powyżej 35gr stąd ten marazm.
Ale ja rozumiem ze ludzie chca sie tego pozbyc i takze to ze wywalaja PKC jak tylko zobacza 0,36 alre to wyznacza sufit na dlugo i DLA MNIE jest sygnalem ze nie warto tego jeszcze ruszac. Dzis jestem zdania ze jedyne co mogloby mnie sklonic do wejscia to gorka ktora przebilaby 0,40 i utrzymala sie przez weekend ale jestesmy PEWNI ze tajie cos sie nie wydarzy.
To po co tu przychodze? Bo mam sentyment do tej marki jeszcze z przed czasow przejecia przez gieldowych wy.....laczy i tyle.
mialem nadzieje ze nowy zarzad ruszy cos do przodu ale przyszlo gorace lato a oni dopiero zaczeli butelkowanie pierwszej warki podczas gdy sklepy powinny byc zasypane świerzym piwem ....
jest nadzieja w nowym szefie sprzedazy tak ... tylko kurde to nadzieja na 2022 rok najpredzej bo w tym roku pozamiatane.
na koniec tenm czlowiek od sprzedazy i piwowar to pewnie jedyne 2 osoby w spolce ktore cokolwiek wiedza o ty, biznesie .... to nie jest dobre