• Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~papug [88.156.133.*]
     Piotruś – coś dla ciebie:
    Niebawem na giełdę ma wejść kolejne studio ze stajni PlayWay – WarZoneLab.
    Mają zapowiedziane osiem tytułów, wstępnie na 2022 rok, a nie wydali jeszcze ŻADNEGO !!!
    Polecam śledzić debiut i szybciutko od razu zasrywać forum kłamstwami, doszukiwać się spisków, atakować bezpodstawnie spółkę i i działać na szkodę akcjonariuszy, tak jak robisz to tutaj od dłuższego czasu. Tylko pamiętaj, że takie działania prędzej czy później pociągają człowieka do odpowiedzialności za nie.

• Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~Piotr [89.8.167.*]
    Podaj jeden przykład kłamstwa z mojej strony. Nigdy nie oskarżam nikogo bezpośrednio i wyrażam jedynie swoje opinie. To po pierwsze. Po drugie, nie strasz mnie, bo to żenujące.
    Powtórze jeszcze tylko jedną rzecz. Najlepszy biznesem na polskim gamingu nie jest robienie gier, a wprowadzanie spółek popierdółek na giełdę. Zwłaszcza w przypadku PlayWay.
  • Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~papug [88.156.133.*]
    Ale ja cie nie straszę, ja tylko się o ciebie martwię i chcę ci przypomnieć że żaden człowiek nie jest anonimowy w internecie, nawet jeśli ukryje się za vpn i tak mu się wydaje. To nie są tylko 'twoje opinie', to są pomówienia pod adresem spółki działające na giełdzie i na to jest odpowiedni paragraf. Doskonale o tym wiesz i tłumacząc się w ten sposób pokazujesz że się tego jednak boisz. Jak na razie zarząd SimFabric w czatach inwestorskich odpowiadał kilkukrotnie, że nie zamierza ścigać osób wypowiadających publiczne oszczerstwa i pomówienia pod adresem spółki, działając w ten sposób na szkodę inwestorów, ale to się może w końcu zmienić. Z tego co widzę inwestorzy coraz częściej się tego zaczynają domagać, bo mają już dość takiej sytuacji. A jak się nie wkurzy SF, to się wkurzy Playway, bo ich też obsrywasz i dostaje się wszystkim spółkom zależnym przy okazji. Poza tym akcjonariusze mogą skierować również swoje działania w kierunku samego serwisu bankier.pl który umożliwia na rzekomo anonimowym forum takie szkalowanie. Ja już kiedyś wielokrotnie powtarzałem że takie fora nie powinny istnieć, albo powinny wymagać podawania autentycznych danych wypowiadających się osób. Zbyt wiele było już w sieci podobnych przypadków, że ktoś poczuł się zbyt pewnie, a potem był płacz, panika i dramaty ludzkie jak przychodziło do odpowiedzialności cywilnoprawnej. Nie zdziwiłbym się gdyby bankier.pl pewnego dnia, nie chcąc zbytnio ryzykować, zamknął ostatecznie to forum, bo to co się tu wyprawia z pomocą takich troli jak ty, przechodzi ludzkie pojęcie. A jeśli faktycznie uważasz, że SimFabrik robi coś niezgodnie z dobrymi praktykami stosowanymi przez spółki akcyjne, to zgłoś to do do KNF. Ale wiem, że tego nigdy nie zgłosisz, bo musiałbyś podać swoje dane. A tego się boisz, bo wiesz, że kłamiesz. I potrafisz tylko szczekać z ukrycia. Tak więc Piotruś, ogarnij się i opamiętaj bo ten cały kał który tutaj produkujesz w końcu na ciebie spłynie z kilku stron na raz, a zapewniam cię że wszyscy ci których tym gównem od dawna obrzucasz mają lepszych prawników, niż ten na którego ciebie kiedykolwiek będzie stać. Szkoda życia na zmarnowanie go sobie przez takie głupoty Piotrusiu. Życzę zdrowia i więcej rozumu.
    Nie rozśmieszaj mnie. Gdyby Leszczyńscy zdecydowali sie na (bezpodstawne) pozwy skierowane pod adresem anonimowych forumowiczów, to popełniliby PR'owe samobójstwo. Musieli być też udowodnić, że zastrzeżenia forumowiczów są bezpodstawne, a z tym uważam mieliby ogromny problem, więc jeżeli już ktoś się boi, to raczej ta druga strona. Podkreślam też, że moje subiektywne opinie nie są pomówieniem, a i powodzenia w wykazaniu przed sądem zależności między moimi postami a kursem akcji. PlayWay też może mi naskoczyć. Czasy się zmieniły, straszyć sądami to możesz jakąś małomiasteczkową chołote 50+, bo zapewniam cię, na mnie nie robi to wrażenia.
    A i podaj proszę jeden przykład kłamstwa. Do tej pory nikt, kto oskarżył mnie o kłamstwo, nie potrafi podać nawet JEDNEGO przykładu. Czekam.
  • Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~papug [88.156.133.*]
    Ktoś już ładnie wszystkie twoje kłamstwa w kilku postach wypunktował, możesz sobie je odświeżyć bo będą często i regularnie podbijane na górę gwoli przypomnienia.
    Ostatnio nawet ktoś ładnie przytoczył twoje kłamstwo w którym zarzucałeś, że wiesz na podstawie jakiejś informacji, że zarząd sprzeda akcje po lockupie. Lockup już dawno minął, a zarząd akcje nie sprzedaje, a tylko cały czas dokupuje.
    Ale proszę bardzo, przytoczę jeszcze kolejne jak tak grzecznie prosisz:
    W poście z 20go maja pisałeś że ktoś z jakiegoś powodu nie pozwala spaść akcjom poniżej 21/22 zł, sugerując manipulację kursem. Ewidentne kłamstwo, bo nie pytałeś czy ktoś z jakiegoś powodu tak robi, lecz insynuowałeś że ktoś tak robi z jakiegoś powodu, przyjmując to za fakt i jawnie to oszczerstwo na forum ogłaszając. Kurs spadł poniżej tego poziomu, co ewidentnie dowodzi że ta twoja teoria, tak jak i wszystkie zresztą jest z zadu twojego wzięta a nie z głowy i tyle jest warta co bąk puszczony z tego samego miejsca. Efekt jest zresztą ten sam, bo te twoje wypowiedzi są równie smrodliwe.

• Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~Piotr [89.8.172.*]
    "Ostatnio nawet ktoś ładnie przytoczył twoje kłamstwo w którym zarzucałeś, że wiesz na podstawie jakiejś informacji, że zarząd sprzeda akcje po lockupie." - ten ktoś zacytował mój własny przykład, który podałem W TYM SAMYM POŚCIE, na podstawie którego ktoś mógłby zarzucić mi kłamstwo. Dosłownie napisałem, że gdybym powiedział: " tutaj napisałem cytowane przez tamtego geniusza zdanie", to ktoś mógłby zarzucić mi kłamstwo i on zacytował mój przykład, bo wy desperaci macie tragicznie niskie IQ. Co do granicy 21 zł, owszem pisałem tak, za każdym razem dodając, że to jedynie moją teoria i nie należy się nią sugerować, co wyklucza kłamstwo, z definicją którego, macie ogromny problem. Tak nawiasem, mamy 21 zł, zapewne przypadek. Jesteście wszyscy tutaj absolutnym dnem giełdy i parodią inwestorów.
  • Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~przypadek [88.156.133.*]
    Nie ma 21.
    Jest 21,10.

• Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~Up [82.145.220.*]
    Up
  • Re: Piotruś - coś dla ciebie Autor: ~Up [82.145.220.*]
    Up
[x]
SIMFABRIC -3,77% 1,58 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe