Przecież te jego posty są bez sensu i tak nie jest wstanie uwalić kursu. Kupić też nie kupi, nawet nikogo nie odwiedzie od kupna bo przecież tu nikt nie handluje. Najlepiej będzie jak popisze sam ze sobą- dwóch inteligentów z setkami tysięcy złotych zarobionych na Asbis.
Jedyne co prawdziwe z tego co wyczytałem z wypocin Andrzeja to fakt małych obrotów, ale to już wcześniej widziałem.
Plusem spółki z małymi obrotami jest to, że można ją kupić zanim wzrosną obroty i zostanie zauważona przez Grubasów. Pozdro
I umoczysz przy sprzedaży o 20-30 procent jak będziesz miał z 10 tyś akcji do szybkiego sprzedania bo np.ktos w domu zachoruje i będziesz potrzebował 200 k na leczenie.Tutaj taką ilość uwali kurs na długo.W normalnej spółce sprzedaż taką trwa kilka sekund lub minut....nazywa się to płynność akcji spółki i nigdy nie wchodzę w taką która nie ma ok 800-1 milion zł w obrotach przez kolejne 20 sesje, dzięki temu nieraz szybka sprzedaż uratowała mnie przed umoczeniem dużej kasy
Pamiętaj zysk będziesz miał wtedy kiedy sprzedasz akcję teraz to masz zysk w teorii
Jak w biurze maklerskim zapali Ci się cyfra na zielono to masz zysk.
Wśród moich znajomych są 3 osoby co zasiadały w zarządach spółek notowanych na GPW i coś więcej wiem z tej drugiej strony na temat nadmuchiwania ceny i napędzania koniunktury na akcje poprzez komunikaty wydawane przez Zarząd Spółek...za mało masz lat i wiedzy żebyś wszystko zrozumiał co nieraz się dzieje na akcjach spółek
I nie pisz że NWAI to spółka dywidendowa oni ledwo 2 razy fali dywidendę przez kilkanaście lat działalności.Spolka dywidendowa daje kasę za akcję od wielu,wielu lat a nie 3 zł za 11 lat działalności
Wiem że pisanie prawdy o spółce której ma się akcje boli ale...nieraz trzeba posłuchać kogoś nie związanego z tą spółką i mającego trzeźwy pogląd
Mam akcje 12-15 spółek i nigdy bym nie kupił NWAI chyba żeby na koniec roku odpisać na niej stratę w US i dzięki temu zapłacić mniejszy podatek
Oni wpadli w samozachwyt że posiadają perłę a nie spółkę... tymczasem prawda jest zgoła inna...Zeusik już dawno im wmówił że będzie tutaj 50 złotych...bo dostał pismo od prezesa z taką sumą
Tak brzmi Zysk nagonionych Tabalug z Nwaia ładnie to udokumentowales:D Odkupiliscie akcje od waszych guru i tyle. Ynwestorzy w grubych swetrach obrażający się o każdą inną opinię niż własna nagoniona. Skoro taka perełka to czemu po 19 nikt nie łyka?? Super cena spory pakiet nic tylko brać
Towarzystwo wzajemnej adoracji od tego kurs nie rośnie niestety jak widać, zysk porealizowany i strzałka obroty po 1 k i zachwyt nad wszystkim wyżej to aż ciężko czytać. Wymyślicie coś nowego żeby ktoś od was odkupił bo jak narazie nawet na większy pakiet nikt się nie łasi i to poniżej średniej