• Apel w sprawie pożegnania pana prezesa Autor: ~jur [185.252.222.*]
    Od wielu lat jestem na giełdzie, zanotowałem na niej sukcesy i porażki. Zaangażowanie w Qubica traktuje jako sporą porażkę.  Jeśli  pan prezes to przeczyta zapewne się tylko uśmiechnie i powie sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało, ale on niestety  raczej nie czyta wpisów na forum,  zarząd nie odpowiada na pytania mu zadawane. Za to na koniec   każdego kwartału czytamy w raportach : Mogę jednoznacznie stwierdzić, że pierwszy kwartał 2021 roku był bardzo dobrym okresem dla spółki QubicGames.  Zarząd QubicGames z dużym optymizmem patrzy na rok 2021 i kolejne lata.
    Czy ktoś poważny i odpowiedzialnie traktujący akcjonariuszy może wprowadzać  ich w błąd. Przecież te słowa najlepiej weryfikuje kurs akcji Qubica. I prezes świetnie  to  widzi, widzi to wytypowana rada nadzorcza. Ostatnio rozgoryczeni akcjonariusze na forum wypowiadają trafne opinie o zarzadzaniu firmą, ale  może powiedzmy panu prezesowi. Pożegnanie pana  na tym stanowisku jest najlepszym wyjściem dla spółki i dla nas akcjonariuszy, którzy panu bezsensownie zaufali. Zatem apeluję , może  forumowicze myślą podobnie. Panie Pieczykolan proszę wybrać to dobre rozwiązanie. Ta spółka, po prawdziwej, a nie fingowanej korekcie biznesowej może znowu odzyskać zaufanie akcjonariuszy. Ludzie nie stracą  dalej pieniędzy, a pan honoru. Zresztą pan, główny udziałowiec coś na ten temat powinien  także wiedzieć.
  • Re: Apel w sprawie pożegnania pana prezesa Autor: ~se [77.254.192.*]
    Widze teraz wszyscy płaczą bo już spore minusy na rachunku maklerskim. Taka jest giełda. Nie ma co płakać. Trzeba było lepsze spółki wybierać do portfela. A skoro już tu jesteście to zacisnąć zęby i nie ujadać jaka to s-ka zła i jaki prezes be. Jest tyle spółek gamingowych, że można sobie wybrać taką z ładnym i mądrym prezesem, Wybraliście tą więc teraz trwajcie przy niej a jak nie to wychodzić ze stratą. Znajdą się chętni na wasze akcje. Giełda hartuje charaktery.
  • Re: Apel w sprawie pożegnania pana prezesa Autor: ~Markos [89.64.82.*]
    To ze psioczymy na Prezesa nie znaczy że mamy wywalać akcje po taniości może warto to przemyśleć a jak widać papier znajduje nabywców i komuś do koszyczka wpada sporo akcji
  • Re: Apel w sprawie pożegnania pana prezesa Autor: ~jur [193.56.254.*]
    widać papier znajduje nabywców i komuś do koszyczka wpada sporo akcji. - to zdanie Marcosa. A ja myślałem, ze ktoś tak myślący zastanowi się dlaczego kurs mocno dołuje i jakie są szanse na odwrócenie tej tendencji. Jak będzie jeszcze niżej też bedziesz zadowolony. Rozumiem, ze czekasz na zakupy.
[x]
QUBICGMS 1,31% 1,16 2025-11-28 15:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.