Od wielu lat jestem na giełdzie, zanotowałem na niej sukcesy i porażki. Zaangażowanie w Qubica traktuje jako sporą porażkę. Jeśli pan prezes to przeczyta zapewne się tylko uśmiechnie i powie sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało, ale on niestety raczej nie czyta wpisów na forum, zarząd nie odpowiada na pytania mu zadawane. Za to na koniec każdego kwartału czytamy w raportach : Mogę jednoznacznie stwierdzić, że pierwszy kwartał 2021 roku był bardzo dobrym okresem dla spółki QubicGames. Zarząd QubicGames z dużym optymizmem patrzy na rok 2021 i kolejne lata. Czy ktoś poważny i odpowiedzialnie traktujący akcjonariuszy może wprowadzać ich w błąd. Przecież te słowa najlepiej weryfikuje kurs akcji Qubica. I prezes świetnie to widzi, widzi to wytypowana rada nadzorcza. Ostatnio rozgoryczeni akcjonariusze na forum wypowiadają trafne opinie o zarzadzaniu firmą, ale może powiedzmy panu prezesowi. Pożegnanie pana na tym stanowisku jest najlepszym wyjściem dla spółki i dla nas akcjonariuszy, którzy panu bezsensownie zaufali. Zatem apeluję , może forumowicze myślą podobnie. Panie Pieczykolan proszę wybrać to dobre rozwiązanie. Ta spółka, po prawdziwej, a nie fingowanej korekcie biznesowej może znowu odzyskać zaufanie akcjonariuszy. Ludzie nie stracą dalej pieniędzy, a pan honoru. Zresztą pan, główny udziałowiec coś na ten temat powinien także wiedzieć.
Widze teraz wszyscy płaczą bo już spore minusy na rachunku maklerskim. Taka jest giełda. Nie ma co płakać. Trzeba było lepsze spółki wybierać do portfela. A skoro już tu jesteście to zacisnąć zęby i nie ujadać jaka to s-ka zła i jaki prezes be. Jest tyle spółek gamingowych, że można sobie wybrać taką z ładnym i mądrym prezesem, Wybraliście tą więc teraz trwajcie przy niej a jak nie to wychodzić ze stratą. Znajdą się chętni na wasze akcje. Giełda hartuje charaktery.
To ze psioczymy na Prezesa nie znaczy że mamy wywalać akcje po taniości może warto to przemyśleć a jak widać papier znajduje nabywców i komuś do koszyczka wpada sporo akcji
widać papier znajduje nabywców i komuś do koszyczka wpada sporo akcji. - to zdanie Marcosa. A ja myślałem, ze ktoś tak myślący zastanowi się dlaczego kurs mocno dołuje i jakie są szanse na odwrócenie tej tendencji. Jak będzie jeszcze niżej też bedziesz zadowolony. Rozumiem, ze czekasz na zakupy.