Od wielu lat jestem na giełdzie, zanotowałem na niej sukcesy i porażki. Zaangażowanie w Qubica traktuje jako sporą porażkę. Jeśli pan prezes to przeczyta zapewne się tylko uśmiechnie i powie sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało, ale on niestety raczej nie czyta wpisów na forum, zarząd nie odpowiada na pytania mu zadawane. Za to na koniec każdego kwartału czytamy w raportach : Mogę jednoznacznie stwierdzić, że pierwszy kwartał 2021 roku był bardzo dobrym okresem dla spółki QubicGames. Zarząd QubicGames z dużym optymizmem patrzy na rok 2021 i kolejne lata.
Czy ktoś poważny i odpowiedzialnie traktujący akcjonariuszy może wprowadzać ich w błąd. Przecież te słowa najlepiej weryfikuje kurs akcji Qubica. I prezes świetnie to widzi, widzi to wytypowana rada nadzorcza. Ostatnio rozgoryczeni akcjonariusze na forum wypowiadają trafne opinie o zarzadzaniu firmą, ale może powiedzmy panu prezesowi. Pożegnanie pana na tym stanowisku jest najlepszym wyjściem dla spółki i dla nas akcjonariuszy, którzy panu bezsensownie zaufali. Zatem apeluję , może forumowicze myślą podobnie. Panie Pieczykolan proszę wybrać to dobre rozwiązanie. Ta spółka, po prawdziwej, a nie fingowanej korekcie biznesowej może znowu odzyskać zaufanie akcjonariuszy. Ludzie nie stracą dalej pieniędzy, a pan honoru. Zresztą pan, główny udziałowiec coś na ten temat powinien także wiedzieć.