1. jak długo może potrwać taki proces ? 2. o co wystąpi kancelaria : o odszkodowanie, o dopłacenie do WK, o co ??? 3. jaki % i od czego prowizje bierze kancelaria ? 4. ile takich spraw ta kancelaria ( poczta@kancelariacapitalis.pl) wygrała ? też chcę się zapisać ale nie w ciemno !
dlaczego to jest taka tajemnica ??? może gdybyście grali w otwarte karty to zgłaszających się byłoby więcej !!! kiedyś odpowiedziałem na ofertę pracy ! ogłaszający sie nie odezwał ! ale mój nr teł hulał potem po świecie i miałem mnóstwo "wygranych" i zaproszeń na prezentacje ! pilnujcie jak oka w głowie !
Niepotrzebnie panikujesz Waldek. Nie sądzę aby to miało na celu wyłudzenie jakichś danych do celów reklamowych.
Zapominasz że to Józef nas wyrolował. Musimy coś z tym zrobić.
Dokładnie. Łatwiej być malkontentem niż zaproponować dobrą alternatywę. Zresztą, do sądu i tak pójdzie tylko ten kto będzie chciał, nie ma przymusu. Reszta dostanie 3,7 zł i kopniaka w tyłek od Józka na do widzenia. Każdy sam dokonuje wyboru.
no tak pisząc na tym form od kikut lat pewnie zapomniałem o czym pisze ! pamiętajcie o jednym aby potem nie dopominać sie o komisje ds. JWC ! adwokat/prawnik nie powinien mieć nic do ukrycia przed swoimi klientami ! a tu taka tajemnica! a może józek za tym stoi !! włącz myślenie wydymany akcjonariuszu !
Walduś, skąd Ty się urwałeś. Jak dojdzie do współpracy to musisz podpisać umowę, w której jest wszystko napisane. Na razie to jedyna kancelaria, która się chce tym zająć, chyba, że polecisz inną? Na razie to zbieranie chętnych. Jak chcesz info o które się pytasz to idź do źródła, czyli do kancelarii!!!!! Chcesz, żeby forumowicz Ci warunki współpracy przedstawiał, chłopie bądź poważny proszę Cię