I wolumen teraz taki, że właściwie nie da się wyjść, a wzrostów nie będzie, bo nikomu na tym nie zależy. Przeżyłem to na innej spółce i dlatego nie chciałem ryzykować tutaj.
Jak już Pan sprzedał akcje, to bądź Pan zadowolony z podjętej decyzji, ciesz się życiem, nie "zaśmiecaj" Pan forum swoją niestabilną i kapryśną osobowością.
Niski wolumen obrotu akcjami świadczy o braku akceptacji podaży dla ceny z przedziału 1,35 - 1,45 PLN. Zapewniam Pana, że obroty znacznie się poprawią, jak strona popytowa pogodzi się z powyższym faktem i przesunie się na poziom... np. 2,50 PLN, a i tutaj milionów nie będzie... Cena 4 - 6 PLN będzie katalizatorem dla sprawnego zawierania transakcji...
Ja odpowiem Panu Adrianowi jego własnymi wpisami i życzę mu wszystkiego dobrego.
Autor: _adrian_ 2021-02-23 21:48 Nie masz akcji - nie pisz Trudno zrozumieć, że to forum dla inwestorów?
Autor: _adrian_ 2021-01-15 17:18 Zostało wam tylko straszenie I jeszcze słowo do kończącego się tygodnia: Śmieszne obroty pokazują, że to nie wyprzedaż a cwaniackie zaniżanie.
Autor: _adrian_ 2021-01-15 09:11 Czekacie na 1 zł - będziecie łapać po 1,40 zł i to nadal będzie tanio Kilka godzin uwalania kursu i nawet 200k akcji nie ma na liczniku Tyle warta jest ta dzisiejsza przecena.
Autor: _adrian_ 2021-03-05 15:15 Albert sprzedał i od razu rośnie Zna się na rzeczy - trzymał akcje zimą a wypuścił chwilę przed boomem na pracowników sezonowych. Ekspert.
Autor: _adrian_ 2021-02-14 19:30 Zabawne są wpisy naganiaczy na sprzedaż Pozdrawiam posiadaczy - uważam, że zarobimy mnóstwo pieniędzy.
Autor: _adrian_ 2021-02-01 12:50 Widać, że się wszyscy wysypali Teraz tylko góra.