Szanowny Panie Prezesie znając fakt, że jest Pan największym przyjacielem akcjonariuszy Eko Exportu mam gorącą prośbę aby przesuną Pan ustaloną na dzień 28.05.2021 datę publikacji raportu za pierwszy kwartał 2021 na dzień np. 17 czerwca 2021. W dniu 28.05. mam komunię św. i obawiam się, że nie zdążę przeczytać w odpowiednim terminie co może skutkować sporymi stratami finansowymi w moim i tak już uszczuplonym komuną św. budżecie. Gdyby był kłopot z datą 17.06 można by przesunąć np. na 04.06 2021 ten termin też będzie dobry.
Liczę na Pana zamiłowanie do tradycji zmian ustalonych terminów. Pozdrawiam akcjonariuszka z BB KasiaKa
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom akcjonariatu, od lat zresztą, obiecuję, że Pani prośba będzie spełniona, tak jak obiecaliśmy 30 mln zysku, dywidendę, inwestora z Hameryki, zakup laguny, rurę w Astanie i działanie linii DMC. Pani Kasiu, jaki pani ma staż wisielczy, czy może od niedawna jest Pani pod lodem? W Bielsku jest sklep z odzieżą BHP na Kustronia, można tam kupić wzmacniane w kroku gaciory, które bedą pomocne przy detonacjach. Z uszanowaniem.
Prezesie, jak już sobie gadamy, to jak to jest, że eksporcina z firmy pozyskującej kulki stała się myjnią? To przez to, że Kozienice poszły się paść w odmęty labrygi?
Dnia 2021-05-24 o godz. 09:29 ~Ciekawy napisał(a): > eksporcina z firmy pozyskującej kulki stała się myjnią? To przez to, że Kozienice poszły się paść w odmęty labrygi?
To nic nie szkodzi. Ważne, że się rozwijamy, rosniemy w siłe i dostatek, strategia dziewczyn, za które wzięły milion sie sprawdza a latryny sa sprawne i wydajne.
Panie Prezesie potrzebna pilna decyzja w sprawie daty publikacji raportu za 3q ! Pisałam też do proboszcza mojej parafii w sprawie przesunięcia daty I komunii ale proboszcz powiedział, że moralne zasady nie pozwalają zmieniać decyzji kila razy w tej samej sprawie. Teraz już liczę tylko na Pana ...
Dnia 2021-05-25 o godz. 09:21 ~KaśkaKa napisał(a): > Panie Prezesie potrzebna pilna decyzja w sprawie daty publikacji raportu za 3q ! > Pisałam też do proboszcza mojej parafii w sprawie przesunięcia daty I komunii ale proboszcz powiedział, że moralne zasady nie pozwalają zmieniać decyzji kila razy w tej samej sprawie. > Teraz już liczę tylko na Pana ...
Przepraszam miałam na myśli 1 q 2021 ale jeśli przesunie Pan datę publikacji za 3 q 2021 to też będę wdzięczna podkreślę że umiem się wywdzieczyć tfuu odwdzięczyć
> Szanowny Panie Prezesie znając fakt, że jest Pan największym przyjacielem akcjonariuszy Eko Exportu mam gorącą prośbę aby przesuną Pan ustaloną na dzień 28.05.2021 datę publikacji raportu za pierwszy kwartał 2021 na dzień np. 17 czerwca 2021. W dniu 28.05. mam komunię św. i obawiam się, że nie zdążę przeczytać w odpowiednim terminie co może skutkować sporymi stratami finansowymi w moim i tak już uszczuplonym komuną św. budżecie. Gdyby był kłopot z datą 17.06 można by przesunąć np. na 04.06 2021 ten termin też będzie dobry.
Nie wytrzymuje ciśnienia `... co z przesunięciem raportu ?? chyba szanowny kolega zachowa tradycję arogancji
Dzień dobry moderatorze. Podziwiasz swoje latrynowe dzieło? :) Usuwaj pro społeczne wpisy, zostawiaj gościa o niku: "S..... woskiem" To takie fajne, takie w interesie społecznym, takie merytoryczne................ Skriny wysyłam Radzie Nadzorczej Twojej Firmy............. Niech poczytają o swoim genialnym pracowniku.