NIE PRZYZWYCZAJAC SIE DO AKCJI.
Na rynku sa dziesiatki lepszych spolek, lepszych i wiarygodnych a nie zaklamanych prezesów. Spolek płacących cyklicznie dywidendy czy skupy akcji wlasnych a nie DRUKARNIE akcji jak u bydgoskich cwaniakow.
Do mnie to dotarlo kilka miesiecy temu. Od tego czasu odrobilem strate z bydgoskich śmieci z nawiazka.
Zostały mi tylko smieci SBE serii z prawem poboru. Sprzedac i zapomniec o tym niechlumnym doświadczeniu.
Na FB i to kazdej grupie dotyczacej inwestycji gieldowych renome Kierule maja jedną OSZUŚCI I DRUKARZE.
Na niewygodne pytania i wnioski na profili softblue reaguja blokada.
To dowod na to jak zarzad spółki traktuje akcjonariuszy. Pudel sid tylko uśmiecha jak trzeba pieniadze pozyskać.
Masz po części rację, też za długo tu siedzę. Inne spolki urosły w tym czasie kilkadziesiąt procent A tu widzicie co się dzieje. Z drugiej jednak strony spółka jest w ważnym dla niej momencie.... I jak nie teraz to kiedy?
46 mln akcji serii F po 0,22
19 mln akcji serii E za free ktore ma Invention
Wchodzi do obrotu.
Na co liczysz jak te akcje wejda do obrotu ? Że beda je kupowac po 60 gr czy 70 groszy ?
Tu można wejsc ostrożnie po kilku-kilkunastu sesjach od dopuszczenia tych akcji do obrotu.
znów trollu Ta udowadniasz swoje urojenia? weź leki i się uspokój bo i tak nie masz na nic wpływu. 0,5 ? ty leszczu syfblue kupowałeś pod koniec grudnia 2020 powyżej 0,6 to jest oczywiste po tym jak sprzedałeś ten szitvention po 0,58.
szitvention w październiku 2021 poszedł na 1,7 a syfblue ledwo wtedy 0,4 przekroczył i od tego czasu właśnie ty masz KUKU NA MUNIU:) i latasz po wszystkich wątkach na obu spółkach od rana do wieczora.
tak się składa, że akurat ten wątek założyłem właśnie ja po tym jak już pozbyłem się wszystkich akcji SBE dokładnie 7 stycznia z pięknym zyskiem, oczywiście wszystkich "starych" akcji z pięknym zyskiem bo prawa poboru mi zostały i po złożenia zapisu po 0,22 pozbyłem sie ich powyżej 0,4.
tak więc trollu Ta masz racje, musi ci być z tym bardzo źle:) napisz tu jeszcze cos ciekawego i ile na Kierulach straciłeś dawno kapitału i sponsorze budowy tak znienawidzonego przez ciebie Inventiona, że od tych kilku lat prowadzisz krucjatę :):):):):):):):):)