• Ostrzegałem Autor: ~henio [89.191.131.*]
    siedziałem cicho przy pewnych poziomach bo grosze to mało na tą spółkę ale 3 zł to był sufit, podwójny szczyt wymalowany i teraz poniżej złotówki widzę, dlatego atak troli wzrostowych i pisanie głupot od okolic 3 zł. Liczyli że komunikat 30 milionów (o którym zapewne wiedzieli bo jestem zbyt długo na giełdzie aby tego nie wyczaić) napędzi im ulicę której będą mogli spuścić papier, a tu ludzie mądrzejsi i na stare oklepane numery się nie nabierają. Słabe to powiem, i tylko szkoda że spółka w to się dała wciągnąć.
  • Re: Ostrzegałem Autor: ~Ziom [31.60.113.*]
    Siedź tam poniżej 1 zeta.
    Może jak zrobimy split z 10 zł, aby zwiększyć plynnosc to kupisz.

Tu nikt nie kupuje pod to co widzisz gołym okiem.

Tamex będzie wchodził w nowy projekt i tylko wybrani kupują bo wiedzą że ten wzrost z 1 zł na 3.5 zł nie był przypadkiem
  • Re: Ostrzegałem Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-05-20 o godz. 09:25 ~Ziom napisał(a):
    > Siedź tam poniżej 1 zeta.
    > > Może jak zrobimy split z 10 zł, aby zwiększyć plynnosc to kupisz.
    > >
    > > Tu nikt nie kupuje pod to co widzisz gołym okiem.
    > >
    > > Tamex będzie wchodził w nowy projekt i tylko wybrani kupują bo wiedzą że ten wzrost z 1 zł na 3.5 zł nie był przypadkiem

wiem że nie był przypadkiem bo tylko znajomi królika zarobili, a wiesz że to przestępstwo, nierówny dostęp do informacji ?
  • Re: Ostrzegałem Autor: ~Ziom [31.60.113.*]
    A wiesz że całą gielda to przestępstwo?

Wiesz że na giełdzie kupujesz plotki?

Kurs Mabionu urósł o 50 %, kapitalizacja wzrosła o 200 mln zl zanim światło dzienne ujrzała umowa która wywindowala kurs o kolejne 200%.
  • Re: Ostrzegałem Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-05-20 o godz. 09:44 ~Ziom napisał(a):
    > A wiesz że całą gielda to przestępstwo?
    > >
    > > Wiesz że na giełdzie kupujesz plotki?
    > >
    > > Kurs Mabionu urósł o 50 %, kapitalizacja wzrosła o 200 mln zl zanim światło dzienne ujrzała umowa która wywindowala kurs o kolejne 200%.

tłumaczenie że inni kradną czy oszukują nie jest wytłumaczeniem ......
[x]
TAMEX 1,01% 2,00 2025-10-09 15:03:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.