• Biedronka - update Autor: ~Inwestygator [176.109.164.*]
    Do tych którzy mówili, że to jakis pilotaż - nope. Dzisiaj przyszedłem na próbę do Biedronki w małym miasteczku 7tys. mieszkańców. Nutlove nie było, ale nie dlatego, że nie dostarczyli, tylko dlatego, że "zeszło na pniu", jak to określiła pani w sklepie. Jedna klientka za to poleciła mi iść z samego rana po dostawie następnej, jeżeli naprawdę mi zależy.
  • Re: Biedronka - update Autor: ~Mirass [31.0.121.*]
    Ciekawe, czy to lokalny jednostkowy przypadek, czy zapowiedź szareszego trendu ...
  • Re: Biedronka - update Autor: ~Gajah [37.47.24.*]
    Albo małej ilości zamówionych szt per sklep
  • Re: Biedronka - update Autor: ~maro [89.64.119.*]
    w gdansku bylem o14ej akurat wystawiali regał z gazetki,bylo 6zgrzewek tych kremow , pozniej specjalnie poszedlem zobaczyc okolo 20ej, została tylko jedna zgrzewka.... a gazetka przeciez od jutra... smiesznie zaczyna sie robic!
  • Re: Biedronka - update Autor: ~Longterm [85.14.70.*]
    Nieźle
  • Re: Biedronka - update Autor: ~Longterm [85.14.70.*]
    Przypominam słowa CEO „ suplementy i odżywki dla osób uprawiających sport to
    nasze DNA, ale wierzymy też w żywność dietetyczną, która może dotrzeć do bardzo szerokiego grona
    odbiorców.” i „ Dodatkowa płynność w ramach nowej umowy nie tylko pozwoli zwiększyć sprzedaż w
    obecnych kanałach, ale również umożliwi nam realizację pilotażowych kontraktów z nowymi
    kontrahentami oraz da nam większą przestrzeń do wprowadzania nowych produktów”
  • Re: Biedronka - update Autor: ~Deso [37.47.247.*]
    Przydałby się komunikat nt. umowy z Biedą. A Tu cisza.
[x]
SFD -1,46% 2,70 2026-04-02 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.