To próba zachęcenia innych do sprzedaży. Ktoś chciałby mieć określoną pozycję a tu brak sprzedających. Nie wszyscy budują portfel poprzez dobieranie na wciąż wyższych poziomach. Ustawione batony mają hamować wzrost. Zobaczymy na jak długo i czy ktoś się wystraszy?
Tak jest ale na giełdzie to nikt prezentów nie daje. O to mi tylko chodzi. Myślisz że Ciebie komunikatami obdarzyli i bedzies mógł łatwo zarobic?
Myślę że zarobisz ale jeszcze sporo poczekasz.
Dywidenda to 0,15 PLN ... Dla mnie to raczej symbolika, ma znaczenie pozytywne dla kursu samego, potwierdza dobrą kondycję firmy itd. Jeśli nawet kurs by się osunął o kilkanaście groszy to będzie tylko okazja do zakupu. Obstawiam, że są tu tacy co na to czekają wcześniej zrezygnowawszy z dywidendy. Tak czy siak kierunek jest obrany
Powiem prawdę .. jestem na plusie, ale ta firma ma duży potencjał więc czekam cierpliwie ... Dokupuję małe pakiety od dłuższego czasu i nazbierało się tego trochę ... Poważne wzrosty dopiero przed nami i powiem Wam, że to już inna
firma niż kilka lat temu, zresztą widać gołym okiem, że jest już grana od pewnego czasu. Pozdrawiam cierpliwych !