• Q1 2021 Autor: ~ir_pmpg [89.74.108.*]
    20 maja br. (czwartek), spółka PMPG S.A. opublikuje skonsolidowany raport za I kwartał 2021 r.
  • Re: Q1 2021 Autor: ~Ohoh [37.7.249.*]
    Czyli tyle do czwartku.
  • Re: Q1 2021 Autor: ~Roman [54.39.219.*]
    To jaki wynik obstawiamy?
    Dobry czy zły?
    Plus czy minus?
  • Re: Q1 2021 Autor: ~Januszek [31.60.92.*]
    Jestem urzędnikiem państwowym , cała rodzina głosowała na PiS i pracuje w urzedach .Czy może doradzicie czy warto tu zainwestować 1.5mln złotych. Dziekuje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Q1 2021 Autor: ~Car [31.0.43.*]
    Idź inwestuj w Orlen kghm po pekao PZU tam skarb państwa ma kontrolę. Tak poważnie to trolu nie podpuszczaj bo jak byś miał 1,5 mln (a nie masz) to byś się nie interesował spółka o takiej płynność bo przypływ takiej gotówki by kurs na 20 zł wywindowal...
  • Pampersy Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    na jutro przygotowane ????? bo ten potentat mediowy może zaskoczyć ?
  • Re: Pampersy Autor: ~Car [37.248.169.*]
    Zatkało kakao
  • Re: Pampersy Autor: ~zaza [85.190.234.*]
    @car
    Obawiam się, że to nie jest kwesta zatkania. Poza kilkoma inwestorami z forum, szeroki rynek nauczony doświadczeniem akcji lisa nawet zgniłym kijem nie tyka (nie wierzy). Trzeba zanęcić nowych, albo konsekwentnie pokazywać dobre wyniki i brak wałków. Wyniki prędzej czy później przełożą się na popyt (w biznesie nie ma miejsca na sentymenty). Pozdro
  • Re: Pampersy Autor: ~student [89.64.59.*]
    w biznesie nie o sentymenty chodzi
    chodzi o uczciwość bo tylko taka na dłuższą metę daje sukces
    trwały sukces
    Bond
    James Bond
    @student
    zachęcam więc byś zaczął wdrażać w życie co napisałeś...
    zanim coś zaczniesz radzić to się upewnij z kim masz do czynienia
    pewnie dziadkiem twoim mógłbym być
    to takie nieeleganckie
    wychowania ci brak
    Może i dziadkiem - ale niestety po wpisach wpisach podejrzewać mogę jedynie zwapnienia w mózgu, albo niestety coś jeszcze gorszego (i łapek sobie tak ochoczo nie klikaj). Zdrowia życzę i kończę tę "sympatyczną" i "na poziomie" wymianę zdań :)
    oczywiście na twoim poziomie
    pa

Dedaldus nic nie skomentujesz wyników. Jak pisałem liczyłem na 1 mln a 2 mln to będzie super
  • Re: Pampersy Autor: ~Dedalus [217.173.180.*]
    Ja dziś akurat byłem bardzo zajęty, musiałem zająć się swoim interesej. Wyniki już przejrzałem, ale zrobiłem to dopiero po 19.
    Oczywiście cieszy mnie ten zysk, liczyłem po cichu na 2m i okazało się, ze tyle jest. Wiadomo, pisałem o tym przy okazji raportu rocznego, ze o inne zyski nam chodzi, ale w tych czasach cieszyc się należy i z takich.
    Ważniejszy jednak niż raport jest powrót do skupu akcji własnych. Mam nadzieje, ze do połowy lipca skupia wszystko i dowiemy się co stanie się z tymi akcjami - czy i do kogo trafia.
    Liczę tez, ze powrót do skupu sprawi, ze wrócimy powyzej 5zl i juz nigdy nie zejdziemy poniżej tego poziomu. Kolejne informacje powinny moc na nowo rozpalić nadzieje na świeże zyski spolki i zainteresuje nowych inwestorów, którzy będą chcieli więcej płacić za te akcje. Cały czas mam nadzieje, ze coś z tymi Chińczykami wyjdzie i nie skończy się jak z przysłowiowym „inwestorem z Kataru”.
    Czuć powiew świeżego powietrza. Może przyciągnie nowych. ;)
    Może Komuch się nawet skusi i tu wejdzie bo że obserwuje to nie wątpię... Może odkupie część tego co sprzedałem po 6 i malutką część po 5 wszak dużo taniej jest i można za tą samą kasę dużo więcej papieru nabyć..tylko muszę wyjść z innych inwestycji które niesety na małym minusie
  • Re: Pampersy Autor: ~superczesiek [5.173.178.*]
    1 kw jest zawsze najslabszy w roku. Te 2 mln to super wynik! Ja nie spodziewałem się tak dobrego. Ale jeszcze na weekendzie przeczytam raport na spokojnie.
    Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców przy okazji że Stegny na Bałtykiem. Tyle człowiek zwiedza Europy A tu takie perełki Malbork Frombork o Gdańsku nie wspomnę.
  • Re: Pampersy Autor: ~Dedalus [217.173.180.*]
    Pozdrowienia przyjęte. :)
    Polskie morze i okolice piękne, ale zwiedzać je należy wiosną i jesienią. Wtedy pogoda jest przyjemna a nie tłumów nie ma. :)
    P. S. Nie sądzę, żebyś miał co odkupowac poniżej 5zl patrząc na karnet.
    Zobaczy się jak chętni będą to przejmie na klatę
[x]
PMPG 0,98% 2,07 2025-10-03 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.