• i jak raport ? Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    j.w.j.w.
  • Re: i jak raport ? Autor: ~Piotr2 [83.8.123.*]
    Rewelacja!

Q 1 2021: zysk netto przewyższył wynik całego 2020 roku.

Grupa należy do grona beneficjentów przeniesienia aktywności konsumentów i firm do Internetu, co przekłada się na wzrost popytu na dane i usługi reklamowe. Planowane luzowania obostrzeń mogą wpłynąć pozytywnie na wyniki Grupy ze względu na branże historycznie będące źródłem zleceń reklamowych dla Spółki jak np. turystyka

• Re: i jak raport ? Autor: ~Fenomenolog [188.252.102.*]
    Rozbuchane głowy zostały schłodzone kubłem zimnej wody. Niektórzy 2mln zysku netto widzieli.
    Zatem jest lekkie rozczarowanie i niedosyt.
  • Re: i jak raport ? Autor: ~wiemto [95.49.178.*]
    Idziemy na 20 zł
  • Re: i jak raport ? Autor: ~AnalIza [89.76.54.*]
    jest zysk r/r
  • Re: i jak raport ? Autor: ~hp [83.30.176.*]
    Moim zdaniem raport pozytywny, firma najgorsze ma już za sobą, weszła na drogę trwałego generowani zysków i rozwoju (nowe platformy, akwizycje). Przyszłość wygląda dobrze.
  • Re: i jak raport ? Autor: ~mientus_pl [81.161.204.*]
    Kasa na koncie stygnie, czas na m&a albo dywidende
  • Re: i jak raport ? Autor: ~aa [83.8.123.*]
    Korekta c onajmniej do 15 zł. Spółka nic nowego nie raportuje. I tak szleńczo urosło, ale trzymam za was kciuki. Ja się przeniosłem na ABPL, jest rekomendacja BOSia powyżej 85 zł.
  • Re: i jak raport ? Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Dnia 2021-05-18 o godz. 12:27 ~aa napisał(a):
    > Korekta c onajmniej do 15 zł. Spółka nic nowego nie raportuje. I tak szleńczo urosło, ale trzymam za was kciuki. Ja się przeniosłem na ABPL, jest rekomendacja BOSia powyżej 85 zł.

a to dopiero jest grzanka... łapki sobie poparzysz.
  • Re: i jak raport ? Autor: ~Arsoness [37.47.7.*]
    Jestem na ten spółce od 2lat i cały czas słyszę że spółka nic nowego nie raportuje a jakoś +300% się zrobiło. Sęk w tym, że spółka ma długoterminowe plany i chwilowe wahania to tylko tych niecierpliwych. Na tej spółce cierpkość to klucz do sukcesu. Pozdrawiam cieplutko
  • Re: i jak raport ? Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Dnia 2021-05-18 o godz. 13:49 ~Arsoness napisał(a):
    > Jestem na ten spółce od 2lat i cały czas słyszę że spółka nic nowego nie raportuje a jakoś +300% się zrobiło. Sęk w tym, że spółka ma długoterminowe plany i chwilowe wahania to tylko tych niecierpliwych. Na tej spółce cierpkość to klucz do sukcesu. Pozdrawiam cieplutko

Ja bym wolał szybko. 100 lat żył pewnie nie będę...
  • Re: i jak raport ? Autor: ~konek [196.3.50.*]
    teraz to juz troche przesada mowiac ze nic nie raportuje...
    jak ktos patrzy tylko na zysk netto to wielkiej poprawy nie ma, ale spolka teraz wyglada zupelnie inaczej i uwazam ze jest tania a nie droga. Oni teraz dzialaja jak livechat kolejne przychody beda prawie 1:1 ladowac w zyskach . Ale kazdy robi jak uwaza ja uwaza ze to dopiero przedbiegi i ze 40zl do konca roku jest bardzo realne
  • Re: i jak raport ? Autor: ~Arsoness [37.47.7.*]
    Oczywiście zgadzam się. Spółka zmieniał model biznesowy i wyszła z ni małych tarapatów. Tu tylko będzie lepiej. Pozdrawiam wytrwałych :)
  • Re: i jak raport ? Autor: ~goog [89.64.71.*]
    ja tych m&a obawiam się, bo większość m&a to wtopa
    mam nadzieję, że będą rozwijać się organicznie
  • Re: i jak raport ? Autor: ~Fenomenolog [188.252.102.*]
    Wyniki poniżej rozbuchanych oczekiwań 2,0mln/kwartał. Widać jednak, że firma wychodzi na prostą i coś pozytywnego się dzieje. Jest dobrze.
[x]
CLOUD -1,90% 62,00 2026-05-15 14:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.