Q 1 2021: zysk netto przewyższył wynik całego 2020 roku.
Grupa należy do grona beneficjentów przeniesienia aktywności konsumentów i firm do Internetu, co przekłada się na wzrost popytu na dane i usługi reklamowe. Planowane luzowania obostrzeń mogą wpłynąć pozytywnie na wyniki Grupy ze względu na branże historycznie będące źródłem zleceń reklamowych dla Spółki jak np. turystyka
Moim zdaniem raport pozytywny, firma najgorsze ma już za sobą, weszła na drogę trwałego generowani zysków i rozwoju (nowe platformy, akwizycje). Przyszłość wygląda dobrze.
Korekta c onajmniej do 15 zł. Spółka nic nowego nie raportuje. I tak szleńczo urosło, ale trzymam za was kciuki. Ja się przeniosłem na ABPL, jest rekomendacja BOSia powyżej 85 zł.
Dnia 2021-05-18 o godz. 12:27 ~aa napisał(a): > Korekta c onajmniej do 15 zł. Spółka nic nowego nie raportuje. I tak szleńczo urosło, ale trzymam za was kciuki. Ja się przeniosłem na ABPL, jest rekomendacja BOSia powyżej 85 zł.
a to dopiero jest grzanka... łapki sobie poparzysz.
Jestem na ten spółce od 2lat i cały czas słyszę że spółka nic nowego nie raportuje a jakoś +300% się zrobiło. Sęk w tym, że spółka ma długoterminowe plany i chwilowe wahania to tylko tych niecierpliwych. Na tej spółce cierpkość to klucz do sukcesu. Pozdrawiam cieplutko
Dnia 2021-05-18 o godz. 13:49 ~Arsoness napisał(a): > Jestem na ten spółce od 2lat i cały czas słyszę że spółka nic nowego nie raportuje a jakoś +300% się zrobiło. Sęk w tym, że spółka ma długoterminowe plany i chwilowe wahania to tylko tych niecierpliwych. Na tej spółce cierpkość to klucz do sukcesu. Pozdrawiam cieplutko
Ja bym wolał szybko. 100 lat żył pewnie nie będę...
teraz to juz troche przesada mowiac ze nic nie raportuje... jak ktos patrzy tylko na zysk netto to wielkiej poprawy nie ma, ale spolka teraz wyglada zupelnie inaczej i uwazam ze jest tania a nie droga. Oni teraz dzialaja jak livechat kolejne przychody beda prawie 1:1 ladowac w zyskach . Ale kazdy robi jak uwaza ja uwaza ze to dopiero przedbiegi i ze 40zl do konca roku jest bardzo realne