• TakTak & reszta Autor: ~Bzyczek [5.173.140.*]
    Co tak marudzicie jak Panna na wydaniu? cokolwiek Pan Prezes zrobi, to wszystko źle - jak takie Spece z Was, czemu KGHMa nie prowadzicie????

RZENADA - ale tacy jak Wy, też są potrzebni...
  • Re: TakTak & reszta Autor: ~Taktak [83.31.34.*]
    No to wskaż bzyczku jedną rzecz, którą zrobil prezes nową w stosunku do tego kiedy jego firma upadła.
  • Re: TakTak & reszta Autor: ~Bzyczek [5.173.140.*]
    Dnia 2021-05-17 o godz. 16:43 ~Taktak napisał(a):
    > No to wskaż bzyczku jedną rzecz, którą zrobil prezes nową w stosunku do tego kiedy jego firma upadła.

Jak i kiedy Niby Upadła wg. Ciebie???
  • Re: TakTak & reszta Autor: ~TrolikGolik [37.30.50.*]
    TakTak troluje i pomału dokupuje :)))
  • Re: TakTak & reszta Autor: ~Bzyczek [5.173.140.*]
    Dnia 2021-05-17 o godz. 18:13 ~TrolikGolik napisał(a):
    > TakTak troluje i pomału dokupuje :)))

To widać, słychać i czuć
    RZENADA
  • Re: TakTak & reszta Autor: ~TrolikGolik [78.11.162.*]
    Co Ty. On dba o to by nie być posadzony o dymanie balona. Czy kupuję to nie wiem. Ale chyba ma dość i czeka na 30. Ciekawe skąd on wziął te 250 tyś długu.... TakTaku!!! Proszę się tu wyspowiadać :)))))
    Wreszcie rozumiem skąd taka u was radość po raporcie. Po prostu nie czytaliście go :D:D:D
    Mimo dużej ostrożności ze strony Inwestora, Jego gotowość do zaangażowania finansowego w Binary Helix S.A. pozostaje niezmienna. Oferta jest nadal aktualna i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, o których Państwa już informowałem, pełne zaangażowanie finansowe Inwestora w Spółkę nastąpi po przywróceniu płynności finansowej Binary Helix S.A. w odniesieniu do wszelkich zaległych zobowiązań finansowych, nad czym obecnie intensywnie pracujemy.
  • Re: TakTak & reszta Autor: ~TrolikGolik [78.11.162.*]
    No to dobrze pamiętam. Przywróć płynność nie znaczy spłacić. Będzie gadał o odsetkach. Ratach a może kapitale. Pewnie dlatego zbiera. Płynność na papierze też by się przydała...Dalej nie wiem skąd 250
    Nie wiesz, co po Polsku znaczy upaść?
[x]
BINARY -6,76% 2,76 2025-06-03 13:32:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.