• Komedia Autor: ~Krzysztof [31.182.158.*]
    Obrót! przecież tu nic się nie dzieje. Fundusz i Papu maja wszystko i w dupie giełdę. Jak to kupiłem to zrobiłem prawie połowę obrotu. Spółka idzie super, chyba jedna z lepszych postkowidowek w swej klasie. No ale ra gielda chyba im zbędna. Może ktoś znowu się rzuci lol
    Podoba mi się ten papier i szefostwo
  • Re: Komedia Autor: ~ChwałaZapakowanym [89.64.37.*]
    Też mnie to irytuje ale chyba pozostaje się cieszyć, że nadal można łapać poniżej 20zł i tyle.
  • Re: Komedia Autor: ~Krzysztof [31.182.158.*]
    Komu to sprzedasz?
  • Re: Komedia Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    Komu sprzeda ChwalaZapakowanym?
    Prawdopodobnie tym ktorzy sprzedaja dzisiaj. Proste.
    Ty Krzysiu tez chcesz sprzedac duzo wyzej, co kupujesz, prawda?
    Dlatego chwilowo hejtujesz spolke bedaca prawdopodobnie najlepsza pocovidowka na NC.
    Dlatego pytasz osob kupujących po duzych korektach po co kupowac tanio i sprzedawac drogo. :)
    Nikt nie lubi konkurencji.

Male obroty na flaucie, po spadku to najczesciej bardzo dobry znak, co wiesz, ale mimo to napisze. Tu sie dyskretnie skupuje, papier po papierze, dzien po dniu. Na wymeczeniu, na zawiedzionych nadziejach, na niezrozumieniu, na braku cierpliwosci ulicy. Od wszystkich ktorzy nie umieja sie wyrwac z emocjonalnego kregu, robiac blad po bledzie, sprzedaja sfrustrowani po spadkach a kupuja podnieceni po wzrostach, tracac kapital transakcja po transakcji.

Co mozna teraz zrobic jesli sie jest zapakowanym? Zawsze jest kilka mozliwosci, z ktorej nalezy wybrac te z ktora czujemy sie najlepiej. Powiem tylko o trzech ale kazdy powinien miec swoja. A. Nie robic nic, po prostu poczekac na zmiane trendu i zdobyc nowy szczyt - ja tak robie; B. sprzedac papier przy pierwszym dobrym podbiciu, C. lub popracowac nad swoja srednia, rozlozyc kilka zlecen kupna w malych paczkach, na roznych poziomach ponizej batona np. 17.20, 16.20, 15.20, 14.20 (ale za 50-70% swojego kapitalu przeznaczonego na kupno Blirta, nie za wszystko), co sie uda zebrac to fajnie, co nie uda, to bedzie okazja jeszcze w innym momencie zainwestowac. Mozna w tym przypadku patrzec, gdzie jest stawiany baton i reagowac tak zeby dostosowywac swoje zlecenia buy zawsze ponizej jego poziomu, po co kupowac od kolarza z jego batona? Ok, to tylko wtedy jesli nie mamy cierpliwosci akumulowac jak profesjonalisci. Jesli baton zejdzie nizej, przesuwane sa zlecenia buy odpowiednio nizej. Jesli pojdzie wyzej przesuwamy zestaw zlecen buy wyzej (ale tylko w rejonie dna, nie po znaczacym wzroscie, na gorze robimy to samo tylko ustawiajac ponizej batona zlecenia sell). Krzysztof, pamietaj to nie jest porada, ale zacheta do prob wdrazania wlasnych strategii. O jednej ze swoich juz za duzo powiedzialem :P A poza tym jest weekend wiec otworz sobie Corone i odetchnij :)))

Nie hejtuje. Kupiłem sobie prawie tysiąc akcji bo spółka ma ogromne perspektywy. Ja potrzymam, tylko obrót tymi walorami to jest jakiś żart.
    Tym co sprzedają/kupują? Przeciez to jest kilkanaście transakcji dziennie.
    Ja to sobie trzymam bo ta spółka ma przed sobą szeroką drogę, ale ma krótki termin to chyba, że się ugadacie między sobą.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.158.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Komedia Autor: ~z_Venus [91.227.156.*]
    Nikt tego nie chce Autor: ~Krzysztof [31.182.158.*]2021-04-24 21:13
    Jestem wje.... jak dla mnie all in.
    Mam prawie 3k akcji po średniej 19.3
    Trzymam to, tylko po co

To w końcu ile masz tych akcji? W pierwszym poście dzisiejszego wątku napisałeś, że połowę obrotu tutaj od czasu zakupu zrobiłeś. Oj kręcisz ,kręcisz, A ten czsowstrzymywacz to pewnie twój lub Ss.:))

Mam dokładnie 980 akcji, po 17,6
    Tego dnia było to ponad 1/3 obrotu dziennego, z resztą nie dużo się zmieniło. Nie wiem co cytujesz, ale na pewno nie mnie. Ja sobie siedzę, nie wnikam, tylko tak patrzę i się dziwię, że nikt tego nie chce. Dziwno ciekawa ta spółka.
    Dnia 2021-05-15 o godz. 13:47 ~Krzysztof napisał(a):
    > Mam dokładnie 980 akcji, po 17,6
    > > Tego dnia było to ponad 1/3 obrotu dziennego, z resztą nie dużo się zmieniło. Nie wiem co cytujesz, ale na pewno nie mnie. Ja sobie siedzę, nie wnikam, tylko tak patrzę i się dziwię, że nikt tego nie chce. Dziwno ciekawa ta spółka.

Jak to, nie poznajesz swojego postu ? Pewnie go sfałszowałam. :))
    Dalej uważam ,że kręcisz, kółka również.

Miłego weekendu .:))
    Krzysztof niepotrzebnie sie irytujesz. Jesli naprawde nie rozumiesz malego wolumenu, to odsylam Cie do wszystkich okresow przed poteznymi wzrostami Blirta. Wolumeny utrzymywaly sie przez kilka tygodni na dokladnie tym poziomie co teraz. 20-40 tysiecy tygodniowo. Po czym po jakims zdarzeniu rynkowym skok wolumenu z dnia na dzien na setki tysiecy i rajd na polnoc. I tak w kolko. Na wiekszosci innych spolek masz dokladnie te same cykle, Blirt sie nie wyroznia. Skupowanie po spadkach, na malych wolumenach, niewidoczne, nuzace, w nieskonczonosc, dla oka nic sie nie dzieje, warzywniak . Potem odbicie, zwykle jakims dziwnym trafem kurs zaczyna odjezdzac na kilka dni przed bardzo dobrym info. Ja tak jak Ty juz wolalbym, zeby baton zostal zdjety i odblokowal naturalny obrot i ruch kursu, i tak juz niewiele tym da sie ugrac na tym poziomie, uwazam, ze wyzej bylby wiekszy ruch, na czym spolka tez swoje zdziala. Kolka bedzie sie robilo rownie dobrze na 30 i 45 :)) No ale zobaczymy czy to juz dno dna chociaz dla mnie to bez znaczenia.

Dobra ide po raz pierwszy na miasto, od nie wiem jak dawna, bez maseczki... <3
    Dobrego dnia Krzysztof, nie chcialem Cie urazic, Twoj post brzmial dla mnie hejtujaco, sam przeczytaj.
    Spolka ktora robi miliony zysku i dzieli sie nim, planujac jedna z najwiekszych procentowo dywidend na NC - ma Twoim zdaniem gielde w d.u.p.i.e... No ciekawe. No to albo trolujesz, albo naprawde nic nie kumasz. A widze po Twoich wpisach na innych spolkach, ze raczej kumasz, wiec zostaje pierwsza opcja? :) Mam te spolke i to naturalne ze jesli ktos pisze moim zdaniem nieslusznie, ze spolka ma nas w d.itp, manipulujac tu sentymentem to napisze swoje zdanie. Nie miej mi tego za zle. Strzala.
    Nie wiem czy zauważyłeś Kuba ,że ostatnio jest moda na takie pokrzywdzone płaczki. Czytałam takie posty na kilku spółkach np Merkatorze, Biomaximie .Mabionie... nie wiem po co to piszą.
    Ja dzisiaj spędzam przyjemnie czas na łonie natury, czyli wiosennym w ogrodzie. :)
  • Re: Komedia Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [5.173.139.*]
    Owszem, ja tez na sloncu. Zaj.sty dzien :)) Krzysiek zakiwales sie, Twoj ip podpisany Krzysztof na Blircie kilka tygodni temu w tym samym tonie. Troling ma wiele twarzy, od konduktorow po zmartwionych akcjonariuszy. Ile razy widzieliscie zeby na dnie po spadkach ktos uparcie pisal o tym zeby pakowac akcje do pelna bo pociag odjezdza? Hyhy. Mental disorder trolling, byloby nawet smiesznie.
    Może zajefajny. ? Hmm? :/
    Aha, ok
    Wy sobie tu pierdzicie tak po przyjacielsku...
    No ok
    Sorry ze przeszkodziłem.
    Ale trochę rozumu.
    To nie mercator cz bio, tu obroty są marginalne. Tylko tyle. Kupiłem dawno lekko bo spółka ma potencjał, ale widzę, że tu po..by jak wszędzie. Także znikam
    Pozdrawiam i uciekam
    Poniewaz obrazasz forumowiczow masz bana, ale w Twojej intencji napisze oddzielnego posta :)
  • Re: Komedia Autor: ~Łoffca [78.11.162.*]
    O tych po..bach to pewnie o mnie. No, fajnie. Jak Byczek nie chce, to choć Krzysiu wspomni.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.