• A gdzie wszyscy? KTosiu1 ???? Autor: ~KTosia [83.3.166.*]
    Zwieli czy jak?
  • Re: A gdzie wszyscy? KTosiu1 ???? Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Witam , nie zwiali . Obowiązkowe prace domowe - ten kwiatek tu , ten tam . Potem jak ładnie zrobiłam , tak ale moimi łapkami
  • Re: A gdzie wszyscy? KTosiu1 ???? Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Ja to sobie kwiatki sama sądzę :))))
    A dobrze Ci tak!!! :)))
    Dzięki tak właśnie myślałem, jutro koniec tej niewolniczej pracy ( chyba), jakieś drzewka jej świtają . Dobra koniec użalania się , widzę że piątek udany, piękna czerwień .
    Jest raport. Na + w porównaniu. Zarząd czyni starania...by zwiększyć zyski.... I t d.
    Orzecha se posadz. Orzechy są pyszne i zdrowe. Laseczkowe i włoskie :))). Jak nie będziesz dbał to co dwa lata,ale będą.
    Las choinek i tony igieł , 3 lata temu podgrzybki zbierałem w ogródku , z początku kosiarką zanim załapałem że to grzyby jadalne . Domowy sztunban nie próżnuje non stop coś wymyśla, aż boję się czasami z pracy wracać , teraz przy kolacji oznajmiła że nasze ogrodzenie jest nie "trendy" , "daj spokój firma zabuduje, nie musisz tego robić " , ale stare trzeba zutylizować!!! Chyba założę jej kartę , tylko nie wiem jaką niebieską , zieloną . Orzech mówisz - piękne drzewo, tylko jak się rozrośnie, nie ! wszystkie jesteście takie same - ja zrobiłam itd . a biedny chłop pod tlenem z przerobienia .
    raport Q1 napisze wyśmienity, wspaniały, oczekiwany, wymarzony
  • Re: A gdzie wszyscy? KTosiu1 ???? Autor: ~ciekawy [81.162.213.*]
    co w tym raporcie jest tak wspanialego, wyśmienitego?, bo chyba nie sam raport.
    Sprzedaż rośnie. Zarząd promuje nowoczesne rozwiązania. Firma elegancko dostosowała się do zmian w otoczeniu. Jest zapowiedź kontynuacji rozwoju produktów, wychodzenia do klienta. I... wzrostu ciągłego przychodów a może i zapowiedź niespodzianki :))) Że wyniki co raz lepsze to zauważyłeś pewnie
  • Re: A gdzie wszyscy? KTosiu1 ???? Autor: ~J-23 [37.30.18.*]
    Ty na serio piszesz o tych `dobrych wynikach`, czy trollujesz .....? :)

1) przychody ze sprzedązy niższe

2 zysk minimalnie wyższy głównie dzięki teu, że koszt płąc obnizył sie o o ponad 30 tys

3) w kasie spółki 154 zł

Tragedii nie ma , ale do dobrych to im bardzo daleko.

c/z 50 Faktycznie "rewelacja", szczególnie, że na NC są spółki z branży z c/z grubo poniżej 10 i również o niewiekiej wartości akcji w obiegu

. Tak serio to nie wiem czy w ogóle masz akcje tej spółki i czy po prostu nie jesteś tutaj, żeby sobie pogadac o czymkolwiek, bo widzę że piszesz sporo, często odpowiadasz sama sobie. MIłego..:)
    Jeszcze nie spytałes po ile mam, jeśli mam :). Nie gadam że sobą tylko z Ktosiem-1. Czasem piszemy po kilka postów w różnych tematach,bo nam się dobrze gada. No ale by to zauważyć,trzeba odrobinę skupienia. Se popatrz jeszcze na ten raport. Może znajdziesz odpowiedź na pytanie: czemu akcje tamtych spółek IT są takie tanie że wychodzi lepszy c/z.
    Ps. J-23 na jeden wskaźnik patrzy???? Tu bedzie pompa misiu :)))
    Ktosiu1, chyba jak ja lubisz sobie czasem pomarudzic :). Przecież Ty to wszystko robisz dla siebie, To Ty masz z tego same korzyści :). Wiesz o tym przecież :))
    Witam . My tak j-23 mamy, tu sobie skrobniemy , tam sobie skrobniemy, to se podpowiemy co zaświecić na chwilę w rachunku, a co zgasić . Nikomu staramy się nie wadzić , nie zaczepiamy , chcesz czytaj , nie po prostu miń temat. Co zaś idzie o raport , no cóż kghm to nie jest, wykazują jakiś tam zysk, mówisz c/z - a co może zmienić ten wskaźnik ? , albo ............ ? Akcji nie ma za wiele, a ta zabawa z barykadami za moment się skończy . A tak z innej beczki ,- powiedzmy około rok temu wchodząc na NC większość spółek była na groszach max do 30 -40 , ładując kasę w te cuda wynalazki dziś zbierałbyś żniwa kilkaset i nawet kilka tysięcy procent wyżej na niektórych akcjach, spółek z takim ff i mimo wszystko na in + za wiele nie znajdziesz i w takiej cenie oczywiście . Ja mówię niech leży, na lizaki z Tosią będziemy gdzie indziej zbierać

• Re: A gdzie wszyscy? KTosiu1 ???? Autor: ~ciekawy [81.162.213.*]
    Akcji nie ma za wiele, a ta zabawa z barykadami za moment się skończy 0 jesteś tego pewny? to powiedz do ilu złotych akcje dojdą ?
    Tutaj niczego nie możesz być pewien, tak jak zresztą na większości bananowego parkietu , ale powiedz mi kto wystawia 2 zlecenia x 100K na 5,5 ( ponad 10% , a - 93 750 szt to 5% akcji ) dalej 50 K na 7,5 , 20 K poniżej na 2,5 ( chyba dzwonek ) Do ilu dojdą ??? , no kuli szklanej to ja nie mam . Jeden news i się tydzień nie otworzy, albo będziesz się kisi aż się komuś znudzi, nie wiem . Nie raczej powinienem napisać nie wiem jak będzie ,ale wiem na pewno że coś zbiera . Czy będzie się musiał przedstawić ? , sytuacja z 15.04 - zjazd z 2,5 -111 K przemielone na 1,5 zł 15 transakcji po 2,5 tysiąca jedna po drugiej . Ja wystawiłem 2 tysiące pkc , wcześniej sprawdziłem karnet - powinien lekko zrobić z 20 % minusu , nie 7 % niewidzialna łapka zabrała.
    I to nie jedyna spółka z tej rodziny , jedna po latach miała już szczał ( mam),ale szykuje się na drugi - tak mi z wykresu wychodzi
    Dobra koniec jakiś tam domysłów i tajemniczych spisków. Turde las był, myślałem że sam będę , kolosalna pomyłka sygnalizację muszą zabudować tyle maniaków rowerkowych sie zebrało.
    Cześć Ktosiu1. Weekend chyba udany. Mamy raporty tu i ówdzie :)
    Parę fajnych się trafilo. Paczyles na forum lewka? Ja się chyba już ustawie. Rezerwację trzeba zrobić bo cokolwiek się zadzieje i kiedykolwiek :),to chyba dobrze się zadzieje. I nie mówię tylko o dotacji. Sie wieści noszą i myślę że będzie parcie :)
[x]
INFRA -4,60% 2,28 2025-10-17 12:16:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.