Tutaj niczego nie możesz być pewien, tak jak zresztą na większości bananowego parkietu , ale powiedz mi kto wystawia 2 zlecenia x 100K na 5,5 ( ponad 10% , a - 93 750 szt to 5% akcji ) dalej 50 K na 7,5 , 20 K poniżej na 2,5 ( chyba dzwonek ) Do ilu dojdą ??? , no kuli szklanej to ja nie mam . Jeden news i się tydzień nie otworzy, albo będziesz się kisi aż się komuś znudzi, nie wiem . Nie raczej powinienem napisać nie wiem jak będzie ,ale wiem na pewno że coś zbiera . Czy będzie się musiał przedstawić ? , sytuacja z 15.04 - zjazd z 2,5 -111 K przemielone na 1,5 zł 15 transakcji po 2,5 tysiąca jedna po drugiej . Ja wystawiłem 2 tysiące pkc , wcześniej sprawdziłem karnet - powinien lekko zrobić z 20 % minusu , nie 7 % niewidzialna łapka zabrała.
I to nie jedyna spółka z tej rodziny , jedna po latach miała już szczał ( mam),ale szykuje się na drugi - tak mi z wykresu wychodzi
Dobra koniec jakiś tam domysłów i tajemniczych spisków. Turde las był, myślałem że sam będę , kolosalna pomyłka sygnalizację muszą zabudować tyle maniaków rowerkowych sie zebrało.