0,0962 nowy rekord :) A jak pisałem w lipcu że przed Świętami Bożego Narodzenia będzie po 10 groszy to autor tego wątku się śmiał. Teraz pewnie dalej się śmieje i macha ręką :)
Dnia 2022-02-15 o godz. 15:03 ~kik napisał(a): > Kwicz adlej z peronu.Miałes okazje taniej kupicz to kwiczysz
przecież nadal można taniej kupić niż wtedy kiedy założono ten wątek taniej o 35% Gdyby wtedy ktoś posłuchał tych jęków o peronach tak jak teraz ty jęczysz to byłby stratny 35% A za kilka dni będzie można kupić jeszcze taniej. Nikt normalny się nie nabierze na to twoje naganiactwo.
to ja was ostatnio zapakowałem po 12 groszy, teraz spokojnie czekam aż oddacie taniej tak jak zawsze do tej pory (wcześniej oddaliście po trochę ponad 8 więc teraz oddacie za 6 ) dziękuję że jesteście
przede wszystkim to ty nie masz szacunku sam do siebie, ale jakoś mnie to wcale nie dziwi :) zresztą to forum o NC a nie poradnik psychologiczny dla frustratów powieszonych na haku
naganiaczami to jesteście wy, wiszące na hakach przegrywy, jeśli ktoś posłucha mnie i nie kupi na górce ten zaoszczędzi pieniądze (jeśli by jednak kurs poszedł w górę co nie nastąpi to najwyżej ten ktoś nie zarobi), jeśli natomiast posłucha was to będzie tak samo wisiał na haku obok ja wy. Więc to wy robicie krzywdę ludziom nie ja! Gdyby ktoś posłuchał autora tego wątku to byłby już ponad 45 procent stratny i tak wyglądają te wasze perony i to wasze biadolenie o naganianiach na spadki.
Dnia 2022-02-18 o godz. 13:59 ~Bizon napisał(a): > Już wiem to był maj 2021 roku to zaraz będzie roczek jak to leci lat przybywa a kasy ubywa !!!!
I od roku te same typy dalej naganiają tylko zmieniają nicki i cały czas to samo bzdurzenie o wyleszczeniu o peronach i o ostrej jeździe na północ. Mam przekonanie graniczące z pewnością że ten ha ha to jest autor tego wątku czyli Mła vel HałHał vel setki innych nicków.
Przestan bredzic .Rok temu mnie tu nie było.Jestem własnie z wzgledu na ostatni raport,zwiekszenie atywów trałych do 41 mln. a to dla tego ze zostały zaksiegowane aktywa spólki Semper Power bo Solar nabył aktywa tej spólki
Dnia 2022-02-18 o godz. 14:16 ~kenk napisał(a): > Przestan bredzic .Rok temu mnie tu nie było.Jestem własnie z wzgledu na ostatni raport,zwiekszenie atywów trałych do 41 mln. a to dla tego ze zostały zaksiegowane aktywa spólki Semper Power bo Solar nabył aktywa tej spólki
no tak bo cały świat się kręci wokół ciebie, swoją drogą dziwne że się poczułeś wywołany do tablicy
Promocja sie konczy.Teraz w gore .Wreszcie zaksiegowanie aktywów Semper Power
Bardzo tanie akcje i okazja do kupna a leszczy wyleszczone z kacjii trolują.Spólka oficjalnie ma aktywa spólki Semper Power. A ktywa trwałe 41 mln. raport strona 11 kapitalizacja na giełdzie tylko 26 mln.. Aktywa razem ponad 60 mln. strona 13.Leszcz wyleszczony z akcji troluje na forum Wyleszczone z akcji leszcze troluja na forum
https://zapodaj.net/c7d443c4f7de9.png.html
https://zapodaj.net/a0fb659c6bd0c.png.html
Tu tez juz na potwierdzenie ujete dane z ostatniego raportu Wzrost zysku netto 851 % Aktywa razem 63 mln. a kapitalizacja na giełdzie tylko 24 mln. Brdzo tanie akcje.Wielka okazja do kupna