• A tymczasem kurs... Autor: ~Zaq [212.36.174.*]
    ... w miejscu... Irytacja zaczyna brać górę...
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: cevka [109.241.35.*]
    potwierdzam, jak by dali komunikat o sprzedaży to może by coś się ruszyło
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~qq [85.222.97.*]
    jaki komunikat cevka? ten co dali to nie wystarcza?
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Wg kolegi Cevki musi byc napisane "komunikat o sprzedaży" a to jest komunikat "o zwrotu kosztów" więc absolutnie to nie jest to samo! xD.
    Kolega Cevka raczy raczej trolować, bo w aż taką "pomrocznośc jasną" trudno uwierzyć... chciaż nigdy nic nie wiadomo.
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~cccovid [37.47.84.*]
    Zostawicie go, jest upośledzony
    Możesz mi więc napisać ile sprzedało się do tej pory kopi ?
    nie bo nie piszą ile sprzedało się tego kodu
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~qq [37.47.84.*]
    A to ma znaczenie czy przychody?
    Słuchaj : PlayWay miał też premierę szóstego maja, i już wczoraj zdążyli policzyć kiedy im sie zwróciło i ile do tego pory sprzedało, Carbon milczy o sprzedaży , wiec wniosek jest taki że nie ma się czym chwalić póki co.
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~adm_nemo [196.247.180.*]
    No to co tu robisz typie? Zapraszam do odlotu na swoje śmieci.
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Aa [89.64.91.*]
    Popatrzcie na inne spolki vr np incuvo które generują straty. Carbon studio cały czas zarabia. Ten komunikat znowu utwierdził mnie w przekonaniu że zainwestowałem w bardzo dobra spółkę.
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~John [193.238.200.*]
    Spokój I cierpliwość
    Drogie dzieci. Carbon studio zarobiło w 48h 150 000zł za gry po cenie 100zł za sztukę. Uwzględniając prowizję sklepu załóżmy 15%. policzcie ile mniej więcej będzie to sztuk? Kto policzy w nagrodę możne zawstydzić forumowicza Bankiera.
    Ty, ale co ci mam obliczać jak podałeś ,że się sprzedało 150 tysięcy sztuk ?
    czyli 1500 i chyba niewiele więcej skoro się nie chwalą, co ?
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Go [31.60.94.*]
    Zgubilem sie
    Ty oczekujesz ilosci sprzedazy ktora mozna wyliczyc z dzisiejszego espi czy czekasz na konkretna kwote ktora masz w glowie?
    Tak trollujesz od kilku dni w lewo i w prawo
    Sprzedales juz co miales sprzedac czy tak tylko sobie napisales zeby postraszyc?
    Jutro beda wyniki i beda na pewno lepsze niz podobne w branzy ale na wyniki milionowe to neszcze trzeba poczekac
    nie sprzedałem jeszcze, ale jak mówisz jutro będą wyniki to świetnie !
    Nic wiecej sie juz nie sprzedało i nie sprzeda. 1500szt. to byla limitowana edycja dlatego tak sie rzucili. Teraz jak chcesz kupic Wizardów to juz tylko na czarnym rynku od ruskich na targu.
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Tomek [5.173.140.*]
    Hahahaha. Lepszej odpowiedzi bym sam nie wymyslil. Czesc Wu!
    potwierdzam, takie głupie,że aż śmieszne
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~qq [85.222.97.*]
    cevka mowisz o swoich wypowiedziach? bardziej takie glupie ze az zalosne
    oj tam oj tam powiedz lepiej jakie masz wnioski z tego ,ze i przed premierą i po premierze kurs stoi ?
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Wu [62.122.236.*]
    Cześć Tomek. Trochę sam się z siebie śmieję bo dałem się wkręcić w te jałową dyskusję. Widzę zresztą że Ty i reszta starej carbonowej ferajny zwanej czasem "sektą" odpuszcza coraz bardziej forum odkąd zapanowały tu Prawdy, Cevki i itp. śmietanka inwestorów. Nawet John już żadko pisze o cierpliwości choć dziś się ujawnił chwilowo :) Wiemy po co tu jesteśmy. Pozdro Carbonowe Chopy i Baby.
    no że sekta to się zgodzę...
    Wu, do uslyszenia przy kursie 100+
    A forum zostawiam cevce i tak za duzo napisalem. Widziales pkc 6 szt na fixie? Obstawiam jeszcze max. kilka tygodni zabawy.
    Nie widziałem i specjalnie nawet nie sprawdzam czym tam straszą ;). Worki mam wypchane, coś tam ustawione na niewielki zbiór z lewej w razie "wu" jak po raz trzeci jeszcze się ktoś wysypie i spokojnie sobie czekam. Carbon się pięknie nam rozwija i nie ma drugiej takiej spółki, która oferuje takie perspektywy i jednoczesny spokój inwestycyjny. Do zobaczenia przy 100+, 200+ i 500+ :P
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Nurek [95.160.157.*]
    Też tak uważam:)
    Ja jestem na biezaco poniewaz rozwazam powiekszenie pakietu jesli zajda zalozone przeze mnie przeslanki, wiec obserwuje i czekam na dalszy rozwoj wydarzen. Mialem ustawionego ukryciaka ale jak zaczeli sprawdzac popyt to stwierdziłem ze nie. Niech sprzedaja tanio, hehehe
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Tylko szkoda ze sprzedali grubemu te 90-tyś.,mógł cwaniaczek spróbować sam kupić! Może zdołał by zebrać do 200zł te 90K. Moim zdaniem zrobili błąd (zarząd) mogli poczekać na główny i sprzedać komuś kto ma jaja! A tak to mamy (często) tak jak pisałeś Tomku na dogrywce 6,12,20szt.PKC.Robią wszystko aby kurs nie wyrwał się z trendu bocznego,czyli powyżej 70zł.
    Nie weszliby prawdopodobnie na glowny bo mala plynnosc. A obiecali nie robic emisji wiec...
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~Wowa [5.184.30.*]
    Pewne kryteria muszą być spełnione.Jak zwiększyć kapitalizację?Poprzez wzrost wartości spółki.Ten program motywacyjny to chyba nie blef?
    Nie blef. Ale dla kluczowych pracowniow. Wiadomo ze szukali jeszcze zalogi pod koniec 2020 wiec trzeba dac sie ludziom wykazac nim sie im zaproponuje pakiet motywacyjny, jak sadzisz? Ja bym tak zrobil na miejscu zarzadu.
    hej, możesz mi krótko wytłumaczyć komu i po co zależy by kurs trwał w boczniaku ? Z góry dziękuję.
    Krzysiek może błąd może nie. Nie znamy szczegółów transakcji, pewnie mieli swoje powody. Nie ma co się niepotrzebnie irytować nawet jeśli kursem ktoś naprawdę steruje. Na tej spółce trzeba patrzeć za horyzont. Powiem tylko, ze im dłużej siedzę na Carbonie tym bardziej dostrzegam poukładanie i profesjonalizm w działaniu zarządu. Kilka przykładów. Dotrzymują obietnic co do premier. Marketing na który wszyscy tak psioczą w przypadku TW DT trafiony w punkt sponsorowanym materiałem na Youtube. Są świadomi jak Henry Ford, że ludzie są najważniejsi i stąd program motywacyjny celem zatrzymania kluczowych pracowników. Znają swoje ograniczenia i nie porywają się z motyka na słońce, ponieważ zaczęli rozwój od małych i średnich gier stopniowo idąc ku produkcjom AAA. Ciągle się rozwijają i to na różne sposoby (GameINN).
    Stagnacja na kursie to raczej efekt małej liczby akcji i twardej strategii "trzymania" świadomych akcjonariuszy, którzy szybko papieru się raczej nie pozbędą. Nawet jeśli długo jeszcze będziemy w boczniaku to i tak zyski wcześniej czy później zrobią swoje. I nawet jak nikt za żadne skarby nie będzie chciał popuścić kwita to zawsze jest możliwość zostania spółka dywidendową, co przy małej ilości akcji jest całkiem niezłym rozwiązaniem na przyszłość :P Zauważyliście że jeszcze niedawno w narracji o spółce mówiono o tysiącach, dziś zaczyna się coraz więcej mówić o milionach? :)
    Masz nerwa tlumaczac, szacunek.
    Mi sie wszystko ladnie spina z moja taktyka wiec jestem cierpliwy.
    Dzisiaj widac po kursie ze chca zrobic swiece spadkowa zobaczymy co wyjdzie. Pewnie bedzie jak namaluja bo popyt nadal nie atakuje i nie zaatakuje poki krol nie odwroci trendu. No ale spolka powstala na poczatku 2020 wiec za kilka lat czesc osob bedzie z sentymentem wspominac 2020, 2021 i kolejne lata.
    Wykresy śledzę ale generalnie AT to nie mój konik, a zwłaszcza na spółkach o małym obrocie, ale doceniam, że parę razy wyczaiłeś trafnie trend na Carbonie. Przy inwestycjach kieruje się raczej kojarzeniem realnych wiadomości, danych, prespektyw etc. i tym co między wierszami zapisane ;)
    A co do tłumaczenia, to zawsze warto podzielić się wiedzą i merytorycznie podyskutować z druga osobą, a nóż widelec ktoś zmądrzeje albo ja zmądrzeję jak mnie wyprowadzi z błędu.
  • Re: A tymczasem kurs... Autor: ~beka [185.106.102.*]
    Firma powstała w 2015.
    Zadebiutowała w 2019.
    W 2020 to się o niej dowiedziała nieliczna ulica.

[x]
CARBONSTU -5,36% 2,65 2026-04-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.