zaczynam lubić tego kolesia, co tak zabawia się w podbitki jedną - dwiema akcjami... :) ma poczucie humoru - wprawdzie strzela w kolano i robi w bociana resztę, ale przynajmniej jest rozrywkowo ;)
czy dziś na close znów będzie sprawdzony trik: zdjęcie zleceń sprzedaży z pierwszych półek i takie ustawienie podbitki na close o parę grosików wyżej (w ostatnich sekundach fixa), by było pod dalsze sypanie jutro?
Kiedyś jedną sztuką zrobiłem na BOS +3% a na jednej z mniej płynnych spółek ale i tak wartej kilkaset mln zł zrobiłem +10% więc nie doszukuj się tu teorii spiskowych:)))
Dnia 2021-05-17 o godz. 08:45 ~Seal napisał(a): > Kiedyś jedną sztuką zrobiłem na BOS +3% a na jednej z mniej płynnych spółek ale i tak wartej kilkaset mln zł zrobiłem +10% więc nie doszukuj się tu teorii spiskowych:)))
nie wiem, co zrobiłeś jedną sztuka na BOS czy gdzie indziej, mnie przy tym nie było, a klawiatura wszystko przyjmie
z drugiej strony - takie wygłupy jedną czy kilkoma akcjami o czym maja świadczyć? o popycie? o płynności? czy raczej o tym, jaki naiwnymi abderytami są ci, co tak sie zabawiają i pokazują, jak rynek omija takie walory...
i czy ja pisałem o jakiejś teorii spiskowej? przeciwnie - śmieję się z takich wygłupów
kolejna sesja (wzrostowa inaczej) minęła - właściwie tak nijaka, że nie ma o czym pisać... http://at.biznesradar.pl/6e117cb03fd05e7f7132122a8c92c47e.png