Jesteście ograniczeni. Może to nowa spółka? W każdym razie to nie istotne. Istotne jest to, że mają konkret umowę, a szczegółów nie znamy i pewnie się prędko nie dowiemy.
Na pierwszej pozycji pokazuje sie festiwal gier games for impact, a ten krzak faktycznie nie figuruje na google. Ladnie polecieli z takim espi, pan Lutek kreuje
Lutek jest i ma duzo wiecej papieru niz na poczatku, ma na to sposoby, a jak jestes taki cwany to udowodnij jakie to proste i wklej ten link do strony spolki ktora ukrywa sie tak samo panowie Lutek i Szwedo
To strona festiwalu gier Czesiu, info albo pod wysypanie, stąd ten pakiet, albo pod wyprowadzenie praw autorskich a po przepisaniu gry okaże się, że spółka nie ma czym płacić, kto zamawia grę za milion u spółki, która robi jakieś pikselozy w technologii sprzed kilkunastu lat
Dnia 2021-05-12 o godz. 13:36 ~Lutex napisał(a): > Widziałeś adres? Bratislava, Widziałeś adres tej w espi? Warszawa, nice try panie Sławku, czego to człowiek nie wymyśli jak wisi na haku
Co za miła odmiana:) Wcześniej byłem oskarżany o szkodzenie spółce i bycie trollem. A ja zwyczajnie staram się mówić o faktach.
Nikogo nie bronie po prostu wkleiłem link, który udało mi się znaleźć (i to jedyny trop tej spółki). Nie jest dziwne dla mnie, że firma z Czech może mieć założoną spółkę również w Polsce. Nie jest to jakiś rzadki scenariusz.
Z drugiej strony, jeśli chodzi o sam komunikat to niepokoją mnie w nim inne rzeczy, niż brak konkretnych informacji o spółce Impact Games.
Dnia 2021-05-12 o godz. 14:40 ~Cordell_Walker napisał(a): > to skoro o faktach mowimy to jak ostatnio sprawdzalem Bartyslawa byla stolica Slowacji
Racja:) Zobaczyłem coś co wygląda na czeski i nie sprawdzałem dokładnie. Tu mnie masz geografia nie jest moją mocną stroną:)
Dnia 2021-05-12 o godz. 14:55 ~Mirek napisał(a): > Daniel D. - ponoć to ty ;) ten co prowadzi hugetecha w Rzeszowie. Ten co kradnie pomysły i żyje z dotacji, robił machloje na Idea Global czy jakoś tak. Opinia w Rzeszowie nie powala, a tutaj szukasz zwady od dłuższego czasu. > > Masz na pieńku z wieloma! >
Daniel? nie, ale sprawdzę co to za gagatek:) Dzięki;)
Ooo to widać kto tutaj komentuje :) Jak juz kolegę za mnie bierzesz:) Michal spokojnie. I ja wiem ze jak się nie robi wyników finansowych to lepiej innych zwyzywać ze machloje robią:) Pozdrawiam DD
Panowie, tak to jest jak ktoś nie potrafi czytać bilansów. Gdyby spółka umowy inwestycyjne traktowała jako przychód to musiałby płacić podatki, bo miałaby zyski, ale rozpisuje to inaczej i nie skupia się na przychodach, bo może pozwolić sobie na wydatki przy produkcji.
Nie rozumiem dlaczego tą spółkę tak zajadliwie atakujecie. Jest w trakcie produkcji i wiadomo, że teraz wydaje kasę. Tutaj albo czekasz na efekt i grasz pod efekt, albo pod przyszłość.
Daniel D. - ponoć to ty ;) ten co prowadzi hugetecha w Rzeszowie. Ten co kradnie pomysły i żyje z dotacji, robił machloje na Idea Global czy jakoś tak. Opinia w Rzeszowie nie powala, a tutaj szukasz zwady od dłuższego czasu.
Tak wyniki spółki przychód na poziomie 40 tyś na kwartał tłumaczmy Danielem D i jego spółką .... w Rzeszowie to już z każdego miejsca wypraszają Pana Prezesa na Kongres 590 był Daniel ... pewnie też przez Daniela D i ten Hugetech.
Czekamy na raport roczny mija już 5 miesiąc i spółka mająca 160 tyś przychodu nie potrafi na czas opublikować bilansu i rachunku zysków i strat ...