• Forum Blirt Autor: ~zywiec2018 [31.0.64.*]
    Hej. Mam pytanie. Dlaczego jesteście tu wszyscy tacy mili i w ogóle. Coś tu knujecie?
    Chciałem tylko napisać, iż w zasadzie z tego powodu kupilem kilkaset akcji po 19 z groszem.
    Aha. Ja nigdy nie przegrywam.
  • Re: Forum Blirt Autor: ~Łoffca [78.11.162.*]
    No to witamy. Choć ja marzę w snach i 14,20:)). A czemu mili?. Bo to spółka z klasą i investory z klasą :))
  • Re: Forum Blirt Autor: ~byk [91.227.156.*]
    Ty owca uparta jesteś jak koza!
    Uparta jak koza?, No różności o mnie piszą. Nawet że z Tajlandii jestem :). A ja po prostu chce niektórych spółek wiecej mieć, a że zasoby ograniczone... No ok, ale fajniej mi jak piszą: piękna, madra , inteligentna, zabawna, dowcipna, niż że gupia koza. Ale cóz, no takie uroki gwiazdożenia :))
    Hmm..., w zasadzie to koza, to nawet miłe w porównaniu.., Znaczy gospodarna bo się wszystkim zadowoli :))). No to dziekuję Byczku

Ciekawe czy będzie 14,20. Na IDH tez się ze mnie smiani, a wzięłam po 7,20 :)))). Jeszcze Blircik 14,20 i Słonka po 5,50 se kupię;)))

Może sie spodoba
    Chciała bym na codzień mieć..... :)))

https://www.youtube.com/watch?v=es1GWAgfGck
  • Re: Forum Blirt Autor: ~byk [91.227.156.*]
    Zwróć uwagę, że słowo "uparta" to nie to samo co "głupia".:)
    Mogę Ci tylko doradzić, że chciwość często jest zgubna .

Pozdro Łowca :)
  • Re: Forum Blirt Autor: ~Mars [89.64.83.*]
    To wyjątkowe forum. Aż dziwne, że to nadal forum bankierowe.
  • Re: Forum Blirt Autor: ~Raptor [31.0.180.*]
    Romanse się wkradają:))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.158.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kolko Autor: ~Łoffca [78.11.162.*]
    Haha. Oczy szeroko zamknięte :)))
    Jeden z tych gości dość nietypowy :) Wiecznie pisze ...Hęp nie Hemp, ktury nie który :)
    Co do jajek... to kto komu zabroni?
    Pitu pitu , a zawsze miło moze być. Ja będę jak Pamela Anderson a Byk jak Mel Gibson. I co? Ciązy z tego nie bedzie :)))))
  • dla Byk od Łoffca Autor: ~Łoffca [78.11.162.*]
    :))
    https://www.youtube.com/watch?v=qDGv0_ELU0g
  • Re: dla Byk od Łoffca Autor: ~byk [91.227.156.*]
    Fajna muza dzięki Łowca :)

Mam tylko niewielki problem , ciężko mi wyczuć jaki masz gust bo tyle stylów ,filmów , aktorów.... Osobiście wolałbym być jak Brad Pitt w przydługich blondach :)

Pozdr.
  • Re: dla Byk od Łoffca Autor: ~Łoffca [78.11.162.*]
    No,ten z...Troi. Super! Możesz być Achilles, ale możesz też Pan Smith jakby Ci było gorąco w tych włoskach:) A styl? A ja wiem..? Dobry, oczywiście dobry.. Słucham wszystkiego co dobre. Od Mozarta po Guns&roses. od Ravela po Red hot chilly. Z naciskiem na rocka i tekst.Ostatnio nawet Cleo!!! Mi się spodobała, ta o tym że co ja będę szukać jak mam....:))) Hihi. Wykluczam tylko disco polo ( z wyjątkiem Jej oczy zielone na weselu...:))) I miała matka syna....))). I nie za bardzo horrory bo się boję i takie z tym łysym co jeżdżą samochodami bo się zraziłam do podobnego typa,po chamsku dosłownie się przywalal i mi się kojarzy....i nie lubię tego z kucykiem...co policjanta udawał jak nie miał kasy....Steven Seagal. Tak że teges... Teatr jeszcze lubię dobry, a reszta jak widać od nastroju zależy. Za babą nie trafisz i tak.. To ja mam być Angelina? Kuna za niska jestem. Będę znów w szpilkach chodzić :))) No ale dla Ciebie to zaraz wygrzebie z szafy...
    Hihi idę szukać :))

A może nie Angelina?
  • Re: dla Łoffcy od byka ! Autor: ~byk [91.227.156.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=B10Xe5Gm5cY

Ja lubię takie klimaty .

Jutro z rana wywalam akcje , żebyś miała te 14,20 na zamku .:)

Pozdr.
  • Re: dla Łoffcy od byka ! Autor: ~Łoffca [78.11.162.*]
    :))) super Trafiony- zatopiony. Ale Ty Byk nie wywalaj Blirta! To szaleństwo jakieś!!! Ja i tak nie wezmę!!!! Chętnych dużo, nie doleci a poza tym na jutro to ja kasy nie mam. To jest biznes, nie trzeba takich poświęceń!!!!! Nie wariować mi tu proszę!!!! A jeśli to zgrywa to be... Zgrywasz się....:)) To mam być Angelina? Czy jak? Mów bo tu nas zaraz skrzycza i kasować zaczną.
  • Re: dla Łoffcy od byka ! Autor: ~byk [91.227.156.*]
    Nie rzucam słów na wiatr kochanie !
    Cóż, wierzę. Tyle że inna owieczka się napasie, albo i wilk zły :)). To pa.
    Dobranoc Bykowi i innym nikom.
    Poflirtujemy jutro Byczku :) No, chyba że na Blircie już Cię nie będzie.
  • Re: dla Łoffcy od byka ! Autor: ~Gepeto [37.47.49.*]
    To forum inwestycyjne czy końskie zaloty z ekipą melomanów hehe?
    Idź Gepeto pilnować Pinokia, bo coś bryka ostatnio :) Uważaj bo ze schodów spadnie, a wolał byś w górę :))))
  • Re: dla Łoffcy od byka ! Autor: ~Gepeto [37.47.49.*]
    Nic mu się nie stanie jak czasem spadnie, bo potem szybko wstanie i nosek mu urośnie.
  • Re: dla Łoffcy od byka ! Autor: ~Łoffca [83.3.166.*]
    Hihi, w końcu Ty go znasz najlepiej :)))
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.