• Witam wszystkich serdecznie Autor: bart2020 [77.254.226.*]
    Przez ostatni miesiąc dość cierpliwie zbierałem akcje spółki Avatrix. Mam zabrany pakiet blisko 90% z tego, co chciałem zebrać przed 18.12. Nie wykluczam rozszerzenia pakietu kiedy do przejęcia dojdzie. Melduje się jako akcjonariusz na longterm, który nie opuści łajby przy jednocyfrowym kursie. Liczę się z tym, że to będzie moja inwestycja na parę dobrych lat.

Dotąd byłem aktywny na forum Biomed przy kursie około 3 zł. Najbardziej jednak znany jestem z postów na IGN, gdzie przez kilka miesięcy odpierałem ataki trolli, kiedy kurs konsolidował sie przy 13-17 zł. Sytuacja, która jest teraz na IGN jest dość nieprzyjemna. Wynika z wielu czynników. Głownie zewnętrznych. Myśle jednak, że spółka nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa.
    Obecnie jestem aktywny na forum MedicoFarma BioTech (InBook), gdzie byłem przekleństwem trolli kiedy kurs spadał do 2,5 zł a ich narracja kierowała akcjonariuszy na 1,XX... obecnie kurs przebił 4 zł.

Przyjaźnię się prywatnie z Pantaranem. Nasze wielogodzinne rozmowy o spółce Avatrix zaowocowały sporą inwestycja w ten walor. Zagrożeniem pozostaje możliwość przesunięcia sie połączenia z Ice Code sp z o.o., niemniej obecność Pana Januarego jako udziałowca IC dobrze wróży całemu procesowi przejęcia. Oboje z Pantaranem uważamy, że jest to jedna z najbardziej perspektywicznych spółek na najbliższy rok pod warunkiem, że całe przejęcie sie zrealizuje. Ta niepewność trzyma zapewne tak niską kapitalizację, która nawet po emisji przekraczałaby obecnie zaledwie 40 mln zł.

Maksymalnie mój portfel składa sie z 3 spółek. Obecnie są to IGN, INB i AVT. Podobnie jak Pantarana, co chyba mogę oznajmić.

Będzie czas jeszcze żeby zacząć dyskutować o możliwościach spółki. Jestem już bardzo dobrze obeznany w potencjale całego projektu. Studiowałem go przez ostatnie półtora miesiąca. Będę starał się aktywnie włączać w dyskusję. Zawsze merytorycznie.

Życzę wszystkim akcjonariuszom sukcesu! Chciałbym, aby ta spółka rosła powoli i stabilnie. Zdecydowanie jestem tu na dłużej niż rok czasu.

Tym postem chcę powiedzieć wszystkim Cześć!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~en [79.141.162.*]
    Czesc
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: bart2020 [77.254.226.*]
    Cześć :-)
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Kkk [31.0.39.*]
    Sie masz bart ja tu tez
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~mee [80.55.44.*]
    KKK Cb. też widzę wszędzie...

A co myślicie o sprzedaży akcji przez Ciszewskiego ?

Nikt sie nie ujawnił nowy a to znaczy wg. mnie tylko jedno.
    Strategiczne zejście poniżej progu.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: bart2020 [5.173.234.*]
    Super, KKK. Szanuje Twoje wpisy i spostrzeżenia.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Kkk [31.0.39.*]
    jeszcze mam za mało ale jak przyjdzie załamanie na rynku to biorę fest
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~GrubyMati [37.47.252.*]
    Cześć Bart, lecimy z tym światem. Ja również ze znacznym pakietem.

Do zobaczenia druhu.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~luk [5.149.250.*]
    Pozdrawiam
    Do zobaczenia i pozdrawiam!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: eugeniusz_leszczynski [5.173.24.*]
    Silna ekipa na pokładzie, tak się to musiało skończyć.
    Pozdrawiam i miłego weekendu!
    Tak jest Eugeniuszu! Miłego weekendu.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~henry_s [5.173.48.*]
    Milego weekendu
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: el_profesor [188.121.15.*]
    Melduje się również na pokładzie tego katamaranu :)

Pozdrawiam serdecznie starą gwardie z IGN.

Ukłony i spokojnego weekendu, gdyż kolejny tydzień zapowiada się tutaj bardzo interesująco :)

Pozdawiam
    LP
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~puma [73.111.25.*]
    Witam kolege,chyba jestem jedyna kobieta na tym walorku,mam chyba nieduzy pakiet,bo jak czytam to forum to tutaj Panowie konkretne ilosci maja.Na razie tyle a jak bedzie juz to polaczenie to kto wie,czy nie dobiore wiecej,mam nadzieje,ze 3-cie podejscie bedzie juz ostateczne.Troche juz tutaj siedze i jestem na dluzej.Z OML wyszlam zdecydowanie za wczesnie,tutaj nie zamierzam popelnic bledu.
    Witaj przyjacielu :-)
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~JR [195.177.85.*]
    Podobnie ja byłem na IGN, jestem na Medicofarmie oraz teraz wszedlem na AVT :)

Nie przemujmyu sie trolami, na razie ich wysyp jest niski, lecz niestety gdy przyjdzie wystrzal kursu z pewnoscia sie pojawia. Rowniez traktuje spolke jako longa z bardzo dobra przyszloscia, przeczytalem chyba juz wszystko co bylo dostepne w internecie i jednym slowem jest... obiecujaco. Niemniej jest to gielda, NC, wiec wszystko moze sie wydarzyc, niemniej jednak gdy bedziemy sie wzajemnie wspierac, a raczej chronic przed wysypem troli to bedzie dobrze.

Wysokich zyskow!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~RicziRicz [185.157.14.*]
    Przecież jak tu się zleca wasi fanboye z Innogene i biomedu to akcji nie starczy. Jeszcze zróbcie o co chodzi w avatrix część 1 to olaboga.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~dexter [91.192.199.*]
    pozdrawiam longów i barta!
    mimo że różnię jestem odbierany jest tu na longa w tym roku byłem na bmx, krótko na mbf, a ostatnio na tig ale za szybko wyszedłem,
    starzy mnie znają z fluida i zamknięte forum tam ( info dla Gienka) i udało się zamknąć pozycję przed 2fix, a najdłużej na ekoexsporcie, Na gpw od debiutu banku Śląskiego
    z tym że tego nicka używam od tego roku
    a z trolami lubię się droczyć i psuć im plany
    pozdrawiam akcjonariuszy
    Gratuluje skuteczności! Szacunek!
    Znając kolege Pantarana to „O co naprawdę chodzi w Avatrix” jest nieuniknione. Wiem, że przez ostatnie 1,5 miesiąca gromadzi informacje. Niemniej ma on zasadę, że jest aktywny na forum tylko jednej spółki. Ale gdzie nam sie spieszy :-)?
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Inwestor1981 [185.189.137.*]
    Ciszę się, że jesteś na pokładzie. Śledziłem Twoje merytoryczne wpisy na Inbook.
    Dziękuje! Pozdrawiam
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Kojak [5.173.64.*]
    Heh, to musi być konkret
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Baobab [89.64.36.*]
    Witam :)
    Witam!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: skromny_inwestor [88.156.133.*]
    Witam Pana z InBook'a. Tam się udało ładnie zarobić, widząc coraz większe zainteresowanie, że tak powiem "grubszych" użytkowników może być bardzo ciekawie. Pozdrawiam
    Gratuluje zarobku. Widać, że ostatnia sesja na InBook-u była zorientowana na kumulacje.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: kojak77 [185.107.67.*]
    Uratowałeś mi dzień!:).
    Wiszę bardzo na Inno. Na Inbook już jest dużo lepiej.
    Od 3 tygodni jestem na Digital/Avatrix - a dziś okazało się że z taką doborową ekipą.
    Napawa mnie to nadzieją że odrobię straty.
    I że moje wybory były słuszne.

Masz w portfelu te same spółki co ja. Być może na innych poziomach wchodziliśmy w INB i IGN, ale nie na AVT. Ja gromadziłem akcje przez ostatni miesiąc. Codziennie lekko, aby nie wpływać na zachowanie kursu. Prawdopodobnie średnia zakupu mamy podobna.

Życzę sukcesów i zwrotu z inwestycji!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Reksio [5.206.244.*]
    Może jakiś komentarz bart2020 ? pantaram ?
    Premiera za dwa tygodnie a z tego co pisałeś nie opuścisz łajby przy jednocyfrowym kursie ...pantaran bart2020

Premiera tuż tuż

Coś mi się wydaje że wy już poza łajbą
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Pir [91.228.158.*]
    Witam . Czekam na kolejne merytoryczne i obiektywne wpisy . Pozdrawiam
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Paweł [188.146.163.*]
    Jak obstawiacie do końca roku? 2.5 czy 3 zl?
    Takich rzeczy nigdy sie nie podejmuje. Nie wiem jaki może być kurs. Mogę przewidywać co musi sie stać, aby dany kurs miał prawo zaistnieć. Ja sobie zadaję zasadnicze pytanie: czy spółka, która prawdopodobnie będzie produkować gry AAA, może mieć wycenę równą zaledwie 43-44 mln zł przy zakładanych po emisji 22 mln akcjach? Uważam, że to śmieszna kapitalizacja... Farm51, która produkuje gry AAA, ma obecnie kapitalizację 400 mln zł... ale czas. On ma tu znaczenie. Stąd nie da się powiedzieć czy kurs będzie na koniec grudnia wynosił 3 zł, a może 1,50 zł? Dlatego mam przygotowana gotówkę, aby brać akcje gdyby spadały.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Profesor [31.0.84.*]
    Witam Cię Bart! :) super, że jesteś z nami i przy okazji dziękuję za Twoje wpisy. Mało jest takich osób na bankierze, które dodają merytoryczne wpisy, a Ty do nich należysz :) ja też dosyć spory kapitał położyłem na Avatrix i jestem tego samego zdania co Ty - prawdziwe wzrosty dopiero przed nami :)
    Witam Profesorze! Super, że jesteś z nami!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Jean [83.11.26.*]
    Witaj Bart,szacun,ale ale coś Oldboya jeszcze nie widzę w tej ekipie
    Witam, Jean
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: centurion19 [87.239.222.*]
    Witaj bart2020!

Jestem tutaj na większym pakiecie już od ponad miesiąca. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami i obserwacjami. Jeżeli masz discord - wyślij proszę link.

Pozdrawiam i dobrej niedzieli!

• Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Profesor [31.0.84.*]
    Ja również się podłączam - jeśli macie discorda to poproszę link
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Enigma [77.255.54.*]
    bart2020 - mam pytanie do Ciebie (na serio): January kupił udziały w ICE CODE sp. z o.o., to sugeruje, że na 99% dojdzie do odwrotnego przejęcia. Czy to dobrze, że January (główny akcjonariusz Avatrix) umożliwi pośrednio nabycie tanich akcji Januaremu (udziałowiec ICE CODE sp. z o.o.)?
    Z jednej strony to dobrze bo dojdzie do przejęcia ale z drugiej strony to na miejscu Januarego sypnąłbym akcjami w rynek.
    Co myślisz?
    Myśle, że jakbyś sie nie starał Enigma, to przy 22 mln akcji i potencjale Ice Code, obecny kurs jest śmiesznie niski.
    I nie ma znaczenia czy będzie January „sypał” czy nie będzie. Choć myśle, że nie będzie.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: eugeniusz_leszczynski [5.173.136.*]
    Czemu miałby sprzedawać akcje tak tanio? Puścił część w rynek, bo prawdopodobnie się dogadywali co do progów i tyle
    Tu się gra dopiero zaczyna
    Eugeniusz, Enigma z natury trolluje. Czasami myśle, że to mój cień... odpowiada na prawie każdy mój post czy to na IGN, INB czy jak widzę nawet tutaj. To co pisze nie ma sensu. Ale lubię go i pozdrowiam :-)
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~nw [37.248.160.*]
    Witajcie. Również od dobrego miesiąca zbieram digital/avatrix i mam już zadowalający mnie pakiecik, jak i mniejszy pakiet na Inbook, za to kupiony na dużej promocji. Prosze o opinię na temat spółki Codeaddict(do niedawna Bitevil) , jako że mam tam sporą część portfela i osobiście w nią mocno wierzę(przeanalizowałem wszystko dokładnie), natomiast dobrze by było usłyszeć opinie inwestorów na poziomie.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: vanradu [85.221.128.*]
    Witam
    również od kilku tygodni zaparkowałem na tej łajbie
    powodzenia
    Widać silną ekipę! Widzę, że dużo osób czeka na kurs dwucyfrowy. Jeżeli emocje nie wezmą góry to może być dobrze.
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~Fisher22 [83.26.219.*]
    Bujać będzie na pewno, wsparcie w okolicach złotówki okazało się bardzo silne i na tych poziomach zbierałem po raz kolejny (pierwszy raz jeszcze w lutym). To jak się zachowa kurs, będzie zależne od tego co będzie z połączeniem, kiedy icg pokaże coś więcej z tego przełomowego projektu, no i od tego ilu chętnych do kołowania będziemy mieli na pokładzie, ale myślę, że spora część tu obecnych trzyma papier od dłuższego czasu i tanio skóry nie sprzeda. Pozdrawiam.
    Gratulacje zapewne bardzo dobrego średniego kursu nabycia!
  • Re: Witam wszystkich serdecznie Autor: ~donChichot [88.130.0.*]
    Wow niezle - Bart jak pisales na inbook o trzeciej spolce to sie zastanawialem conto moze byc (mimo iz juz wczesniej zapakowalem spora czesc portfela w Avatrix), zatem dobrze ze tu sie nam objawiles :D

Druga czesc znaczaca zapadowalem w RDS pod frycka - moze w 2021 bedzie jackpot :D
[x]
ICECODE 0,90% 0,56 2025-09-26 16:44:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.