Dnia 2020-02-06 o godz. 22:08 ~Abcdefg napisał(a): > A ja sprzedałem Softblue za 0,34 z zyskiem i kupiłem Rafako po 0,90. > Ta giełda mnie wykończy.
To miałeś zysk... tutaj z 5 zł zeszło do 20 groszy... nawet nie pytaj ulu ludzi tu kapitał potraciło. Przy Rafako masz grubasów a tutaj tylko płotki i spekula która wmawia ludziom trendy jak obrót dzienny 20 szt. akcji. Ktoś tutaj kupił 30k akcji po 40 groszy to od razu gruba ryba... Wierz mi udało Ci się...
Dnia 2020-02-10 o godz. 13:48 ~piorun napisał(a): > Zobaczysz w piątek > > Jak będzie dobry to i będą wzrosty .> meb wywaliłeś wszystko już ile tego było
Jak smog wpływa na skórę? Polska dogania nawet Hongkong pod względem zawartości w powietrzu palladu, który pochodzi ze spalin samochodów. Świadomość szkodliwości smogu jest dzisiaj coraz większa, jednak warto stale wzbogacać się w wiedzę na temat jego bezpośredniego wpływu na nasze codzienne życie. - Metale ciężkie, a szczególnie jony niklu i palladu osiadając na skórze mogą wiązać się z białkami skóry i prowadzić do ich degradacji. Nie tylko niszczą cenną powłokę ochronną, ale w postaci związanej ‑ immunogennych kompleksów, penetrują do wnętrza organizmu, akumulując się, a z czasem powodując późną odpowiedź alergiczną typu IV.
Dnia 2020-02-20 o godz. 11:12 ~meb napisał(a): > Jak smog wpływa na skórę? > Polska dogania nawet Hongkong pod względem zawartości w powietrzu palladu, który pochodzi ze spalin samochodów. > Świadomość szkodliwości smogu jest dzisiaj coraz większa, jednak warto stale wzbogacać się w wiedzę na temat jego bezpośredniego wpływu na nasze codzienne życie. > - Metale ciężkie, a szczególnie jony niklu i palladu osiadając na skórze mogą wiązać się > z białkami skóry i prowadzić do ich degradacji. Nie tylko niszczą cenną powłokę ochronną, ale w postaci związanej ‑ immunogennych kompleksów, penetrują do wnętrza organizmu, akumulując się, a z czasem powodując późną odpowiedź alergiczną typu IV. > czy polecasz telefon marki samsung bo się zastanawiam czy sobie taki kupić ponoć można zainstalować aplikację oceniającą jakość powietrza
Dnia 2020-02-10 o godz. 14:56 ~Olender napisał(a): > Koledzy ubrani to fajnie ... zaczynamy lekki spadek a po ogłoszeniu wyników zjazd do 20 groszy... Ważne, że spekula zarobiła > A jak będzie odwrotnie to jaki wpis będzie twój
Dnia 2020-02-10 o godz. 16:18 ~patyk napisał(a): > Dnia 2020-02-10 o godz. 14:56 ~Olender napisał(a): > > Koledzy ubrani to fajnie ... zaczynamy lekki spadek a po ogłoszeniu wyników zjazd do 20 groszy... Ważne, że spekula zarobiła > > A jak będzie odwrotnie to jaki wpis będzie twój >
że się myliłem ale niestety nie będzie i najpóźniej w poniedziałek się przekonasz a najwcześniej już teraz... Jeśli miało być dobrze to mało kto zrzuciło by 60k akcji... w końcu za chwilę 1zł jak mówisz... Niestety ani jutro ani pojutrze ;)