Muszę, inaczej się uduszę, więc wybaczcie mi formę w jakiej to napiszę, ale wyjścia nie mam. Polubiłem wszak tu was na PZU i uważam, że mam dług w stosunku do kilku z was, a że nie brakuje tutaj i owiec i baranów, więc ci co mnie uważnie czytają i ci co zwracają się do mnie w sposób należyty i z szacunkiem na jaki zasługuję, niech teraz uważnie przeczytają moje słowa, bo nie będę powtarzać.
In większy autorytet ma baran w grupie, tym potem stado mocniej dostaje po pupie. To już sprawdziłem kilkanaście razy. U was takich baranów jest znaczna ilość i owiec, które posłusznie za nimi kroczą, prosto do zagrody, gdzie już czekają z maszynkami do strzyżenia. Całe stado zostanie zgolone do gołej skóry, a część młodych sztuk zostanie potem przerobiona na szaszłyki.
,,Największym błędem jaki popełniacie, jest trwanie w błędzie jaki popełniliście,,
te moje zresztą słowa, niech wam się utrwalą w pamięci na zawsze. To co teraz widzę na wykresie wigu 20 mogę określić jedynie jako śmiertelne zagrożenie. Zostanie ono dzisiaj labo zanegowane, albo potwierdzone przez cenę zamknięcia dnia. Dlatego też po zakończeniu sesji giełdowej jeszcze raz napiszę wam czy moje podejrzenia co do bardzo mocnej wyprzedaży, znajdują swoje uzasadnienie. Jakem kolorowy wiatr, ostrzegam WAS tu z całą odpowiedzialnością. Obecnie cena PZU oscyluje w granicach 27.60. Moim zdaniem powinniście postawić zlecenia zabezpieczające ,,STOP,, Jak postąpicie, to nie moja sprawa. Ci co będą chcieli wylać na moją głowę pomyję, niech się lepiej wstrzymają, przynajmniej do momentu zamknięcia dzisiejszej sesji, bo może się okazać, że tylko się ośmieszą. Nie będę tu przedstawiał powodów mojego wpisu, wszak każdy z was wie, że jestem jednym z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera, a jak ktoś tego nie wiedział, to się właśnie dowiedział.
,,Albo konkrety albo spływaj.Ja też mogę napisać na zakończenie "albo będzie dobrze , albo będzie źle " bo przecież bramki są dwie. Żegnam oschle.
Jak czytam taki tekst, to nie wiem, czy się śmiać, czy cieszyć z tego, że takie barany jeszcze chodzą po zagrodzie ! W moim tekście jest pokazana ,,ANALIZA TECHNICZNA,,
Czy ktoś to widzi ? Co jest na wykresie ? A tym co mnie obrażają ( a prosiłem, żeby tego nie robić ) powiem jedno. Mój pies ma więcej rozumu od was !
Jeszcze raz pytam, czy żaden z was fajańsiarze, nie widzi do czego mi tu jest potrzebna cena zamknięcia dnia !
A poza tymi fajańsiarzami (teraz pytam tych co uważają, że znają się na AT a przynajmniej im się tak wydaje) Czy widzicie na wykresie zagrożenie, o jakim tu napisałem i to zagrożenie bardzo realne, uzależnione właśnie od ceny zamknięcia. Czy jest na tym forum koś, kto to dostrzega ?
Dnia 2016-09-13 o godz. 12:20 kolorowy-wiatr napisał(a): > ludzie ! > opanujcie się ! > > cytuję : > > ,,Albo konkrety albo spływaj.Ja też mogę napisać na zakończenie "albo będzie dobrze , albo będzie źle " bo przecież bramki są dwie. Żegnam oschle. > > Jak czytam taki tekst, to nie wiem, czy się śmiać, czy cieszyć z tego, że takie barany jeszcze chodzą po zagrodzie ! > W moim tekście jest pokazana ,,ANALIZA TECHNICZNA,, > > Czy ktoś to widzi ? Co jest na wykresie ? > A tym co mnie obrażają ( a prosiłem, żeby tego nie robić ) powiem jedno. Mój pies ma więcej rozumu od was ! > > Jeszcze raz pytam, czy żaden z was fajańsiarze, nie widzi do czego mi tu jest potrzebna cena zamknięcia dnia ! > > A poza tymi fajańsiarzami (teraz pytam tych co uważają, że znają się na AT a przynajmniej im się tak wydaje) > Czy widzicie na wykresie zagrożenie, o jakim tu napisałem i to zagrożenie bardzo realne, uzależnione właśnie od ceny zamknięcia. > Czy jest na tym forum koś, kto to dostrzega ? > > kolorowy wiatr
ja dostrzegam u ciebie zaawansowana chorobę psychiczną
Piszą o mnie antywskaźnikiem jesteś ! To brednie do kwadratu. Najczęściej jest tak, że napiszę uważajcie bo będzie spadek. Następnie rynek podskakuje jeszcze ze dwa dni i od razu baran jeden z drugim pisze, o......kolorowy wiatr antywskaźnik ! Ale nie doda potem jak po tygodniu kurs zwali się do podłogi. Nie napisze tego, że został durniem bo z siebie samego durnia, żadna owca nie zrobi !
Co do ceny zamknięcia dnia, to oczywiście nie chodzi o cenę zamknięcia PZU, bo to nie ma w tej chwili żadnego znaczenia ! O jaką cenę zamknięcia więc chodzi ? Jasno to i wyraźnie napisałem, trzeba tylko pomyśleć !
Dnia 2016-09-13 o godz. 15:23 ~azbest napisał(a): > może reed ma racje albo facet się nudzi i bekę sobie z was kręci z jednym się zgadzam niektórzy piszą posty jak typowi frankowicze
On pisze tu od kilku lat. Inne nicki to chodzik księżycowy, kamerdyner profesora... Na Hydrobudowie obiecywał ludziom mega wzrosty tuż przed zjazdem kursu na groszówki, na Trakcji wieścił koniec spółki i bankructwo tuż przed mega wzrostami... To jest psychicznie chory człowiek. Czytacie posty wariata... on ma poważne problemy psychiczne. Już raz się uśmiercił i pod innym nickiem podawał numer kwatery na Powązkach gdzie miał być podobno pochowany.
Dnia 2016-09-13 o godz. 11:08 kolorowy-wiatr napisał(a): > Muszę, inaczej się uduszę, więc wybaczcie mi formę w jakiej to napiszę, ale wyjścia nie mam. > Polubiłem wszak tu was na PZU i uważam, że mam dług w stosunku do kilku z was, a że nie brakuje tutaj i owiec i baranów, więc ci co mnie uważnie czytają i ci co zwracają się do mnie w sposób należyty i z szacunkiem na jaki zasługuję, niech teraz uważnie przeczytają moje słowa, bo nie będę powtarzać. > > In większy autorytet ma baran w grupie, tym potem stado mocniej dostaje po pupie. To już sprawdziłem kilkanaście razy. > U was takich baranów jest znaczna ilość i owiec, które posłusznie za nimi kroczą, prosto do zagrody, gdzie już czekają z maszynkami do strzyżenia. Całe stado zostanie zgolone do gołej skóry, a część młodych sztuk zostanie potem przerobiona na szaszłyki. > > ,,Największym błędem jaki popełniacie, jest trwanie w błędzie jaki popełniliście,, > > te moje zresztą słowa, niech wam się utrwalą w pamięci na zawsze. > To co teraz widzę na wykresie wigu 20 mogę określić jedynie jako śmiertelne zagrożenie. Zostanie ono dzisiaj labo zanegowane, albo potwierdzone przez cenę zamknięcia dnia. Dlatego też po zakończeniu sesji giełdowej jeszcze raz napiszę wam czy moje podejrzenia co do bardzo mocnej wyprzedaży, znajdują swoje uzasadnienie. > Jakem kolorowy wiatr, ostrzegam WAS tu z całą odpowiedzialnością. > Obecnie cena PZU oscyluje w granicach 27.60. > Moim zdaniem powinniście postawić zlecenia zabezpieczające ,,STOP,, > Jak postąpicie, to nie moja sprawa. > Ci co będą chcieli wylać na moją głowę pomyję, niech się lepiej wstrzymają, przynajmniej do momentu zamknięcia dzisiejszej sesji, > bo może się okazać, że tylko się ośmieszą. Nie będę tu przedstawiał powodów mojego wpisu, wszak każdy z was wie, że jestem jednym z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera, a jak ktoś tego nie wiedział, to się właśnie dowiedział. > > kolorowy wiatr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Są dwie możliwości, albo jesteś porąbany, albo pracujesz dla kogoś . . :))
Dnia 2016-09-13 o godz. 16:39 ~asd napisał(a): > coś w tym jest bo jednak spadamy? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja się cieszę że spada, bo dzisiaj zacząłem kupować, ale myślę że wybrałem dobry moment, nawet gdy się odsunie, to nie mam zmartwienia, dokupię :))
Akcje dobrych spółek należy kupować gdy są tanie, nigdy nie znamy powodu, dlaczego dobra spółka spada, ale nie należy się za bardzo zastanawiać, bo następna okazją może być nie prędko :))
Spada bo w przyszłość nie będzie tak dobrych dywidend jak były, po drugie mała szansa że uda im się być spółką dywidendowo wzrostową. dlatego ci co trzymali dla dywidendy wywalają ludzie czekają aż prezes się ogarnie i przestanie wydawać pieniądze akcjonariuszy
Najpierw odpowiem FRANKMASTEROWI odnośnie JSW. Pierwsze ostrzenie na JSW o możliwych spadkach napisałem przy cenie 79 złotych z rekomendacja sprzedaj, cena docelowa 5 złotych.
Spadek więc powinien wynieść 94% od mojej ceny ostrzeżenia. Faktycznie spadek wyniósł 89% od mojego ostrzeżenia zatrzymując się na 8.66 Pomyłka wyniosła więc 5%.
Najpierw więc zanim napiszesz o mnie cokolwiek, to sprawdź jak to naprawdę wygląda.......dupku !
kolorowy wiatr do tej pory mam 19 e-maili dzięki wielkie, na wszystkie odpiszę wieczorem
A co, sądzisz, że pomimo spadków w USA, byle jakiej atmosfery na naszej GPW, jej relatywnej słabości, pomysłów rządu typu kupno Pekao czy podatki zamiast dywidend w spółkach SP PZU będzie szło na 30.xx? Przecież to jest nierealne. Jeszcze dopóki Wall Street się trzymało to ok, ale teraz to już gwóźdź do trumny :)
I nie pisz, że Polacy będą kupować PZU bo na WiG20 większość kapitału to zagranica. Ona nie ufa obecnej władzy i Twojego PZU niestety nie kupi, a je sprzeda. Niedługo po odcięciu dywidendy będziesz mógł ten papier brać po 25.xx-24.xx więc nie wiesz czy jest tanio. To czy ja kupię lub Ty kupimy kilaset akcji, kilka lub kilkanaście tysięcy nie znaczy, że zatrzymamy spadki. Taki masz klimat i z nim nie wygrasz.
Dnia 2016-09-13 o godz. 17:11 ~mmm1212 napisał(a): > I nie pisz, że Polacy będą kupować PZU bo na WiG20 większość kapitału to zagranica. Ona nie ufa obecnej władzy i Twojego PZU niestety nie kupi, a je sprzeda. Niedługo po odcięciu dywidendy będziesz mógł ten papier brać po 25.xx-24.xx więc nie wiesz czy jest tanio. To czy ja kupię lub Ty kupimy kilaset akcji, kilka lub kilkanaście tysięcy nie znaczy, że zatrzymamy spadki. Taki masz klimat i z nim nie wygrasz. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mówiłeś że nie angażujesz się w politykę, a tu przytyk do obecnej władzy :)) Obecna władza nie musi być wiarygodna dla oszustów niemieckich, wystarczy aby była wiarygodna dla społeczeństwa polskiego :))