moja teoria jest taka ze ostatnio ciezko zbierac ponizej 35 gr wiec te dwa takie male ruchy w gore ktore mielismy dzisiaj oraz pare dni temu swiadcza o tym ze ktos zaczyna zbierac.....koncowe info w koncu nadejdzie......pozdrawiam wytrwalych
Nie wiem, mogę się domyślać. Ale co po domysłach?
Istotne jest to, że nie ma znaczenia, czy ktoś sypie. Jeśli rynek jest zainteresowany spółką, to odkupi każdą ilość, bo che mieć ten papier. Popatrz na Amicę w okresie 4 lat - warto trzymać i spać spokojnie :)
Z Dependem jak widzisz jest inaczej. Rynek im nie wierzy. Ja to zrozumiałem już dawno.
Rynek nie wierzy im to się zgadzam i mogę jeszcze dodać nie wierzą Ci co są za sterem tej spółki ale rynkowi nie ma co się dziwić bo to nie jest spółka z głównego rynku tylko z NC tylko ja się dziwię dlaczego nie biorą Ci co siedzą blisko sterów
Ryzyko i kapitał należy dzielić.
To, co mogli włożyć w spółkę już włożyli. Jak interes się nie powiedzie, będą wisieć za jedną nogę, nie za dwie. I będą szukać dalej. Ale tacy jak Ty czy ja jesteśmy zupełnie w innym obozie. Depend jest przykładem dla Ciebie na to, że na giełdzie szukać trzeba zysku a nie dozgonnej miłości do spółki. Inwestując gdzie indziej, mógłbyś już pomnożyć kapitał. Dzisiaj spokojnie kupił byś Dependa po 0,35 bez łaski - o ile być jeszcze chciał :)
A tak jesteś zakiszony jak ogórki babci Frani i bez gwarancji, że coś z tego jeszcze będzie.
tak tylko zawsze nie musi oznaczać że i teraz tak będzie kiedyś zawsze się kończy i to nie ulica ciągle sypie a zbiera tez nie widać żeby ktoś jeden zbierał bo już od początku roku by dawno przekroczył nie 5% a nawet i 20% Kluba sprzedał swój pakiet cały
ktos wyszedłi poszedł na PMI na 100% , o godzinie 12:02 na PMI pojawiło sie info o zbyciu akcji przez Matyjasa , 12:07 na depku sruu , ktos wywalił , ciekawe gdzie poszedł kapitał.
no nie wiem czy to się uda ile to już prób było i zawsze kicha zaraz się jakiś groszołap znajdzie i będzie opowiadał jaki to on interes zrobił bo kupił po 34 rano a później opchnął po 35
Lork jest z tej mocniejszej brygady, to u niego zawsze gości uśmiech na twarzy.
Ale trzeba przyznać, że Dependowcy poobijani kursem, jak gruchy kijem.
Mi tylko spekulanta szkoda, bo po wpisach widzę, że chłopina straszne męki cierpi.
MIś, miałeś zwykle inne geny, niepasujące do tej spółki. Szkoda, że spróbowałeś je wyprostować :) Nie pasujesz do akcjonariatu Dependa, dlatego pojechałeś na nim.
a któż by inny wykopał stary watek i się na nim udzielił jak nie 4,5 % :) trakcja i fluid dały bardzo dobrze zarobić , także rób wszystko żeby spadł na 0.20 !
Skoro są jeszcze napaleni na kupno akcji Dependa, to niech postawią mu kupno tylko na poziomach 5,6,7 groszy i niech wali papierem :) Po co przepłacać?
To nie sa normalne spadki i ich tempo. Nic sie nie zmienilo w spolce od nieszczesnych dwoch tygodni gdzie widac juz teraz wyraznie ,ze wywala ktos kto dramatycznie potrzebuje pieniedzy. Kto, nalezy sie domyslac? Mam nadzieje,ze przyjdzie info o sprzedzazy akcji przez Paltinium, bo nie widze innego zrodla takiej nawalanki. Jednak to dzisiejsze przyspieszenie, moze oznaczac, ze maja juz coraz mniej papiera i to bylaby mimo wszystko dobra informacja. Zreszta wyjscie Platinium z Dependa to tez dobra informacja. Ja dokupilem juz sporo a chcialbym wiecej, jednak kasy zbraklo. Tutaj mimo,ze nastroje obecnie sa zle bedziemy mieli swoje piec minut. Jedna informacja moze w jedna sesje odrobic wszystko.
to prawda, nic się nie zmieniło. Jest tak samo jak było przed nieuzasadnionymi wzrostami na tej spółce. No, może po za tym, że teraz szefowie pozbyli się papierów. Reszta to ściema dla naiwnych.