Witam
Właśnie zakupuje MIRACULUM
Nie mam pojęcia o inwestowaniu ale ktoś powiedział ze poniżej 1zł mam kupić
Tak miałam na IMO teraz próbuje Tu
a tak z Ciekawości o co chodzi z tym układem bo nie bardzo rozumiem
Uklad jest taki, ze kilkunastu kolesi zalozylo spoldzielnie i staraja sie za wszelka cene utrzymac kurs Miraculum pod poziomem 1 PLN. Naprawde dobrze im to wychodzi juz tak od kilku ladnych miesiecy.
No to fajnie ciekawe czy znów zafunduje sobie fajne wakacje .Mam nie sprzedawać do połowy czerwca . Poczekam . i wam potruje życie dziwnymi pytaniami .
Biorę powoli po1 zł bo niżej mam ustawione i nic nie wpadło ,jeden grosz to nie wielka różnica jak ma być po 1,50 to i tak będzie dużo .ciekawe czy układ wie ze mu akcje podbieram hee hee
Uklad jest trudny do wykrycia a właściwie nie jest możliwy. Spółdzielnia działa precyzyjnie zgodnie z nakreślonym wcześniej planem. Rzeczywiście ruchy, których tu dokonano były nieprzewidywalne dla większości biorących udział w tej grze. Pomimo dobrych informacji, wystąpień Pani prezes, artykułów prasowych, świetnych wyników za I kwartał tego roku, zapakowanych pakietami z grubymi milionami a także pewnym układem kurs jest pod 1PLN. Planowanym 1 PLN ! ! !
a kto ci radzil kolega ze spoldzielni...
jak tez sie nie znam i sprzedalem
czekam az ten uklad zbije ponizej 1,00 wiec nie KUPOWAC NA RAZIEEEeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
MissHossa dziala z lepiej niz wszyscy pseudo fachowcy razem wzieci. Idzie za instynktem i rada, czyli zgdonie z psychologia gieldy. Od dawna juz wiadomo, ze aspekty obiektywne, czyli zyski, poprawiajaca sie sytuacja spolki itd nie maja zadnego znaczenia dopoki nie pojawi sie moda na Miraculum. Wszystkim narzekajacym dedykuje wykres kursu za ostatni rok. Zamiast narzekac trzeba bylo kupic po 0,60zl.
A moj instynkt, ktory juz dawno mnie nie zawiodl mowi: kurs sie pobuja w okolicach zlotowki, drobnica i niecierpliwi sie wysypia, przyjdzie uklad, zakonczy sie upadlosc, wroca fundusze i drobnymi krokami dobijemy w okolice 1,60 - 1,70...
Pozdrawiam cierpliwych
Dołożyłam troche na 99 bo na 98 chyba już dziś nie spadnie w obecnej chwili jestem 1% na plus .czekam może jeszcze dołożą trochę narzazie jestem jakieś 200 zł do przodu
policzę później jak się zapakuje jednak niepotrzebnie trochę kupiłam po złotówce ale już było 1,01 więc się bałam ze poleci wyżej .Mam zarobione na jakieś agro wczasy na jeden dzień :-) .
Pewnie ze zarobie trzeba po prostu w to wierzyć i się spełnia to są dobre fale .Jak będziesz szedł drogą i bał się ze się przewrócisz to na pewno się przewrócisz .
Ja w to wierze ze do połowy czerwca zarobie i tego sie trzymam
Kupuj kupuj potem dorobisz na rogu ,będziesz mieć wakacje w agencji hee hee
Myślisz ze tak łatwo sie zarabia kupisz i idzie do góry ???????
To sie przeliczysz , a w tedy z wakacji nici chyba ze cie jakiś pryszczaty kolega weźmie pod namiot . zapomnij o zyskach KOlastyna to bankrut .... zapytam używasz tej marki ???
bo ja nie ty pewnie też . Komu ten kit wciskasz
Miss śmigniesz do Kruklanek koło Giżycka na agrowczasy lub na Maderę czy inne Las Vegas....... tam się spotkamy wydając zyski....z olejkiem do opalania....firmowym oczywiście :))
Cieszy mnie jak widzę takich zapaleńców jak autorzy tego posta
(209.236.126.* i 204.12.225.*) którzy tylko zmieniają nicki żeby pobudzić spółkę..
trzymam kciuki ;PPPP