Witam.
Mam swoje zdanie na temat tej spółki. Ale nie jestem w 100 % zdecydowany czy w nią wejść. Ilość może nie wielka bo jakieś 350k - ale zawsze zmniejszy to ff na jakiś czas.
Proszę o konkrety za i przeciw :)) - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Najbardziej merytoryczny jest Sławek poczytaj jego posty.
Ja mogę od siebie powiedzieć ze lubię takie spółki gdzie jest pewne ryzyko ale i większy zysk.Kupowałem po 0,18-0,20-0,21
Witam,
Proponuję zapoznać się z wypowiedziami na temat EPI na tym forum. Zobaczysz, że z totalnego FF pozostał mały procent. Teraz oddają akcje Ci, którzy zadowalaja się zyskiem z akcji zakupionych na poziomach 14-16gr. Pozostałe akcje z FF są w rękach kilku osób piszących tu na forum. Dlaczego zrobiliśmy taki skup ?..... Poczytaj na forum. Jutro dużo się wyjaśni a w następne dni najprawdopodobniej będzie coś podobnego do tego co było na Starku. Tak więc... mało czasu na decyzję o wejściu.
Pozdrawiam,
A mały to zakres IP ma ERA Blue Connect ? Sprawdź sobie na stronie http://whois.domaintools.com/213.158.199.1
Jak widzisz jest to zakres: 213.158.197.0 - 213.158.204.255. Ile to jest hostów ? 2040. Jak myślisz, ile osób wypowiadających się na tym forum korzysta z Blue Connecta ? Niemało. Więc odpowiedź na Twoje pytanie jest następująca: ja jestem 'pastuszek' a 'kato1' to 'kato1'.
Ja tam jestem kibicem siatkówki. Nasi szczypiorniści grają o medal. Czwórka na 95% już jest. Dzisiejszy mecz z aktualnymi mistrzami Europy, Hiszpanami, to był istny horror ze szczęśliwym zakończeniem. Polska do boju ! Siatkarze i koszykarze....
Prawie dobrze. Ale szczypiorniści to piłka ręczna-ale też chłopaki są nieźli. A nazwa szczypiorniści pochodzi od nazwy dzielnicy Kalisza. Ponoć tam chłopaki grali nieźle.
a żeś... czujny jesteś :-)))
to była podpucha sprawdzająca obeznanie w trudnych słowach :-)))) LOL !
A i w piłce ręcznej nasi są niźli... tylko w tej piłce kopanej coś odstają.
Będzisz jutro oczekiwał na necie infów z WZA EPI ? Ja jutro poza netem do wieczora. Ale jak tylko powrót do domu to jedna z pierwszych czynności to będzie sprawdzenie notowań EPI. Emocje niemal jak podczas meczy polskich graczy :-))) Cosik mi podpowiada, że masz Sławek nosa i będzie powtórka ze Starka.
Dnia 2009-09-08 o godz. 20:13 ~pastuszek napisał(a):
> Ja tam jestem kibicem siatkówki. Nasi szczypiorniści grają
> o medal. Czwórka na 95% już jest. Dzisiejszy mecz z
> aktualnymi mistrzami Europy, Hiszpanami, to był istny
> horror ze szczęśliwym zakończeniem. Polska do boju !
> Siatkarze i koszykarze....
Kopaczy piłki kopanej pomińmy
> milczeniem... :-)
Pozdrawiam,
Było dzisiaj trochę szczęścia przy siatce to prawda.Przy wyrównanej walce punkt za punkt to można "obgryźć ekran" Na szczęście nasi raczej już w półfinale.
Jutro to raczej spacerek.
pozdro
Wygrać muszą aby być pewnym w 100% półfinału. A taka presja niekoniecznie oznaczać musi spacerek. Jak jutro wygrają to spacerkiem i na luzie będzie mecz z Grecją, dla której to będzie mecz o czwórkę.
a wiesz jaka jest statystycznie szansa na to co napisałeś......aby ludzie o podobnych trze pierwszych numerach z IP znalezli sie na jednym watku/na jednym forum/ zaraz po sobie.......
taka jak wygrac w totka ;)))))
lepiej zmien IP z ktorego piszesz....bo to zenujące jest ;))))))
A wiesz jaka jest statystycznie szansa na to że kogoś to obchodzi co napisałeś? Jedna.
W blueconnect możesz dostać to samo IP już po 3min po wylogowaniu poprzedniego użytkownika.
Co do totolotka to sobie zagraj jest 18mln masz większe szanse niż tu na giełdzie.
Co żes się tak uczepił tego IP ? Z prokuratury jesteś czy jak ?
Wygrywają ludzie w totka ? Wygrywają. To wbij sobie do swego zakutego łba, że tu też ma miejsce tak nieprawdopodobne zdarzenie: dostałem adres IP z tej samej puli co niejaki 'kato1' czy jak mu tam.
Żenujący to Ty jesteś gościu w tej swojej obsesji. Dlaczego i jak mam zmienić adres IP kiedy podłączony jestem przez Blue Connecta ? Będziesz się lepiej czuł, nie będziesz miał koszmarów nocnych czy jak ? Człowieku Ty udaj się do lekarza specjalisty od głowy. Ewentualnie powtórzę jeszcze raz: ja jestem 'pastuszek' a kolega, który ma Blue Connecta i dostał dynamiczny adres IP z tego samego zakresu to 'kato1' czy jak mu tam. I mam do Ciebie propozycję: stawiam 30 tysięcy na stół u notariusza. Spotykamy się u niego w trzy osoby: ja i 'kato1' (każdy z nas ze swoim Blue Connectem), Ty ze swoimi 30-toma tysiącami złotych i administrator forum Bankiera.pl. Podpisujemy umowę notarialną w której zadeklarujemy przekazanie 30-tu tysięcy: ja Tobie jeśli ja i 'kato1' to jedna osoba (te same adresy IP) a Ty przekażesz: 10 tys. mi, 10 tys. koledze 'kato1' i 10 tys. administratorowi forum, gdy wykazane zostanie na poziomie technicznym, że te dwa wpisy o które się burzysz zostały wysłane z różnych urządzeń Blue Connect (weryfikacja po adresie MAC i pełnym adresie IP - 4 oktety, bo jak widać, na forum ostatni oktet jest maskowany znakiem '*') Te informacje można z pewnością odnaleźć w logach systemu obsługującego forum, stąd konieczna obecność administratora forum w przeprowadzeniu tej umowy. Podejmujesz wyzwanie, bęcwale ?
Cześć Sławek,
Nie, to nie nerwy. Mieszanina uśmiechu politowania i zacięcie do ryzyka a'la poker ! Ma gościu szansę zarobienia 30-tu patyków jeśli blefuję a ja tylko 10-ciu. Ciekawe co odpisze. :-))) Ponadto taki nastrój bojowy mi się udzielił po tym jak nasi kopacze zakończyli przed chwilą swoją błazenadę. Dobrze, że choć nasi siatkarze wygrywają i są o krok od medalu na ME !
uuuuuuuuuu, nieładnie........
Każdy lubi inne sporty uprawiać i oglądać, ale to nie powód, żeby takie słowa i takie opinie-brednie wypowiadać.
Może dla Ciebie liczy się teraz kosz, ale zdaje się że żadnego sukcesu nasi nie odnosili i nie odniosą, więc może to gra dla.... niespełnionych frustratów. buhahaha...
Ja tam najbardziej kibicuję koszykarzom (jestem z Wrocka) , kiedyś pare ładnych lat trenowałem kosza.
A co do EPI to mam nadzieję, że jutro rano coś podadzą. Kurde mogłem powiedzieć znajomym , aby wybrali się na walne to już bym coś wiedział. Ale jeśli jutro się nie wyjaśni, to ja i tak jestem spokojny, bo tu i tak się coś wydarzy.
Ot taka ciekawostka jeszcze jedna. Epigon miał siedzibę kilka lat w Gdyni, a ostatnio przenieśli do Słupska. Hmm ...., po co?
No cóż Małek prawie włada Ustką i ma siedzibę w Dunikowie pod Ustką.
A to rzut piłą do kosza :) lub beretem od ..... Słupska.
Ale to chyba tylko przypadek. Tak jak i to , jak pisałem wcześniej, że Szef Rady Nadzorczej u Małka został kilka miesięcy temu Prezesem Epigona.
Albo Stochniałek kazał przenieść siedzibę do Słupska, żeby nie walić kilometrów z jednego zebrania na drugie.
Ale się curna rozpisałem.
ja nie twierdze ze posiadanie kilku nickow to cos zlego, ja tylko twierdze ze pisanie samemu do siebie to zenada ;)))))))
a propos" widze ze towarzystwo wzajemnej adoracji dalej sobie kadzi.....a infa jak brak tak brak....a niejaki Sławek pisał ze po walnym odjazd w niebiosa ;)))))) no to Sławku zobaczymy dzis na ile warte jest Twoje pisanie i ile jestes wart sam Ty ;))))))- to bedzie Twój sprawdzian ;)))))
pastuszku...wygrales zaklad bo nie podejmuje rekawicy z przyczyn, chyba dla wszystkich w miare kumatych, oczywistych ...;))))))))
Słuchaj no noname. Ile ja jestem wart to nie tobie oceniać. Mnie stać, żeby moje papiery poleżały 2,3,4 lata. Mam z czego żyć. Giełda to dla mnie pasja i dobra zabawa i to już od 18 lat. Ledwo mogłem otworzyć konto maklerskie i już to zrobiłem (wymóg wieku) i tak toczy się do dziś. Kiedyś tylko GPW , a dziś i NC. A rynek ten chcę lepiej poznać, bo moja firma pojawi się tu za 2 lata. Nie omieszkam cie o tym poinformować.
Ale ty możesz być spokojny , jak się nie ma akcji to się nie straci , prawda ?
widze ze powoli frustracja bierze górę ;)))))) czyżby zwieracze zaczynały powoli puszczać ;)))
a epi zaczyna spokojnie powoli pikować w dół......;)))))
a tu przecież miałobyć dzisiaj jak na Starku.....;)))))) mielismy nie schodzic z widel ;)))))
a co do Twojej oceny Sławku to sie niestety mylisz....jak zwykle zreszta...bo jezeli piszesz cos na publicznym forum to automatycznie poddajesz sie ocenie innych czytających ;))))) więc znowu nie masz racji ;))))))
dobra....ale juz nie przeszkadzam wam w waszym wzjemnym czekaniu na zlitowanie ;)))))
ja czekam na was znowu na 0,17 i niżej ;)))))
bez odbioru
p.s. moze by ktos podciagnal w gore aby mi udowodnic ze nie mam racji ;)))))
Dnia 2009-09-10 o godz. 09:46 ~noname napisał(a):
> widze ze powoli frustracja bierze górę ;)))))) czyżby
> zwieracze zaczynały powoli puszczać ;)))
a epi zaczyna
> spokojnie powoli pikować w dół......;)))))
a tu przecież
> miałobyć dzisiaj jak na Starku.....;)))))) mielismy nie
> schodzic z widel ;)))))
a co do Twojej oceny Sławku to sie
> niestety mylisz....jak zwykle zreszta...bo jezeli piszesz
> cos na publicznym forum to automatycznie poddajesz sie
> ocenie innych czytających ;))))) więc znowu nie masz racji
> ;))))))
dobra....ale juz nie przeszkadzam wam w waszym
> wzjemnym czekaniu na zlitowanie ;)))))
ja czekam na was
> znowu na 0,17 i niżej ;)))))
bez odbioru
p.s. moze by
> ktos podciagnal w gore aby mi udowodnic ze nie mam racji
> ;)))))
Widać w tobie najgorsza polską cechę zawiść pomieszaną z satysfakcją że może komuś nie pójdzie-litość bierze
....sam nie umie , a zazdrości innym , że im idzie lub coś wychodzi. A co jest złego w tym , że ktoś kupił EPI po 15,16 i sprzedał po 21 , 22 gr , a inny kupił po 18,20 gr i sprzeda po 40 gr / na przykład /. Jak Cię nie stać na ryzyko to daj sobie spokój z GPW i NC.
ojojoj....ale mi pojechałeś ;))))))) mało z krzesła nie spadłem ze smiechu ;))))))
tylko na tyle Was stać.....obrzucać INWEKTYWAMI (przepraszam za trudne słowo ;)))))))
ale zrobimy tak......
zostało mi jeszcze tego do sprzedania ze 150k, kupowane po 0,16-0,17.....
jeżeli jesteście tak bardzo pewni że kurs poszybuje do góry (booster, Sławek, pastuszek i inni z koła wzajemnej adoracji) i nie chcecie wyjść na frajerów co tylko pisać na forum potrafią to wystawiam Wam to po 0,21....taka gra...najwyżej nie bede ogladał tych przyszłych niebotycznych zysków....a niech tam...niech strace.......zobaczymy na ile Was stać.......przecież po 0,21 to okazja wręcz niebotyczna....
czy podejmiecie prawdziwą rekawice w realu czy tylko na forum jestesci tacy madrzy ;))))
......"ależ nic podobnego, tutaj wszyscy już wiemy że jesteś krynicą mądrości IQ>160.elokwencja, elegancja,inteligencja w każdym calu.pewnie dlatego Twoje wątki cieszą się taką popularnością i nie zwracaj uwagi na maluczkich którzy swym ciasnym umysłem nie potrafią docenić tego co robisz dla kraju i świata".
Nie przypominam sobie , abym z Tobą zawierał jakikolwiek układ. Chcesz układów idź do PISu. Mnie interesuje jedynie inwestowanie pieniędzy na GPW i NC i przede wszystkim ich nietracenie. Nawiedzeni , debile i notoryczni idioci , ani mnie nie interesują , ani się nimi przejmuję. Odwiedź jakiegoś lekarza , przed którym będziesz mógł się wyżalić i może nawet dostaniesz jakieś tabletki.
Cieszy mnie , że masz na tyle w sobie samokrytyki , że wiesz , ze to o Tobie. Myślę , że kto inny na Twoim miejscu by się tego nie domyslił. Wywal trochę tego gó...na , czekam na 0,19 z 90k ma K. A poźniej spier.....dalaj.
ja jako zwolennik moherowych beretów rozpoznałem swego - booster witaj bracie.
tak poważnie - to no name w banalny sposób ukazal wasze podejście do inwestowania oraz tego forum.
wystarczyło napisać sorry pomyliłem się lub nie mam wolnych środków etc. a nie denerwowanie się na kogoś kto ma inne zdanie i co "najgorzej" w tym przypadku racje.
co sądzicie o doradcach 24?
obstawiam zjazd max. do 5 gr - tak "obsrawiam" bo przy tym walorze to jest hazard.