Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Nagońcie mnie :)?

Co żes się tak uczepił tego IP ? Z prokuratury jesteś czy jak ?
Wygrywają ludzie w totka ? Wygrywają. To wbij sobie do swego zakutego łba, że tu też ma miejsce tak nieprawdopodobne zdarzenie: dostałem adres IP z tej samej puli co niejaki 'kato1' czy jak mu tam.
Żenujący to Ty jesteś gościu w tej swojej obsesji. Dlaczego i jak mam zmienić adres IP kiedy podłączony jestem przez Blue Connecta ? Będziesz się lepiej czuł, nie będziesz miał koszmarów nocnych czy jak ? Człowieku Ty udaj się do lekarza specjalisty od głowy. Ewentualnie powtórzę jeszcze raz: ja jestem 'pastuszek' a kolega, który ma Blue Connecta i dostał dynamiczny adres IP z tego samego zakresu to 'kato1' czy jak mu tam. I mam do Ciebie propozycję: stawiam 30 tysięcy na stół u notariusza. Spotykamy się u niego w trzy osoby: ja i 'kato1' (każdy z nas ze swoim Blue Connectem), Ty ze swoimi 30-toma tysiącami złotych i administrator forum Bankiera.pl. Podpisujemy umowę notarialną w której zadeklarujemy przekazanie 30-tu tysięcy: ja Tobie jeśli ja i 'kato1' to jedna osoba (te same adresy IP) a Ty przekażesz: 10 tys. mi, 10 tys. koledze 'kato1' i 10 tys. administratorowi forum, gdy wykazane zostanie na poziomie technicznym, że te dwa wpisy o które się burzysz zostały wysłane z różnych urządzeń Blue Connect (weryfikacja po adresie MAC i pełnym adresie IP - 4 oktety, bo jak widać, na forum ostatni oktet jest maskowany znakiem '*') Te informacje można z pewnością odnaleźć w logach systemu obsługującego forum, stąd konieczna obecność administratora forum w przeprowadzeniu tej umowy. Podejmujesz wyzwanie, bęcwale ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.