Uwaga na trolle wzrostowe , które będą Was naganiać na przewartościowane w mojej ocenie akcje. Trigon dostrzega problemy, jakie obecnie ma spółka, a których celowo nie widzi troll wzrostowy.
- Problem z demografią. Każdego roku rodzi się coraz mniej dzieci (Główny asortyment Pepco - dzieci). Ogólny coraz mniejszy brak klientów.
Dokładnie 3:06 to zakrawa na paranoję. Chłop albo wsadził wszystko w short albo mu za to płacą dużą kasę, albo po prostu jest chory psychicznie. Wybiórcze, zmanipulowane, wyłącznie negatywne wątki, bez żadnych plusów, bez wyceny porównawczej do innych spółek, no po prostu choroba.
Obiektywnie, drogo kolego, oni nie dostrzegają albo nie chcą dostrzegać problemów. To kółko wzajemnej adoracji - mają te swoje różowe okulary i to im zaburza rzeczywistość. Oby się nie obudzili dopiero przy kursie na poziomie 9 zł, bo... Oj, będzie płacz !
Pisanie o 3 w nocy świadczy o zaburzeniach snu co często jest objawem chorób psychicznych, lub pisanie postów na zlecenie z innej strefy czasowej próbujących manipulować akcjonariuszy.
Dzięki kolego. Ty także jesteś ok. Lubię ludzi obiektywnych , których niestety tak mało jest ma tym forum.Wiekszosc to trolle wzrostowe naganiające na kupno po zawyżonej cenie.
Qube zwiększa pozycje krótkie, bo także dostrzega problemy sieci Pepco Group i wie, że kurs musi się urealnić -w mojej ocenie to 9 zł.
Trigon dał rekomendacje na 13,50 zł i w mojej ocenie przepotężnie zawyżoną.
Ps.
Jadę dzisiaj z Wiesią na weekend do Szklarskiej Poręby. Poznałem ją w Karpaczu, w sanatorium. Młodziutka , 74 lata.
Mogę mieć w związku z tym problem z częstym udzielaniem się na forum.
trigon gra tu na krótko pewnie to i rekomendacje są jakie są ale tu juz nie ma siły na spadki tym bardziej ze dywidenda na horyzoncie i być moze skup akcji
Zwisio dziś o 6:58 pisze, co zwykle wypisuje od tygodni. Cóż za monotonia życia... Choć dostrzegam pewną poprawę. Frustrat nie napisał w nocy, tylko powstrzymał się niemal 7 rano w niedzielę. XD
Co do reko Trigona to ciekawe dlaczego nie sprzedają swojego pakietu, a trafność prognoz Zdzisława można zweryfikować poniżej https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=15500337&strona=1
Dlaczego nie pisaliscie tych madrosci jak kosztowal 40 pln i wiecej tylko wypisujecie jak jest na minimach i za chwile wyplaci pierwsza w historii dywidende ?
Zdzisiu nasza maskotka zawsze kupowała jak było drogo i sprzedawała jak było tanio. Zdziś gra już tylko na nerwach swoim dzieciom bo dawno stracił kapitał i spłaca swoje zobowiązania … komornik potrąca mu z emerytury :) a jak wy to widzicie ?!?