Nie bądźcie naiwni. Tam nic nie ma. Tak jak w Bergu, Varsav i innych nagonionych przez JC spółkach... W AiG zostało wydrukowanych i nie dopuszczonych tyle akcji, że będzie fajnie jak zostanie 30 groszy za akcję.
Dnia 2024-07-17 o godz. 11:44 ~Raf napisał(a): > Nie bądźcie naiwni. Tam nic nie ma. Tak jak w Bergu, Varsav i innych nagonionych przez JC spółkach... W AiG zostało wydrukowanych i nie dopuszczonych tyle akcji, że będzie fajnie jak zostanie 30 groszy za akcję.
TAK TAK I ZIENTARA I BEBENEK WYKLADAJA 100 MILIONOW ZL NA NO WA EMISJE PO 10-12 ZL ZA AKCJE BO MAJA TAKI KAPRYS.TY WSZYSTKO WIESZ ONI SA WEDUG CIEBIE LAICY.UCZ SIE OD NICH INWESTYCJI I ZAROBKOWANIA.PRZESLEDZ DROGĘ ZIENTARY Z CZEGO ZACZYNAL I DO JAKICH PIENIEDZY DOSZEDL.100 MLN ZL TO OGROMNE PIENIADZE NA POLSKIE INWESTYCJE.CZLOWIEKU ZOBACZ GDZIE BYL 5-6 LAT TEMU JRHOLDING I CO MIAL WTEDY W PORTFELU I CO MA TERAZ.TO PRZEPASC LICZONA W TYSIACACH % W TAK KROTKIM CZASIE
Ja kupowałem po 4, 8, 17, 24... kupiłem też AiG po ponad 9PLN poza rynkiem . Miał być kosmos, petarda, perełki, 3MLD i ponad 40 za akcję a jest brak chętnych. Wszyscy, których JC umoczył w Bergu (mam tam 200k), MFoodzie, Varsaw i innych swoich inwestycjach stracili zaufanie. Przy takim podejściu, Twoje naganianie, dla poważnych, czytających ze zrozumieniem inwestorów jest po prostu żałosną próbą wciągnięcia kolejnych naiwnych. To, że weszło kilku nowych inwestorów oznacza, że wszyscy, którzy zostali oszukani nie chcieli iść dalej. Nie znamy zasad wejścia i wyjścia, więc nie rozpędzaj się z tym ocenianiem i sam się ucz.
Dnia 2024-07-17 o godz. 12:47 ~Raf napisał(a): > Ja kupowałem po 4, 8, 17, 24... kupiłem też AiG po ponad 9PLN poza rynkiem . Miał być kosmos, petarda, perełki, 3MLD i ponad 40 za akcję a jest brak chętnych. Wszyscy, których JC umoczył w Bergu (mam tam 200k), MFoodzie, Varsaw i innych swoich inwestycjach stracili zaufanie. Przy takim podejściu, Twoje naganianie, dla poważnych, czytających ze zrozumieniem inwestorów jest po prostu żałosną próbą wciągnięcia kolejnych naiwnych. To, że weszło kilku nowych inwestorów oznacza, że wszyscy, którzy zostali oszukani nie chcieli iść dalej. Nie znamy zasad wejścia i wyjścia, więc nie rozpędzaj się z tym ocenianiem i sam się ucz.
CZY TY ROZUMIESZ MIEC UDZIALY W SPOLKACH OD MIEC WIEKSZOSCIOWE UDZIALY I RZĄDZIC.WIDZĘ ZE NIE ZNASZ PODSTAWOWYCH ZASAD OSKARZAJAC JANUAREGO.DLATEGO TACY ZAWSZW SA DAWCAMI KAPITALU
Dnia 2024-07-17 o godz. 10:04 ~Hubert napisał(a): > Która ze spółek JRa ma największy potencjał na Unicorna?
NAJLEPSZĄ ODPOWIEDZIA NA SUPER POSUNIECIA MOGĄ BYC PRZYKLADY COLUMBUSA I KBJ, ZAKUPIONE OKOLO 5 MLN ZLOTYCH A SPRZEDANE ZA 170 MLN ZL.TAKICH I LEPSZYCH PERELEK W PORTFELU JRHOLDING JEST WIELE I WIELE BEDZIE PRZYBYWAC.TU ZYSKI BEDĄ LICZONE W MILIARDACH , TERAZ CAMPUS
Re: pamietamy Autor: ~oze [83.25.124.*] 2024-03-13 14:04 Dnia 2024-03-13 o godz. 13:39 ~Ad napisał(a): > Skup własny to logiczne że znowu będę zaniżać i spekulować żeby tanio kupić i tak od lat hehe nie wywindują tego kursu bo muszą skupić .. jakie to proste
SKUP WLASNY JUZ IM NIE POTRZEBNY ,NIE ZDAL EGZAMINU PRZED GŁOWNYM DLATEGO BYŁA NOWA EMISJA BEZ PRAWA POBORU DLA PREZESAJANUAREGO I 2 INNYCH OSÓB .NIEBAWEM SIE PRZEKONASZ JAKI BEDZIE KOSMOS NA KURSIE JRHOLDING.NIEBAWEM TEZ BEDZIE ZE SKUP SIE ZAKONCZYL , ALE TEZ TRZEBA WIEDZIEC ZE GRANICA SKUPU JEST TERAZ 40 ZŁ, NIE 1 ZŁ JAK BYLO KILKA LAT TEMU.DLATEGO CZEKAM CIERPLIWIE NA KURS 70-100 ZŁ I BEDE SIE ZASTANAWIAL CO DALEJ