• I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    Wystarczyło że zszedłem na 2 dni a tu ferment i popłoch
    ełno ignorantów wypisuje bzudry, robiac ludziom zamieszanie w głowach, co powoduje u nich stray na rachunkach i odbieranie chleba im dzieciom
    Ok aby uspokoić waszą panikę w głowach:
    Ostatnia analza w tym roku, i prosze ignorantów aby nie pisali na tym wątku swoich idiotycznych wypocin:

za 19 sesji 4,29 zł patrząc na kanał trendu apartego na linii wsparcia trendu i głównym kanale jego od góry zamkniętym szcytem z 12.11.2008 na cenie 1,73 i 3,01 z 17.12.2008, mamy prawdopodobnie doczynienia z geometrią rynku stąd ta długość sesji i cena oparta na szcytach.
    Szansę powodzenia tego scenariusza jednak oceniam na 60%
    pozdr moich zagorzałych fanów analiz-gratisik na Nowy Rok:)
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~ds1976 [213.25.166.*]
    ciekawe, i odważne... hm...
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    nie mniej odważne jak 3,23 przy cenie 1,30 w miesiąc , kiedy bardziej spadało i AT przegrzana na czerwono, gdzie trend był spadkowy, a nie wzrostowy
    pewnie niewielu uwieży dziś w tą cenę , ciekawe co nastąpi za miesiąc:).
    pewnie znowu będą złowieszcze słowa że sie pomyliłem o 22 gr, ale nie ważne że dziś panikuja i wyrzccają papier....przy cenie 1,85
  • Bankier72 rzuć namiar na maila, bo mam dość tego forum :) Autor: ~jw [83.27.152.*]
    jww2008@wp.pl
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~John [194.106.211.*]
    Chwali sie takie wyjscia przed szereg.... ale mowisz prawde :) ja nie wiem czy ta cala rzesza gosci co oddali jutro dokupi taniej (marzenia scietej glowy) czy wypatrzyli inne zabawki...

Pozdro od DT
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~ds1976 [213.25.166.*]
    Na tą chwilę dość trudno uwierzyć, ale nie jest to niemożliwe, nikt chyba nie wierzył w dno na Immo poniżej 1zł... Trzeba zaczekać do Nowego Roku, teraz sporo inwestorów / spekulantów odpuściło między świętami co widac po obrotach na GPW, siła spadków we Wiedniu i GPW w ostatich dniach też powinna zelżeć...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.49.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • teoretycznie ;) to jak zawsze masz racje... Autor: storek [83.27.180.*]
    a praktycznie sie zobaczy, chociaż nie wykluczam, tu wszystko sie moze stac..pozdrawiam
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ozzzi [77.253.176.*]
    dodatkowym impulsem moze byc ogloszenie wynikow rozmow z bankami, bankier twoj scenariusz moze sie sprawdzic Pozdrawiam wszystkich z szerokim horyzontem.
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: oksada [87.99.117.*]
    Ja mam podobne oddczucia z tym, że może to być trochę więcej niż 4.29.To jest minimum.Oj z Nowym Rokiem będzi się działo.Pozdrawiam nie panikarzy.
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~bethoven [83.21.238.*]
    bankier nie pasujesz do tego rozwydrzonego towarzystwa;)
    proponuję żebyś pisał swoje analizy i nie wdawał się w polemike szkoda zdrowia

Pozdrawiam
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~invest [88.156.156.*]
    Dnia 2008-12-30 o godz. 12:42 ~bethoven napisał(a):
    > bankier nie pasujesz do tego rozwydrzonego towarzystwa;)
    > proponuję żebyś pisał swoje analizy i nie wdawał się w
    > polemike szkoda zdrowia

Pozdrawiam

...też tak myślę ! ...i pozdrawiam !
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: 95147 [192.168.0.*]
    > za 19 sesji 4,29 zł patrząc na kanał trendu apartego na
    > linii wsparcia trendu i głównym kanale jego od góry
    > zamkniętym szcytem z 12.11.2008 na cenie 1,73 i 3,01 z
    > 17.12.2008, mamy prawdopodobnie doczynienia z geometrią
    > rynku stąd ta długość sesji i cena oparta na szcytach.
    > Szansę powodzenia tego scenariusza jednak oceniam na 60%
    > pozdr moich zagorzałych fanów analiz-gratisik na Nowy Rok:)

Jeśli napisałeś że 60% szans na realizację jw to ok nie będę krytykować każdy może ocenić czy chce ryzykować. Ja trochę zaryzykowałem (chociaż czekam raczej na testowanie dołków przed dalszymi wzrostami) i pozdrawiam bankiera72 oraz innych zapakowanych w Immo. Szacunek i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~enterprise [83.19.254.*]
    cały czas stawiam na to że jest "do połowy pełna :)" pozdrawiam z nowym rokiem
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~piotr [10.10.11.*]
    Dzięki Bankier za Życzenia!
    w austrii podaż niknie w oczach, wpiprzyłem sie delikatnie bez kolejki 2,5 kilo pkc w dogrywkę , a co tam od przybytku głowa nie boli:)
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~konrad [77.114.212.*]
    znaczy sie transakcja nr 1574 jest Twoja ;)
    a chetnych po tej cenie bylo galancie ;) ladnie to tak bez kolejki? no ale OK, ty z dzieckiem na reku :) to niech bedzie ;)
    skupuję po ciuteńku, jak zobaczyłem co sie święci na on-line w austrii to od razu wlazłem pkc aby łyknąć choć kropelkę....
    jak to mowia ziarnko do ziarnka ;)
    mam nadzieje ze to faktycznie (jak powiedzial martin) koniec korekty i odreagujemy teraz, a zachowanie wiednia na to wskazuje
    sznas na zamkni ecie 49c, 47 zdjęte, na 48 nie ma zleceń
    niestety 1 zlecenie 100k PKC zaważyło że nie miieliśmy zmkniecia powyższego, ale 46c też nieźle: ponad 1,9
    dziś NBP:
    W ujęciu średniorocznym polska waluta osłabi się w 2009 r., a w latach kolejnych ponownie wróci na ścieżkę aprecjacyjną" - napisano.
    możliwy moim zdaniem jest spadek złotego do eurro w najblizszym czasie nawet do 4,40, co oznacza że moja prognoza może ziścić się przy oporze 1 euro za akcję
    obys mial racje
    a przy okazji na FINANZIE zaszaleli :)
    17:36:06 0.49 748,374
    17:29:25 0.46 44,274
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    hehe.....już chyba sami zostaliśmy na polu boju..........dzisiaj wywalali nawet ci najmniej zrezygnowani co trzymali od 3zyla........i tak bez paniki papierek wyciągnięty w całości, to mi się podoba..........nawet na forum już się nikomu pisać nie chce
  • zobacze zieleń to uwierzę Autor: ~jw [83.27.152.*]
    jw
  • Re: zobacze zieleń to uwierzę Autor: ~mdtr [62.21.48.*]
    hehehe....nikt cie buraku nie namawia byś w coś wierzył......słomę schowaj ....bo wystaje
  • czemu piane toczysz? Autor: ~jw [83.27.152.*]
    jw
    odleszczyli papier, a mega pssy,isci zostali bez zakupów, bo chcieli żeby znowu za darmo razdawali intratne nieruchomosci...
    a liczyłem ze zamkniecie w dogrywce zrobia nawet 50gr jak zanim jakis leszcz rzutem na tasmę pozbył sie 100k pkc, ale dobrze że cena wisi, bo wraca kolega w niedzielę z urlopu to zaszalejemy zakupami u nas w miare jescze dobrej cenie w poniedziałek na otwarciu,
    jazda będzie w piątek u nas bez sesji u nich odpał w górę.
    a propo do której jutro austria chodzi?
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~Kasia [88.220.162.*]
    Witaj Bankierku!
    Wprawdzie nie wiem do której chodzi jutro Austria, ale wiem, że znowu wrócę na IMMO, bo Ty wróciłeś, i to jak intensywnie.
    Wczoraj spanikowałam i sprzedałam wszystko (ogólnie bez straty, ale zysk troche stopniał). Przyczyniłam się więc (i to nie mało) do "odleszczenia papiera".
    Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę w Nowym Roku analiz giełdowych trafnych w 100%, a nie tylko w 60 %.
    Wprawdzie moje całuski, abyś wrócil na forum są już nie potrzebne, ale i tak Ci je przesyłam. Kasia
    witaj Kasiu, odkup sobie juz powoli papierek, wczoraj badałem bilans, szczególnie skupilem się na środkachw budowie i ich powierchniach, nie myślałem że jest tak dobrze. ten papier jescze bedzie zdziwiał nie raz
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~Yankes [83.13.25.*]
    Mnie tylko martwi, ze praktycznie 90% swojej uwagi na gieldze od jakiegos miesiaca tylko jemu poswiecam - chyba sie uzaleznilem od IMMO, ale trzeba przyznac takiej jazdy na ta tym papierze jeszcze nie widzialem, nie mowiac o braniu w niej aktywnego udzialu :) A jak widac i zgodnie z tym co mowisz - bedzie jazda na nim i to jeszcze dlugo :)

Kasia - ja sie dzisiaj ubieram, moze dolaczysz? :)

pozdro,
    Yankes
  • wtopa Autor: ~golden_line [89.75.72.*]
    2,55 i 20 tys.do tyłu poprostu spanikowalem totalny turbo-leszcz ze mnie ale tak sobie myśle że dopiero się ucze jestem nowy odrobię!!!szybko pojołem że najważniejsza jest cierpliwośc i zero paniki normalne prawo fizyki wszystko co spadnie to się odbije kwestia czasu...Pozdro.
  • Szczęśliwego Nowego Roku Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    myslę że spokojnie będzie do końca dnia skupka i skończymy w cenach zbilżonych do Austrii tj 1,90-1,92
  • Re: wtopa Autor: ~prezes [77.65.160.*]
    Skąd wy się ludzie bierzecie, z taką ortografią to tylko do łopaty. A co do meritum postu to raczej niewiele pojąłeś.
  • Re: wtopa Autor: ~jw [83.27.138.*]
    Kupiłeś za 2,55 i wywaliłeś za ile? Trzeba było poczekać dziś 1,92 czysto licząc po kursie, Austria nie gra. Odrobisz w nowym roku :]
  • ++IEA Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    zamknięcie u nas zgodne ze scenariuszem 190-192,
    Austrai od rana robi mocne wejście na północ, w chwili obecnej po 1 zawieszeniu mamy 52c +13%
  • Re: ++IEA Autor: egzaminator [213.77.57.*]
    Opór w okolicach 1 euro :}
  • Re: ++IEA Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    rzecz oczywista, stąd cena 4,29 na wykresie sie układa, mamy wyprzedzenie wzrostów euro, stąd pewnie i kurs może się wbic na 4,3 za euro.
    co do wrostów dzisiejszego dnia pisałem o korekcie ktra ma się ku końcowi, nadchodzące wrosty były oczywiste, 30.12 na tym watku pisałem o odpale dziś w Austrii.
    Ps i znowu łyso Vincentowi:)
  • Re: ++IEA Autor: ~Yankes [83.13.25.*]
    Cholera, a ja sie ubralem w Srode za 1/2 tylko ;) No nic w Pon trzeba bedzie sie przyczaic z rana za reszte i poczekac na gorny oporek :) Wszystko poki co wyglada na to, ze pojedziemy scenario ala z przed miesiaca :)) /pozdro, Yankes
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~KRZYCH%% [83.11.248.*]
    no no 0.51euro PÓŁNOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~luki [83.8.190.*]
    podajcie prosze strone z notowaniami w Austri dzieki
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~KRZYCH%% [83.11.248.*]
    http://www.boerse-express.com/pages/418544
    w Austrii rozebrano podaz na 52c, mamy jej jescze tyle na 53c a później pustka, ciekawe do ilu dojdą może 58-60c???
    Kiedy emocje podpowiadały sprzedać wszystko w grudniu i zanotować stratę posłuchałem mądrzejszych ode mnie i trzymam nadal a mam średnią 2,2. Tylko krowa nie zmienia zdania - nauczyliście mnie pokory i nie żałuję. Muszę odszczekać wszystkie głupoty które pisałem wcześniej. Pozdrawiam bankiera72 i wszystkich na tym forum cierpliwych i rozsądnie myślących a tych co są w opozycji namawiam do releksji.
    nerwy rzecz ludzka, dobrze że rozsądek Ci podpowiedział radzić się doświadczonych,
    ja jak idę do lekarza też się jego słucham , bo wiem że jest fachowcem w tym co robi...
    złości wybaczam i zyczę sukcesów
    Dnia 2009-01-02 o godz. 10:16 ~bankier72 napisał(a):
    > nerwy rzecz ludzka, dobrze że rozsądek Ci podpowiedział
    > radzić się doświadczonych,
    ja jak idę do lekarza też się
    > jego słucham , bo wiem że jest fachowcem w tym co robi...
    > złości wybaczam i zyczę sukcesów

Dziękuję za wyrozumiałość - dobrze że są takie osoby jak Ty które chcą dzielić się swoim doświadczeniem - szczerze podziwiam. Sam obiecuję odtąd wypowiadać się tylko ostrożnie i merytorycznie, mam nadzieję że stanie się to dobrym zwyczajem na tym forum.
  • Bankier Autor: szefiq [80.51.56.*]
    bankierze szefiq@onet.eu zapraszam do wspolpracy..jakie masz warunki zarzadzani portfelem?
  • Re: Bankier Autor: ~imeq [81.168.228.*]
    takze jestem zainteresowany wspolpraca remi@o2.pl

• Do bankier72 Autor: ~Yankes [83.13.25.*]
    Ja bym tam wolal coby rozebrali co maja rozebrac ci co dzisiaj tam graja (bo na pewno wiekszosc jeszcze w gorach ;)) i reszte niech zostawia na pozniej ;) Powiedzmy 0,52 niech sie zamknie czyli 13% - wystarczy - w Pon rano trzeba sie przeciez jeszcze ubrac do reszty w granicach 2 zeta :) /pozdro, Yankes
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.