Ładnie to wygląda, brawo dla tych którzy wytrwali spadek do okolic 10 zł i jeszcze dokupywał i na dołku :-) Teraz jest satysfakcja. A będzie jeszcze lepiej.
Zlitowalibyście się nad naszymi kolarzami oni mogą mieć naprawdę doła - zły timing czasem się zdarza ale na dobrej i perspektywicznej spółce to nic takiego jak się powisi kilka miechów. Zawsze przecie można dokupić jeśli się uwazało ze 32 ziko to mało i sie kupowało. Sory nie pomogę w kupowaniu ale w sprzedawaniu tez nie pomogę.
Po 20.10 przychodach będzie coś można więcej powiedzieć - rynek jak widać nie oczekuje fajerwerków bo powtórzyć 292 mln z zeszłego roku moze być trudno z uwagi na delikatne przesuniećie debiutu 15 r/r ponoć choć moim zdaniem nie będzie źle mimo tego i będziemy blisko.
A tego Andżeja - rolnika od cebuli, to ktoś "zapuszkował" bo już od miesięcy nie ma na bankierze. Ktoś pisał , że był zablokowany, że ma sprawy w sądzie. Ktoś coś więcej wie ?
Kszesiu po pierwsze primo pisałem że będzie 100 zł w grudniu 2026 ...czy jest już grudzień 2026 zł?
Po drugie primo czy to nie ty pisałeś że nigdy nie będzie powyżej 14 zł?
Ja mam średnią 12 xx zł i za chwilę dostanę 7 dywidendę ,czyli będę miał zwrot ok.50 % zakupu
Po trzecie primo czy nie ty cieszyłeś się,że sprzedałeś mi akcje Budimexu po 350 zł ...a teraz jest 700 zł,jak widać straciłeś 50%
Po czwarte primo już się dowiedziałeś jak nazywa się inwestycja na jednym walorze zarówno kupuj jak i sprzedaj?
Po piąte primo dowiedziałeś się,że nie ma na XTB zakupu akcji na Przedłużony Termin Płatności...chyba,że mają te usługę wyłącznie dla ciebie?
Po szóste primo czy ty zawsze sprzedajesz o 20-30% powyżej aktualnej ceny i powyżej ATH?
Po siódme primo czy ty kiedyś kupujesz akcje,bo zawsze piszesz, że sprzedałeś ale nigdy nie pisałeś że kupiłeś i po ile?
PS
Jak maskopol zauważył już ci się Nicki mylą i sam sobie komentujesz
Patrzy ktoś na to niewdzięczne AT? To które ostatnio zrobiło kilka osób na szaro (chyba że patrzeli na drugą strategię z wsparciem na 24 zł).
Jeśli nie, to zakryło lukę na 28 zł, a patrząc teraz na Heikin-Ashi mamy zagwozdkę, albo poleci na lukę spadkową w okolicach 26 zł, albo się zbierze na ponowny atak na 28.8 zł. Być może pod prognozę przychodów za marzec lub prognozę zarządu na rok 2024, która powinna być za jakiś miesiąc.
chyba nie masz obiekcji w temacie zrobienia na szaro kogoś kto zna co jest grane
23,6 z filtrem było zaporowe z F.
i był techniczny wykon.
Warto nieraz wystawić stracha ,aby pozbyć się przypadkowych gapiów.
Rasowy gracz zawsze wyjmie wisienki tam gdzie można je wyjąć.
Do walnego boczniak w widełkach +,- 5%
Masz inną koncepcję podziel się nią.
Nie bój,nie bój tu będzie 40 do końca 2025 i jeszcze dywi x3.Warto czekać a doradców bez akcji to niejaki farmazon od cebuli przyjmuje na audiencji w klopie.Zapytaj maskopatola on wie najlepiej.
Dnia 2024-04-10 o godz. 14:36 ~Re napisał(a): > Nie bój,nie bój tu będzie 40 do końca 2025 i jeszcze dywi x3.Warto czekać a doradców bez akcji to niejaki farmazon od cebuli przyjmuje na audiencji w klopie.Zapytaj maskopatola on wie najlepiej. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A jaki papier toaletowy używa masokopatol, czy w kwiatki, czy np. z cebulą , lub ze szczypiorkiem. Wydaje mi się, że Pan Andrzej preferuje gazety....
Po co mu papier .On idzie z postępem wstecznym o czym napisał powyżej.On wydłubuje i się z tego ochoczo raduje.Poleca ten sposób innym z cichą aprobatą guru cebulowego.Hehehe.