• Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~AkcjonariuszOila [104.243.212.*]
    Dnia 2022-10-07 o godz. 18:19 ~adalbert78 napisał(a):
    >
    > Szanowni Akcjonariusze, mnie się już nawet nie chce pisać ciągle tego samego. Walczmy razem do końca, wyjaśnijmy tą sprawę do spodu. Według mnie jest o co walczyć i co tym złodziejom odebrać bo i ORI i wiatraki ale przede wszystkim co z tym wartym miliardy złożem ropy, mieliśmy koncesje i nagle nie mamy??? Co to do k.nedzy ma znaczyć? gdzie jest warta miliardy koncesja?!?, albo JĄ jakoś nielegalnie sprzedaliście albo co?, że niby nie dopilnowaliście żeby jej przedłużyć- terefere kuku, takich naiwnych głupków to chyba nawet wśród Was nie ma żeby nie zadbać o rzecz najważniejszą, tak więc albo sprzedaliście albo Petrol ją cały czas ma i to trzeba wyjaśnić. Prawdopodobnie poprzez prokuraturę czy służby! Tak jak akcjonariusz Kriss napisał – nie możemy im odpuścić! Bo wielu poza majątkiem traci tu zdrowie i choćby dla zdrowia niech sprawiedliwości stanie się zadość. Jest gruby przekręt i to w byłej spółce giełdowej tak więc niech odpowiedzialni tych przekrętów poniosą sprawiedliwą karę, wyobrażam sobie że można by tu stosować również przepisy o tej konfiskacie rozszerzonej? Przykro pisać co myślę o tych managerach, wyobraźcie sobie szanowni Państw że ja do ostatniej chwili , nawet po wyrzuceniu z giełdy i tych mataczi&ruchaczi cały czas myślałem że oni dbają o mój/nasz akcjonariuszy interes/majątek. Jaki ja byłem qrwa naiwny! Proszę Państwa przyjedzcie na WZA, to były Wasze ciężko zarobione, często jedyne pieniądze. Nikt za Nas nic nie zrobi. A przewodniczącego PAM proszę o info na naszym czacie what’s up jak wygląda składka na WZA ile mamy/ ile brakuje i kiedy jest planowane?
    > Ps. Postaram się odciąć od tego forum na weekend. Ma być słoneczny, wszystkim Państwu życzę spokojnego i słonecznego weekendu,… wszystkim.

Dokładnie tak podpsuje się pod tym co napisałeś kolego adalbert78 ! i mam również prośbę do wszystkich akcjonariuszy rozliczmy tych złodziei za wszelką cenę !! za każda złotówkę !! Szcze powiem wam coś nie interesuje mnie czy coś odzyskam czy nie ale interesuje mnie tylko jedno aby rozliczyć tych że złodziei i oszustów którzy okłamywali nas cały czas i okradali wciskając nam kity o inwestorach itp itd!! Pamiętacie jakie kity przekazywał potem nam wcześniejszy przewodniczący SmółkaD ile to nie było tych inwestorów już na Embie był Inwestor nawet z Polski i wydobycie ma ruszyć już w 2019 roku i co ? potem okazało się że to były kolejne kłamstwa i oszustwa !!! wszyscy wiecie jakie kity wciskał nam ten oszust Bleg i smerfo-krok przez tyle lat a my jak głupi wierzyliśmy tym złodziejom dlatego apeluje teraz również do wszystkich akcjonariuszy każdy kto tutaj stracił kilka zł niech teraz nie odpuszcza i się przyłączy i pokażmy tym złodziejom i podziękujmy im za to jak nas okradli i rozliczmy z każdej złotówki którą nam ukradli !! I niech to będzie naszym mottem rozliczyć tych złodziei i ich rodziny zabrać im majątki wszystkie jakie nakradli nam !! Niech naszym priorytetem będzie rozliczenie tych że złodziei i oszustów za wszelką cenę teraz nawet jak będzie trzeba isć po trupach to zróbmy to ! Pamiętajcie to były nasze ciężko zarobione pieniądze które oni nam ukradli i teraz żyją i się śmieją a więc zróbmy tak aby teraz do końca życia płakali !! Niech wszyscy kto tylko posiada akcje przyjedzie na walne i zbierzmy się w kupę i rozliczmy ich za wszelką cenę !! Osobiście mam gdzie pieniądze i czy odzyskam czy nie,Bo nie ma to dla mnie już żadnego znaczenia ale nie odpuszczę tym złodziejom i oszustom i ich rodzinom i wy zróbcie to samo a wierzcie mi że dojedziemy ich wspólnie wszystkich ale zbierzmy się w kupę wszyscy każdy nie ważne ile masz akcji czy 5 czy 50 czy 500 czy 5 tyś czy więcej !Ważne jest żeby teraz rozliczyć tych że złodziei wszystkich z wiatraków które były warte dziesiątki mln zł które wyprowadzili na inne spółki /Potem koncesje na łupki gdzie wyprowadzili kasę setki mln zł gdzie też było robione odwierty potem wyprowadzili na inna spółkę i sprzedali niby a kasa zniknęła !! OTG i Schyrak gdzie mamy morze ropy ! Emba gdzie wydobycie już było prowadzone i kto wie czy nie prowadzą a kasa idzie w kieszenie lewe !! Wiecie ile mln zł ci oszuści ukradli nam ? Nóż się sam otwiera i mówi co im trzeba teraz zrobić !! Dlatego niech Priorytetem będzie dopaść za wszelką cenę tych złodziei i rozliczyć z każdej złotówki która nam ukradli !! Co nie którzy tutaj stracili wszystko ..................

Pozdrawiam Akcjonariusz Oila
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Daria [185.209.178.*]
    Dnia 2022-10-07 o godz. 19:34 ~AkcjonariuszOila napisał(a):
    > Dnia 2022-10-07 o godz. 18:19 ~adalbert78 napisał(a):
    > >
    > > Szanowni Akcjonariusze, mnie się już nawet nie chce pisać ciągle tego samego. Walczmy razem do końca, wyjaśnijmy tą sprawę do spodu. Według mnie jest o co walczyć i co tym złodziejom odebrać bo i ORI i wiatraki ale przede wszystkim co z tym wartym miliardy złożem ropy, mieliśmy koncesje i nagle nie mamy??? Co to do k.nedzy ma znaczyć? gdzie jest warta miliardy koncesja?!?, albo JĄ jakoś nielegalnie sprzedaliście albo co?, że niby nie dopilnowaliście żeby jej przedłużyć- terefere kuku, takich naiwnych głupków to chyba nawet wśród Was nie ma żeby nie zadbać o rzecz najważniejszą, tak więc albo sprzedaliście albo Petrol ją cały czas ma i to trzeba wyjaśnić. Prawdopodobnie poprzez prokuraturę czy służby! Tak jak akcjonariusz Kriss napisał – nie możemy im odpuścić! Bo wielu poza majątkiem traci tu zdrowie i choćby dla zdrowia niech sprawiedliwości stanie się zadość. Jest gruby przekręt i to w byłej spółce giełdowej tak więc niech odpowiedzialni tych przekrętów poniosą sprawiedliwą karę, wyobrażam sobie że można by tu stosować również przepisy o tej konfiskacie rozszerzonej? Przykro pisać co myślę o tych managerach, wyobraźcie sobie szanowni Państw że ja do ostatniej chwili , nawet po wyrzuceniu z giełdy i tych mataczi&ruchaczi cały czas myślałem że oni dbają o mój/nasz akcjonariuszy interes/majątek. Jaki ja byłem qrwa naiwny! Proszę Państwa przyjedzcie na WZA, to były Wasze ciężko zarobione, często jedyne pieniądze. Nikt za Nas nic nie zrobi. A przewodniczącego PAM proszę o info na naszym czacie what’s up jak wygląda składka na WZA ile mamy/ ile brakuje i kiedy jest planowane?
    > > Ps. Postaram się odciąć od tego forum na weekend. Ma być słoneczny, wszystkim Państwu życzę spokojnego i słonecznego weekendu,… wszystkim.
    >
    > Dokładnie tak podpsuje się pod tym co napisałeś kolego adalbert78 ! i mam również prośbę do wszystkich akcjonariuszy rozliczmy tych złodziei za wszelką cenę !! za każda złotówkę !! Szcze powiem wam coś nie interesuje mnie czy coś odzyskam czy nie ale interesuje mnie tylko jedno aby rozliczyć tych że złodziei i oszustów którzy okłamywali nas cały czas i okradali wciskając nam kity o inwestorach itp itd!! Pamiętacie jakie kity przekazywał potem nam wcześniejszy przewodniczący SmółkaD ile to nie było tych inwestorów już na Embie był Inwestor nawet z Polski i wydobycie ma ruszyć już w 2019 roku i co ? potem okazało się że to były kolejne kłamstwa i oszustwa !!! wszyscy wiecie jakie kity wciskał nam ten oszust Bleg i smerfo-krok przez tyle lat a my jak głupi wierzyliśmy tym złodziejom dlatego apeluje teraz również do wszystkich akcjonariuszy każdy kto tutaj stracił kilka zł niech teraz nie odpuszcza i się przyłączy i pokażmy tym złodziejom i podziękujmy im za to jak nas okradli i rozliczmy z każdej złotówki którą nam ukradli !! I niech to będzie naszym mottem rozliczyć tych złodziei i ich rodziny zabrać im majątki wszystkie jakie nakradli nam !! Niech naszym priorytetem będzie rozliczenie tych że złodziei i oszustów za wszelką cenę teraz nawet jak będzie trzeba isć po trupach to zróbmy to ! Pamiętajcie to były nasze ciężko zarobione pieniądze które oni nam ukradli i teraz żyją i się śmieją a więc zróbmy tak aby teraz do końca życia płakali !! Niech wszyscy kto tylko posiada akcje przyjedzie na walne i zbierzmy się w kupę i rozliczmy ich za wszelką cenę !! Osobiście mam gdzie pieniądze i czy odzyskam czy nie,Bo nie ma to dla mnie już żadnego znaczenia ale nie odpuszczę tym złodziejom i oszustom i ich rodzinom i wy zróbcie to samo a wierzcie mi że dojedziemy ich wspólnie wszystkich ale zbierzmy się w kupę wszyscy każdy nie ważne ile masz akcji czy 5 czy 50 czy 500 czy 5 tyś czy więcej !Ważne jest żeby teraz rozliczyć tych że złodziei wszystkich z wiatraków które były warte dziesiątki mln zł które wyprowadzili na inne spółki /Potem koncesje na łupki gdzie wyprowadzili kasę setki mln zł gdzie też było robione odwierty potem wyprowadzili na inna spółkę i sprzedali niby a kasa zniknęła !! OTG i Schyrak gdzie mamy morze ropy ! Emba gdzie wydobycie już było prowadzone i kto wie czy nie prowadzą a kasa idzie w kieszenie lewe !! Wiecie ile mln zł ci oszuści ukradli nam ? Nóż się sam otwiera i mówi co im trzeba teraz zrobić !! Dlatego niech Priorytetem będzie dopaść za wszelką cenę tych złodziei i rozliczyć z każdej złotówki która nam ukradli !! Co nie którzy tutaj stracili wszystko ..................
    >
    > Pozdrawiam Akcjonariusz Oila

Dokładnie jak napisali koledzy Adalbert78 i AkcjonariuszOil I pamiętajcie nasze złoża dziś są warte grube mld zł !!
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Gamoń [83.28.211.*]
    Daria napisała (może to Pani Vice Prezes ) bo posiada takie informację

,,Dokładnie jak napisali koledzy Adalbert78 i AkcjonariuszOil I pamiętajcie nasze złoża dziś są warte grube mld zł !! "

Pani Dario , to na forum nas okłamują że już nic nie ma ?
    Pani pisze o grubych mld zł , to może się nie zawzinać , spuścić z ceny i sprzedać ,
    jak mówi przysłowie ,,lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu " .
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~makler [70.34.254.*]
    A może cos merytorycznie.
    - Czy Oil ma OTG? Smerf napisał jak się upewnić potrzeba ze 2 tygodznie czekania.
    - Czy jak nie ma OTG to czy Pan prezes Ryszard Małecki zdecyduje złożyć wniosek o upadłość ?
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Koln [83.4.109.*]
    Jestem również za i dołączę do was aby ich rozliczyć .
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Realista [31.60.149.*]
    Chcesz rozliczać / wyliczać / likwidować, to kup ekwipunek i jedź do Ługańska albo Donbasu tam przydadzą się takie umiejętności,
    a tu potrzebne są inne - nawiązywanie kontaktów biznesowych, sztuka przekonywania, wzbudzania zaufania, wiarygodności i tworzenia perspektywy rozwojowej firmy w porozumieniu stron, a nie w notorycznym antagonizmie i niekońcżącym się wyliczaniu
    domniemanych wrogich zamiarów ze strony innych. Jeśli celem nie była ekonomiczna korzyść obu stron, a tylko pokonanie za wszelką cenę przeciwnej, to taka postawa tumaczy zaniechanie dopełnienia przez zarząd warunków przedłużenia koncesji aby utopić wszystkich.

• Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~smerf [68.235.32.*]
    Realista całkowicie się zgadzam
    Dodam ze takie wpisy to tylko GRA grupy Pamowskich przydupasów (Małeckiego?), gra która ma za zadanie rozmyć w naszych oczach swoją winę za  sytuację - w czasie ich decyzyjności Małeckiego - znalazła się spółka.  

Ta GRA ma zadanie: 
    - prowadzić dyskusje w nieskończoność i mimo końca Petrola w kółko tworzyć dyskusje o sprzedaży akcji i po ile, oraz że trzeba "być w kupie bo jesteśmy silniejsi"; 
    - wskazywanie, że wciąż jest majątek gdzieś na koncie Petrola ukryty; 
    - w związku z powyższym nigdy nie kończyć formalnie z Petrolem, mimo że nadaje się  do upadłości. Trup powoli będzie się rozkładał aż do wyciszenia forum. 

To dlatego piszą farmazony, wielu daje się nabrać i wciąż dyskutują o wartości ich akcji, o polu OTG / Shyraku, w dodatku w takim sosie rozliczeń/wyliczeń że się nie da tego czytać. Dlatego pouczanie ich nic nie da.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Spokoloko [51.15.110.*]
    Chyba masz racje smerf Co sie grzesiu tu nakrzyczy to jego rozlicza i rozlicza i rozliczyc nie moze chyba sie przyłącze bo małpy razem silne
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Koniec_KNFiABW [46.134.119.*]
    A ma kasę na upadłość?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Misza [45.250.253.*]
    Brawo chłopaki trzeba rozliczyć tych oszustów ale i ich rodzinki żony córeczki i synusie też trzeba nimi się zając i niech odpowiadają za czyny tych złodzjei swoich tatusiów mężów !Najwyższy czas dorwać ich na żywo .......................i pogadamy sobie wtedy na konkrety nie bajeczki ............................
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Misza [45.250.253.*]
    Dnia 2022-10-07 o godz. 19:34 ~AkcjonariuszOila napisał(a):
    > Dnia 2022-10-07 o godz. 18:19 ~adalbert78 napisał(a):
    > >
    > > Szanowni Akcjonariusze, mnie się już nawet nie chce pisać ciągle tego samego. Walczmy razem do końca, wyjaśnijmy tą sprawę do spodu. Według mnie jest o co walczyć i co tym złodziejom odebrać bo i ORI i wiatraki ale przede wszystkim co z tym wartym miliardy złożem ropy, mieliśmy koncesje i nagle nie mamy??? Co to do k.nedzy ma znaczyć? gdzie jest warta miliardy koncesja?!?, albo JĄ jakoś nielegalnie sprzedaliście albo co?, że niby nie dopilnowaliście żeby jej przedłużyć- terefere kuku, takich naiwnych głupków to chyba nawet wśród Was nie ma żeby nie zadbać o rzecz najważniejszą, tak więc albo sprzedaliście albo Petrol ją cały czas ma i to trzeba wyjaśnić. Prawdopodobnie poprzez prokuraturę czy służby! Tak jak akcjonariusz Kriss napisał – nie możemy im odpuścić! Bo wielu poza majątkiem traci tu zdrowie i choćby dla zdrowia niech sprawiedliwości stanie się zadość. Jest gruby przekręt i to w byłej spółce giełdowej tak więc niech odpowiedzialni tych przekrętów poniosą sprawiedliwą karę, wyobrażam sobie że można by tu stosować również przepisy o tej konfiskacie rozszerzonej? Przykro pisać co myślę o tych managerach, wyobraźcie sobie szanowni Państw że ja do ostatniej chwili , nawet po wyrzuceniu z giełdy i tych mataczi&ruchaczi cały czas myślałem że oni dbają o mój/nasz akcjonariuszy interes/majątek. Jaki ja byłem qrwa naiwny! Proszę Państwa przyjedzcie na WZA, to były Wasze ciężko zarobione, często jedyne pieniądze. Nikt za Nas nic nie zrobi. A przewodniczącego PAM proszę o info na naszym czacie what’s up jak wygląda składka na WZA ile mamy/ ile brakuje i kiedy jest planowane?
    > > Ps. Postaram się odciąć od tego forum na weekend. Ma być słoneczny, wszystkim Państwu życzę spokojnego i słonecznego weekendu,… wszystkim.
    >
    > Dokładnie tak podpsuje się pod tym co napisałeś kolego adalbert78 ! i mam również prośbę do wszystkich akcjonariuszy rozliczmy tych złodziei za wszelką cenę !! za każda złotówkę !! Szcze powiem wam coś nie interesuje mnie czy coś odzyskam czy nie ale interesuje mnie tylko jedno aby rozliczyć tych że złodziei i oszustów którzy okłamywali nas cały czas i okradali wciskając nam kity o inwestorach itp itd!! Pamiętacie jakie kity przekazywał potem nam wcześniejszy przewodniczący SmółkaD ile to nie było tych inwestorów już na Embie był Inwestor nawet z Polski i wydobycie ma ruszyć już w 2019 roku i co ? potem okazało się że to były kolejne kłamstwa i oszustwa !!! wszyscy wiecie jakie kity wciskał nam ten oszust Bleg i smerfo-krok przez tyle lat a my jak głupi wierzyliśmy tym złodziejom dlatego apeluje teraz również do wszystkich akcjonariuszy każdy kto tutaj stracił kilka zł niech teraz nie odpuszcza i się przyłączy i pokażmy tym złodziejom i podziękujmy im za to jak nas okradli i rozliczmy z każdej złotówki którą nam ukradli !! I niech to będzie naszym mottem rozliczyć tych złodziei i ich rodziny zabrać im majątki wszystkie jakie nakradli nam !! Niech naszym priorytetem będzie rozliczenie tych że złodziei i oszustów za wszelką cenę teraz nawet jak będzie trzeba isć po trupach to zróbmy to ! Pamiętajcie to były nasze ciężko zarobione pieniądze które oni nam ukradli i teraz żyją i się śmieją a więc zróbmy tak aby teraz do końca życia płakali !! Niech wszyscy kto tylko posiada akcje przyjedzie na walne i zbierzmy się w kupę i rozliczmy ich za wszelką cenę !! Osobiście mam gdzie pieniądze i czy odzyskam czy nie,Bo nie ma to dla mnie już żadnego znaczenia ale nie odpuszczę tym złodziejom i oszustom i ich rodzinom i wy zróbcie to samo a wierzcie mi że dojedziemy ich wspólnie wszystkich ale zbierzmy się w kupę wszyscy każdy nie ważne ile masz akcji czy 5 czy 50 czy 500 czy 5 tyś czy więcej !Ważne jest żeby teraz rozliczyć tych że złodziei wszystkich z wiatraków które były warte dziesiątki mln zł które wyprowadzili na inne spółki /Potem koncesje na łupki gdzie wyprowadzili kasę setki mln zł gdzie też było robione odwierty potem wyprowadzili na inna spółkę i sprzedali niby a kasa zniknęła !! OTG i Schyrak gdzie mamy morze ropy ! Emba gdzie wydobycie już było prowadzone i kto wie czy nie prowadzą a kasa idzie w kieszenie lewe !! Wiecie ile mln zł ci oszuści ukradli nam ? Nóż się sam otwiera i mówi co im trzeba teraz zrobić !! Dlatego niech Priorytetem będzie dopaść za wszelką cenę tych złodziei i rozliczyć z każdej złotówki która nam ukradli !! Co nie którzy tutaj stracili wszystko ..................
    >
    > Pozdrawiam Akcjonariusz Oila

Brawo chłopaki trzeba rozliczyć tych oszustów ale i ich rodzinki żony córeczki i synusie też trzeba nimi się zając i niech odpowiadają za czyny tych złodzjei swoich tatusiów mężów !Najwyższy czas dorwać ich na żywo .......................i pogadamy sobie wtedy na konkrety nie bajeczki ............................
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Johnny [5.173.159.*]
    Kto chce odzyskać kasę niech się przyłącza. Trolle niech sobie wyją. Nic im z tego nie przyjdzie.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Jacent [176.67.86.*]
    Będę na walnym i na pewno poprę PAM bo wiem że to jedyna szansa aby cokolwiek odzyskać i rozliczyć tych złodziei którzy niestety okradali nas przez wszystkie lata opowiadając non stop kity i kłamstwa aby dalej mogli wyprowadzać majątek z spółki co dokładnie widzimy to co napisał Poinformowany ! A teraz jak widać Cwany plan mieli ale się przeliczyli i to mocno !
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~6_9 [93.105.178.*]
    Dnia 2022-10-10 o godz. 12:52 ~Johnny napisał(a):
    > Kto chce odzyskać kasę niech się przyłącza. Trolle niech sobie wyją. Nic im z tego nie przyjdzie.

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd ?.
    Napisz proszę jak wyglądają obecne relacje i komunikacja Zarządu Petrolinvestu z udziałowcem z Kazachstanu, który jeszcze rok temu był otwarty do kontaktów, rozmów i negocjacji.
    To Kazachowie są na swoim podwórku i już kiedyś napisałem, że grzechem zaniechania było zrażenie ich do Petrolinvestu. To Oni znają kruczki w prawie i przepisach, które obowiązują na ich podwórku. Możliwy sukces projektu miał większe szanse na powodzenia z nimi ,niż bez nich.
    Niech każdy spokojnie odpowie sobie na pytanie, po co potencjalnemu inwestorowi zaingerowanemu złożami OTG taki twór jak spółka Petroinvest, skoro może tylko spodziewać się narracji dotyczących roszczeń. Jaką Petrolinvest wnosi wartość dodaną, przy założeniu, że koncesja i złoża nie są nic warte do póki nie będą eksploatowane komercyjnie.

W takim kraju "demokratycznym" jak Polska, zabierają bez większego wysiłku koncesje związane z wydobyciem węgla, to równie dobrze może wydarzyć się to z koncesją OTG. Nasze prawo i przepisy tam nie działają, więc współpraca z udziałowcem z Kazachstanu była kluczowa.

Jeżeli, ktoś zna odpowiedź na pytanie dotyczące obecnych relacji z udziałowcem z Kazachstanu, to będzie znał odpowiedź czy jesteśmy w czarnej d...., czy też sprawa się toczy.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Johnny [5.173.153.*]
    Szanowny ż a b i t r o l l u 6_9, nigdy nie wprowadzałem ludzi w błąd i nie mogę ci napisać "jak wyglądają obecne relacje i komunikacja Zarządu Petrolinvest z udziałowcem z Kazachstanu" , bo ani nie jestem w zarządzie Petrolinvest, ani nie jestem udziałowcem z Kazachstanu. Zapytaj zarząd albo udziałowca z Kazachstanu. Ale głupek! Gdzie takich produkują?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.87.212.*]
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Art [83.26.7.*]
    Ale zobaczcie sobie teraz jak w perfidny sposób chcieli nas okradać dalej i wyprowadzić resztę wciskając dalej nam kity o jakimś znów inwestorze a ile ich było to brakło by palców u ręki ! dlatego nie powinniśmy mieć żadnych skrupułów dla nich i rozliczyć z wszystkiego !
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Startup [31.0.120.*]
    Szczerze?
    W porządku...Uważajmy na frontalny atak byłego zarządu Petrola.
    Ostrzegam - Doszły mnie słuchy z pewnych źródeł, że następuje duża kumulacja kupna sprzedaży na umowy cywilne .
    Jeśli PAM nie zwiększy swego potencjału do przeszło 30% to grozi przegłosowanie niekorzystnych uchwał przez obóz RK ,BLG .,Kroka .
    Popieram apel -Przyłączcie się ...
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~smerf [68.235.33.*]
    A ostrzegaj.
    Przegłosować co? Apel do Ministerstwa Kazachów o przywrócenie koncesji a konto spółki "bo te złodzieje nas wyrolowały"?
    Albo przegłosować wniosek do KRS o niewykreślanie nas z rejestru spółek "bo my są bezsilne gdyż te bandyty trzymają dokumenty w garażu"?
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Startup [31.0.120.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 13:12 ~smerf napisał(a):
    > A ostrzegaj.
    > Przegłosować co? Apel do Ministerstwa Kazachów o przywrócenie koncesji a konto spółki "bo te złodzieje nas wyrolowały"?
    > Albo przegłosować wniosek do KRS o niewykreślanie nas z rejestru spółek "bo my są bezsilne gdyż te bandyty trzymają dokumenty w garażu"?

Sądzę ,że to będzie dużo większa bomba ,na początku każdego WZA ,powinno być m. innymi pytanie o porządek dnia i zgłaszanie ew.wniosków. Tego się obawiam.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~smerf [68.235.33.*]
    A ja nie widzę żadnej bomby bo widać czarno na białym że mamy akcje zimnego trupa.
    Mogę spodziewać wniosku o przyznanie czasu na pytania z sali.
    WZA - jesli w ogóle do niego dojdzie bo Małecki nie jest zainteresowany - przejdzie nad wyraz spokojnie, dla nas wszystkich atrakcja dnia.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Erudyta [185.209.221.*]
    smerfokrok zawsze prawdę pisze……
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~gerard [83.26.7.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 13:35 ~Erudyta napisał(a):
    > smerfokrok zawsze prawdę pisze……

Tak jak żaba przez 11 lat opowiadał bajki :))) nie wiem na co oni jeszcze liczą ale żaden normalny akcjonariusz już nie da się nabrać na żadne wypociny tych że kłamców ! teraz żaba to może nawet powiedzieć jest Inwestor i daje wam 1000 zł za akcje i zostanie wyśmiany przez wszystkich akcjonariuszy :))))
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~ZenonL [45.84.122.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 13:23 ~Startup napisał(a):
    > Sądzę ,że to będzie dużo większa bomba ,na początku każdego WZA ,powinno być m. innymi pytanie o porządek dnia i zgłaszanie ew.wniosków. Tego się obawiam.
    >

Obawiasz sie takiej bomby jak ostatnio gdy czekaliście na grubego żeby wam przeszkodził w wybraniu RM na prezesa i sie nie doczekaliście?
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~gerard [83.26.7.*]
    Bombę to będzie miał żaba i reszta tych złodziei ............bo co raz więcej przekrętów już wychodzi na jaw ! a to zapowiedź że z każdym dniem może skończyć się wolność tych panów i jak widać po wpisach oni już o tym wiedzą bo porami trzęsą ostro .
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Piter [216.131.76.*]
    To co napisał nie jaki Poinformowany obnaża całą tą bandę i ich oszustwa jakich dokonywali tutaj na spółce przez lata swoich rządów i od tego nie uciekną bo każda kropla drąży skałę i wydrąży .Powiem tak teraz czas gra na korzyść akcjonariuszy bo z każdym dniem wychodzą nowe rzeczy i nowe dowody drążenie trwa a to zapowiada kolejne zarzuty dla Le guerna i kroka i tych którzy z nimi współpracowali .Niebawem dowiemy się kto posiada akcje a kto sprzedał i komu ..............i tutaj szykują się kolejne wątki sprawy które prokuratura będzie drążyć i dojdzie bo to nie będzie trudne przy dzisiejszej elektronice i pozyskiwanie twardych dowodów w postaci rozmów ,maili .przelewów itd.........................
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Koniec_KNFiABW [46.134.119.*]
    A gdzie było KNF?
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Johnny [5.173.153.*]
    Było zajęte udawaniem, że nic nie widzi.
    Ja nie widzę żadnej bomby na WZA bo widać czarno na białym że mamy akcje zimnego trupa.
    Mogę spodziewać wniosku o przyznanie czasu na pytania z sali.
    WZA - jesli w ogóle do niego dojdzie bo Małecki nie jest zainteresowany - przejdzie nad wyraz spokojnie, dla nas wszystkich atrakcja dnia.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Spokoloko [54.36.113.*]
    Grzesiu apel zacny wart uwagi i słuszny ale pare lat za późno pawianie poślady ogolone i oklepane na miętowo zostało ci trzaskanie wykrzykników pod roznymi nikami dzis kazdy ma cie w d no moze poza dżonym paprochem wszyscy maja dosyc chca kasy albo informacji a ty nie masz ani tego ani tego
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Noni [209.107.204.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 15:49 ~Piter napisał(a):
    > To co napisał nie jaki Poinformowany obnaża całą tą bandę i ich oszustwa jakich dokonywali tutaj na spółce przez lata swoich rządów i od tego nie uciekną bo każda kropla drąży skałę i wydrąży .Powiem tak teraz czas gra na korzyść akcjonariuszy bo z każdym dniem wychodzą nowe rzeczy i nowe dowody drążenie trwa a to zapowiada kolejne zarzuty dla Le guerna i kroka i tych którzy z nimi współpracowali .Niebawem dowiemy się kto posiada akcje a kto sprzedał i komu ..............i tutaj szykują się kolejne wątki sprawy które prokuratura będzie drążyć i dojdzie bo to nie będzie trudne przy dzisiejszej elektronice i pozyskiwanie twardych dowodów w postaci rozmów ,maili .przelewów itd.........................

Wszystko w swoim czasie widząc przebieranie nogami i pełne pampersy żaby coś jest na rzeczy chyba że tak warują ci oszuści ............
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Piotrek [192.200.158.*]
    Podobno Dawidek już sprzedał swój pakiecik z Litwiniakiem po 30 zł więc chyba dlatego taki nerwowy gdyby to wyszło to pampersy będzie miał pełne z dzieciami.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~xyz [178.235.185.*]
    wątek, który zawsze powinien być na górze.. czytać, czytać i jeszcze raz czytać..
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~xyz [178.235.185.*]
    Dnia 2022-10-07 o godz. 18:19 ~adalbert78 napisał(a):>> Szanowni Akcjonariusze, mnie się już nawet nie chce pisać ciągle tego samego. Walczmy razem do końca, wyjaśnijmy tą sprawę do spodu. Według mnie jest o co walczyć i co tym złodziejom odebrać bo i ORI i wiatraki ale przede wszystkim co z tym wartym miliardy złożem ropy, mieliśmy koncesje i nagle nie mamy??? Co to do k.nedzy ma znaczyć? gdzie jest warta miliardy koncesja?!?, albo JĄ jakoś nielegalnie sprzedaliście albo co?, że niby nie dopilnowaliście żeby jej przedłużyć- terefere kuku, takich naiwnych głupków to chyba nawet wśród Was nie ma żeby nie zadbać o rzecz najważniejszą, tak więc albo sprzedaliście albo Petrol ją cały czas ma i to trzeba wyjaśnić. Prawdopodobnie poprzez prokuraturę czy służby! Tak jak akcjonariusz Kriss napisał – nie możemy im odpuścić! Bo wielu poza majątkiem traci tu zdrowie i choćby dla zdrowia niech sprawiedliwości stanie się zadość. Jest gruby przekręt i to w byłej spółce giełdowej tak więc niech odpowiedzialni tych przekrętów poniosą sprawiedliwą karę, wyobrażam sobie że można by tu stosować również przepisy o tej konfiskacie rozszerzonej? Przykro pisać co myślę o tych managerach, wyobraźcie sobie szanowni Państw że ja do ostatniej chwili , nawet po wyrzuceniu z giełdy i tych mataczi&ruchaczi cały czas myślałem że oni dbają o mój/nasz akcjonariuszy interes/majątek. Jaki ja byłem qrwa naiwny! Proszę Państwa przyjedzcie na WZA, to były Wasze ciężko zarobione, często jedyne pieniądze. Nikt za Nas nic nie zrobi. A przewodniczącego PAM proszę o info na naszym czacie what’s up jak wygląda składka na WZA ile mamy/ ile brakuje i kiedy jest planowane?> Ps. Postaram się odciąć od tego forum na weekend. Ma być słoneczny, wszystkim Państwu życzę spokojnego i słonecznego weekendu,… wszystkim.Dokładnie tak podpsuje się pod tym co napisałeś kolego adalbert78 ! i mam również prośbę do wszystkich akcjonariuszy rozliczmy tych złodziei za wszelką cenę !! za każda złotówkę !! Szcze powiem wam coś nie interesuje mnie czy coś odzyskam czy nie ale interesuje mnie tylko jedno aby rozliczyć tych że złodziei i oszustów którzy okłamywali nas cały czas i okradali wciskając nam kity o inwestorach itp itd!! Pamiętacie jakie kity przekazywał potem nam wcześniejszy przewodniczący SmółkaD ile to nie było tych inwestorów już na Embie był Inwestor nawet z Polski i wydobycie ma ruszyć już w 2019 roku i co ? potem okazało się że to były kolejne kłamstwa i oszustwa !!! wszyscy wiecie jakie kity wciskał nam ten oszust Bleg i smerfo-krok przez tyle lat a my jak głupi wierzyliśmy tym złodziejom dlatego apeluje teraz również do wszystkich akcjonariuszy każdy kto tutaj stracił kilka zł niech teraz nie odpuszcza i się przyłączy i pokażmy tym złodziejom i podziękujmy im za to jak nas okradli i rozliczmy z każdej złotówki którą nam ukradli !! I niech to będzie naszym mottem rozliczyć tych złodziei i ich rodziny zabrać im majątki wszystkie jakie nakradli nam !! Niech naszym priorytetem będzie rozliczenie tych że złodziei i oszustów za wszelką cenę teraz nawet jak będzie trzeba isć po trupach to zróbmy to ! Pamiętajcie to były nasze ciężko zarobione pieniądze które oni nam ukradli i teraz żyją i się śmieją a więc zróbmy tak aby teraz do końca życia płakali !! Niech wszyscy kto tylko posiada akcje przyjedzie na walne i zbierzmy się w kupę i rozliczmy ich za wszelką cenę !! Osobiście mam gdzie pieniądze i czy odzyskam czy nie,Bo nie ma to dla mnie już żadnego znaczenia ale nie odpuszczę tym złodziejom i oszustom i ich rodzinom i wy zróbcie to samo a wierzcie mi że dojedziemy ich wspólnie wszystkich ale zbierzmy się w kupę wszyscy każdy nie ważne ile masz akcji czy 5 czy 50 czy 500 czy 5 tyś czy więcej !Ważne jest żeby teraz rozliczyć tych że złodziei wszystkich z wiatraków które były warte dziesiątki mln zł które wyprowadzili na inne spółki /Potem koncesje na łupki gdzie wyprowadzili kasę setki mln zł gdzie też było robione odwierty potem wyprowadzili na inna spółkę i sprzedali niby a kasa zniknęła !! OTG i Schyrak gdzie mamy morze ropy ! Emba gdzie wydobycie już było prowadzone i kto wie czy nie prowadzą a kasa idzie w kieszenie lewe !! Wiecie ile mln zł ci oszuści ukradli nam ? Nóż się sam otwiera i mówi co im trzeba teraz zrobić !! Dlatego niech Priorytetem będzie dopaść za wszelką cenę tych złodziei i rozliczyć z każdej złotówki która nam ukradli !! Co nie którzy tutaj stracili wszystko ..................Pozdrawiam Akcjonariusz Oila
    Te twoje parostronicowe płomienne bełkoty na nikim już nie robią wrażenia.
    Jak chcesz się dowiedzieć co z koncesją to zapytaj swojego pampersowego geniusza biznesu który kieruje spółką.
    gościu, to są fakty, więc nie bełkocz
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Ciekawski [37.30.0.*]
    Xyz dla mnie pieniądze wsadzone w Petrolinvest mają priorytetowe znaczenie. Dlatego na WZA pojadę. Rozliczenie jest ważne ale drugoplanowe. Najpierw zwrot pieniędzy!!!! To jest apriori
    Ciekawski.. dokładnie jak piszesz, zwrot pieniędzy jest priorytetowy
    A czy zwrot pieniędzy jest w ogóle możliwy bez rozliczenia?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.134.174.*]
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~adalbert78 [213.134.174.*]
    moder- specjalnie dla ciebie co byś sie nie nudził, jak to mówią prawda w oczy kole...
    Brak mi słów. Jak się człowiek w to wszystko wczyta to naprawdę nie wiadomo jak zareagować i co zrobić. To jest/była zorganizowana grupa przestępcza żeby nie powiedzieć mafia - Blg, Korki ,Smolka i reszta cwaniaczków przez lata perfidnie nas okradali i okłamywali. Wyprowadzili z naszej własności setki milionów złotych i na koniec chcieli nas kopnąć w dupę. Prawie im się udało, prawie… 
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Henc [162.255.45.*]
    Dnia 2022-10-18 o godz. 19:05 ~adalbert78 napisał(a):
    > moder- specjalnie dla ciebie co byś sie nie nudził, jak to mówią prawda w oczy kole...
    > Brak mi słów. Jak się człowiek w to wszystko wczyta to naprawdę nie wiadomo jak zareagować i co zrobić. To jest/była zorganizowana grupa przestępcza żeby nie powiedzieć mafia - Blg, Korki ,Smolka i reszta cwaniaczków przez lata perfidnie nas okradali i okłamywali. Wyprowadzili z naszej własności setki milionów złotych i na koniec chcieli nas kopnąć w dupę. Prawie im się udało, prawie… 

Niestety taka jest prawda która dzięki PAM wyszła na jaw ! Teraz czas na rozlicznie tej bandy ...............
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Tomek [83.21.165.*]
    Henc, udało się im. Bo akcjonariusze nic nie maja ! Puste garnki i FORUM bzdur…
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Bandit [31.0.50.*]
    BANDYCI !
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Gamoń [83.28.211.*]
    Dołączymy do was , albo do Pampersów , nie darujemy im tego ,
    nie chciałbym być w ich skórze .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.134.174.*]
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~Holender [109.236.87.*]
    Dobrze piszesz, trzeba sprawdzić też służby i wszystkie organy powiązane- zgoda emisji akcji itp.
  • Re: Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się ! Autor: ~adalbert78 [213.134.174.*]
    mogę prosić o informację w którym miejscu złamałem regulamin że ten post został skasowany? znowu zabawa w paste/delete?

Fakt z ludzkiego punktu widzenia nikt normalny nie chciałby być w ich skórze, ja im naprawdę nie zazdroszczę. A z takiego psychologiczno punku widzenia jak oni funkcjonują na codzień wiedząc że wielu osobom spie...lili kawał życia i mając świadomość co ci ludzie o nich myślą i czego im zyczą, bo co innego jest jak biznes nie wyjdzie i wszyscy tracimy a co innego jest złodziejstwo w takim wydaniu przez tyle lat??? Naprawdę nie zazdroszczę dlatego proszę wszystkich akcjonariuszy o powstzrymanie złych emocji. Takimi sprawami muszą się zajmować tylko i wyłącznie organy Państwa czy Słuzby.
    Jak wyżej
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.