Jak widzicie, kurs rosnie 15% bez informacji.... Chyba jednak wycieklą jakaś wiadomość..Jak to u nas , zawsze są lepiej poinformowani Czekamy zobaczymy
niby to możliwe, z drugiej strony własnie przy tak niskiej płynności taka podbitka też na niewiele się zda. Tak jak do podbitki wystarczyło kilkaset sztuk, tak teraz jakby ktoś chciał sprzedać kilka tysięcy, to zbije kurs z powrotem na 140. Dla małego gracza może to wystarczy, ale żaden główny udziałowiec nie wyjdzie dzięki temu ze znacznym pakietem.
A jak wg Was wyglądałaby sytuacja gdyby któryś z potencjalnych kupców odszedł od stołu? W kontekście kursu. Byłaby podbitka pod wyjście z części akcji po jak najwyższych cenach i powolna dystrybucja po niższych (jako zachęta) od dziennego ath. Znam spółkę od debiutu i uważam, że za długo to wszystko trwa. Zbyt dużo podobieństw do matecznika - CRM
Nikt tu nic nie zbiera z wiekszyxh, total to maly fund z ktorego tylko odplywa kapital bo ludzie niezadowoleni z jego slabych wynikow wycofuja pieniadze. Zadnego powaznego gracza tu nie bylo i nie ma, nie wiesz co inwestujesz. Przerababe jest to bo swoimi klamstwami mike i carlos tu naganiaja ludzi zeby ich kosztem cos zyskac, biestety wielu inwestorow czerpie wiedze o spolce z tego forum. Ja dalej czekam i nie sprzedajw ale jestem bliski by to zrobic
Takie info https://www.wsj.com/market-data/quotes/PL/XWAR/SCP/company-people/executive-profile/214097220
a tutaj doświadczenie
Specjalizuje się w zwiększaniu zaangażowania i wydajności wśród pracowników w przedsiębiorstwach będących na etapie znaczących zmian organizacyjnych, w tym fuzji i przejęć, szybkiego rozwoju organicznego czy restrukturyzacji.
Przypadkiem to moze komuś cegła na głowe zlecieć. Jeśli Twoim zdaniem kryje się za tym jakiś tajemniczy spisek, to bardzo jestem ciekaw jaki konkretnie.
Wzrost na kursie nie oznacza automatycznie akumulacji akcji. Są wskaźniki pokazujące np AD pokazujące stan faktyczny. Pokazują dystrybucję. Bardziej ogarnięci widzą to na wykresie
Ja już od jakiegoś czasu nie mam tych akcji ale jak w 2018 przed zakupem akcji pisałem do firmy, to jakaś kobieta odpisywała mi - a dlaczego pan się tym interesuje? :) :) a pytałem o kwestie do kogo należą patenty (obstawiam że 90% akcjonariuszy nie ma o tym pojęcia) i inne kwestie prawne. Taki mieli dział inwestorski :)
@poruszony, ty się tu dwoisz i troisz od wczoraj. wcześniej cię tu nie widziałem. co się stało? pociąg ruszył a ty na peronie zostałeś? chciałeś akcje po 120 a są po 160? myślisz że taką paplaniną od rzeczy zmienisz kurs?