Dnia 2021-10-29 o godz. 13:10 ~Miciu78 napisał(a): > Witam, jestesmy razem na Handlowym, tam to dopiero byli niecierpliwi :) _________________________________________________________________________________________________- Masz rację, (KNF) , wza 3 miesiące mogą uchwalić gigantyczna dywidendę.(2019r) A KNF nic już nie będzie mogła zrobić. Ameryka, Panie....
Wczoraj zobaczyli instytucjonalni, zalogowani zobaczą D+3 (czyli w weekend). Upublicznienie nastąpi moim zdaniem w czwartek 4.11 (a więc w dniu publikacji raportu za III kw.) - identyczny timing jak w maju, kiedy to w jednym dniu 6.05 opublikowali raport za I kw. oraz upublicznili rekomendację na 30,20 zł.
Dzięki za odp. Wydaje mi się, że D+3 wypadnie w pon, ale może Ci chodziło że przedłużony weekend. Tak czy owak, dzień bez giełdy. Wychodzi na to samo.
Obiecujący podwójny timing z 4.11. Myślę, że taki timing i analogia z majem (a tam było pieknie) powstrzyma tradycyjną ostatnio realizację zysków w takim dniu, bo będzie zbyt duży potencjał na wzrost
Zniknęło tu około 10 całkiem neutralnych postów. Nie znam regulaminu, ale ciezko mi sobie wyobrazić ze czymś mogły go łamać. Pozdro dla Jaculi z grażulą i brzydulą
Jaki jest właściwie sens wystawiania przez BOS rekomendacji na kilka dni przed wynikami Q3 które mogą sporo zmienić ? Nie lepiej zrobić to kilka dni później po nowych danych?
Dnia 2021-10-31 o godz. 08:31 ~Obserwator napisał(a): > Jaki jest właściwie sens wystawiania przez BOS rekomendacji na kilka dni przed wynikami Q3 które mogą sporo zmienić ? Nie lepiej zrobić to kilka dni później po nowych danych?
Tez tego nie rozumiem. podobnie było z lipcowa reko - ktoś moglby przypomniec ile tam pomylili się w zysku netto 2Q?