• Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*]
    Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Kar [185.241.198.*]
    Bo?
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Roman [5.173.158.*]
    Bo dzisiaj inżynier miał srakę na zielono
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*]
    Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.91.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~policjant [31.60.151.*]
    chyba masz gałke co sie blyszczy....od polerowania
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [202.49.29.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~jurojanosik [46.175.109.*]
    Ale szarpie jedna transakcja :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~teamhub [79.191.91.*]
    nic nie urosnie
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: sandman76 [178.235.186.*]
    Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.

no coś jest na rzeczy Inżynierze.
    Ktoś właśnie łyknął 100k papiera
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Prawda, poszło prawie 100. Ale zaraz znając życie to zasypią.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [169.150.218.*]
    Dnia 2021-10-26 o godz. 11:35 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
    >
    > no coś jest na rzeczy Inżynierze.
    > Ktoś właśnie łyknął 100k papiera

To była predykcja z litości nad obolałym akcjonariatem.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Ciekawy [178.100.117.*]
    Raczej próba zaczarowania rzeczywistości i czerwieni na rachunku. Kogo ty chcesz oszukać :)
    Maliniaku, czy tamtego dnia zapakowałeś się w kwit z rana? Czy zapakowany dobrałeś? Opowiedz nam historię tego wpisu.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-04-04 o godz. 15:33 ~Ciekawy napisał(a):
    > Maliniaku, czy tamtego dnia zapakowałeś się w kwit z rana? Czy zapakowany dobrałeś? Opowiedz nam historię tego wpisu.

Pakował się wyżej. Ktoś już pisał, że kupował po 2 zł. na tym poziomie CIAPOliniak uśredniał :). Kto jest tu dłużej ten wie :)
    A daj Pan spokój, żeby tyle lat robic scierke z buzi? Tyle lat sie kompromitowac? W psychologii powstanie kiedys termin - Syndrom Maliniaka.
    Dnia 2023-04-04 o godz. 15:52 ~Ciekawy napisał(a):
    > A daj Pan spokój, żeby tyle lat robic scierke z buzi? Tyle lat sie kompromitowac? W psychologii powstanie kiedys termin - Syndrom Maliniaka.

może w PRZYSZŁY PONIEDZIAŁEK nastąpi szarpnięcie? kilka tygodnie temu majaczył o jakimś LIZANIU wajchy w poniedziałek...
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Gosc [89.64.39.*]
    Mial wtedy na myśli wajchę Kisiela i kamikadze :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Prawel [178.43.244.*]
    No i swoją.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Frog [83.25.122.*]
    No i na tym koniec manipulacji spadkowej, po wykresie wyraźnie widać że od jutra za my na północ kto się z tym nie zgadza niech uzasadni?
    Dnia 2023-04-04 o godz. 17:17 ~Gosc napisał(a):
    > Mial wtedy na myśli wajchę Kisiela i kamikadze :)

a feeeee
    Dnia 2023-04-05 o godz. 13:17 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-04 o godz. 17:17 ~Gosc napisał(a):
    > > Mial wtedy na myśli wajchę Kisiela i kamikadze :)
    >
    > a feeeee

Porażka na Hub.rawym kancie lub przeciążenie kręgosłupa od noszenia koszyczków pełnych trefnych akcji i padło na glacę.
    czyżby pora zawiadomić kogo trzeba?
    Dnia 2023-04-05 o godz. 13:42 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-05 o godz. 13:17 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-04 o godz. 17:17 ~Gosc napisał(a):
    > > > Mial wtedy na myśli wajchę Kisiela i kamikadze :)
    > >
    > > a feeeee
    >
    > Porażka na Hub.rawym kancie lub przeciążenie kręgosłupa od noszenia koszyczków pełnych trefnych akcji i padło na glacę.
    > czyżby pora zawiadomić kogo trzeba?

w twoim przypadku nie ma już ratunku.
    pilnuj lepiej TSGAMES - nie trać tu czasu :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Beniu [164.127.238.*]
    Szarpnęło ?
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Gosc [31.0.87.*]
    Pytaj ciapoliniaka czy poczul jak go szarpnąłeś za wajchę
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~MasterOfPuppets [46.204.72.*]
    -46% od momentu gdy zaczal szarpać. Co za leszcz bez siły.
    A z tego co widzę w postach szarpał wyżej.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Hjbmaliniok [188.147.12.*]
    Bo to moliniok jest!
    Dnia 2023-04-06 o godz. 09:58 ~Hjbmaliniok napisał(a):
    > Bo to moliniok jest!

kiedyś pisał, że w sobotę miało szarpać.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~MasterOfPuppets [46.204.68.*]
    Strata na hubtech zmniejszona na -43%. Brawo tłusciochu.
    poszerz horyzonty, rozwiń logikę a ogarniesz więcej - złapiesz cały sens i szybciej wypełzniesz z bagna.
    Poniżej pomocny link:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-nastapi-szarpniecie,50511527.html
    Bzdury tłusta ciapo.
    Liczba przy wątku przecież nie kłamie, prawda? Jesteś MINUS 47% tutaj, a biorąc pod uwagę to że brales między 1,5 a 2 zł to strata jest znacznie wieksza.
    Ale trzymajmy się tej liczby tutaj. Ta liczna cie zweryfikowała ciapoliniaku-47%. No chyba że bierzemy wątek co kazałeś skasować w którym sam się wyjaśniasz że cokolwiek tu piszesz jest kłamstwem, a którego potem się wyparłeś. Ale w sieci nic nie ginie...
    Tak czy siak jesteś straceńcem. Do tego tłustej postury.
    Dnia 2023-04-11 o godz. 10:23 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > Bzdury tłusta ciapo.
    > > Liczba przy wątku przecież nie kłamie, prawda? Jesteś MINUS 47% tutaj, a biorąc pod uwagę to że brales między 1,5 a 2 zł to strata jest znacznie wieksza.
    > > Ale trzymajmy się tej liczby tutaj. Ta liczna cie zweryfikowała ciapoliniaku-47%. No chyba że bierzemy wątek co kazałeś skasować w którym sam się wyjaśniasz że cokolwiek tu piszesz jest kłamstwem, a którego potem się wyparłeś. Ale w sieci nic nie ginie...
    > > Tak czy siak jesteś straceńcem. Do tego tłustej postury.

Wszystko co napisałeś, "mądrze ustaliłeś" i "jest całą prawdą". Akcje kupowałem po 5 i od razu tego samego dnia szczułem, że będą po 0,30 groszy :)
    pominąłeś tylko najistotniejsze, należę do rady nadzorczej - do tego też przyznałem się we wpisie, który kazałem usunąć

ha ha ha ha !!!
    Dnia 2023-04-11 o godz. 11:19 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-11 o godz. 10:23 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > > Bzdury tłusta ciapo.
    > > > Liczba przy wątku przecież nie kłamie, prawda? Jesteś MINUS 47% tutaj, a biorąc pod uwagę to że brales między 1,5 a 2 zł to strata jest znacznie wieksza.
    > > > Ale trzymajmy się tej liczby tutaj. Ta liczna cie zweryfikowała ciapoliniaku-47%. No chyba że bierzemy wątek co kazałeś skasować w którym sam się wyjaśniasz że cokolwiek tu piszesz jest kłamstwem, a którego potem się wyparłeś. Ale w sieci nic nie ginie...
    > > > Tak czy siak jesteś straceńcem. Do tego tłustej postury.
    >
    > Wszystko co napisałeś, "mądrze ustaliłeś" i "jest całą prawdą". Akcje kupowałem po 5 i od razu tego samego dnia szczułem, że będą po 0,30 groszy :)
    > pominąłeś tylko najistotniejsze, należę do rady nadzorczej - do tego też przyznałem się we wpisie, który kazałem usunąć
    >
    > ha ha ha ha !!!

daj spokój misiu.
    -47% to nie jest tak źle
    ja podobno jestem -65%.
    Kto mieczem wojuje, od miecza ginie :) hihihi

buhahhaha

ok, wracam na IZOSTAL i COLUMBUSA :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku

:-)))))))))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.151.43.*]
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
    > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
    >
    > :-)))))))))))

on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [185.177.125.*]
    Dnia 2023-04-12 o godz. 16:11 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
    > > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
    > >
    > > :-)))))))))))
    >
    > on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi

sandokanku-65 procent, chociaż nie zdradzaj się ze swoją naiwnością co do wniosków.
    Faktycznie tak myślisz jak we wpisie? ha ha ha !!
    Mi to wisi, co wy tu o mnie sondujecie, nic dodać nic ująć. Wypowiedziałem się już w tej sprawie nieco wyżej. Mogę ci napisać, że jutro pakuję się w Mbank, HydraGames ( tu wpisz sobie dowolny walor albo inny kant ) i co, uwierzysz? Będziesz z powodu mojego wpisu sikał sobie po nogach jak walor spadnie ze 3 złote? Moja strategia jest tylko dla mnie i nikomu znana nie będzie.
    Tak wiec podniecaj się dalej, może to zwiększy twoje szanse na "debiut" hubrawego kantu na głównym.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~jaccoo1 [89.151.43.*]
    Maliniak, kto tutaj się podnieca ?
    Przecież 90% postów to twoje mierne wypociny...
    Także nie podniecaj sie i pisz mniej, to może dojdziesz...ha,ha,ha....
    Dnia 2023-04-12 o godz. 18:21 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-12 o godz. 16:11 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
    > > > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
    > > >
    > > > :-)))))))))))
    > >
    > > on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi
    >
    > sandokanku-65 procent, chociaż nie zdradzaj się ze swoją naiwnością co do wniosków.
    > Faktycznie tak myślisz jak we wpisie? ha ha ha !!
    > Mi to wisi, co wy tu o mnie sondujecie, nic dodać nic ująć. Wypowiedziałem się już w tej sprawie nieco wyżej. Mogę ci napisać, że jutro pakuję się w Mbank, HydraGames ( tu wpisz sobie dowolny walor albo inny kant ) i co, uwierzysz? Będziesz z powodu mojego wpisu sikał sobie po nogach jak walor spadnie ze 3 złote? Moja strategia jest tylko dla mnie i nikomu znana nie będzie.
    > Tak wiec podniecaj się dalej, może to zwiększy twoje szanse na "debiut" hubrawego kantu na głównym.

ciaoliniaku-47,8%, ale przecież nam tu zwisa co ty napiszesz - w co wchodzisz, z czego wychodzisz ( a feeeeee!!!! ). Co więcej rynek jak widać też ma to gdzieś, bo wyjaśnia cię z każdej twojej "forumowej" inwestycji.

Po prostu dostarczasz tu kontentu, jak zawodowy pajac, więc ludzie mają pożywkę.

My nie mamy pojęcia o twojej strategii, a ty tym bardziej nie masz o naszej ( a o mojej już szczególnie ). Natomiast nie ukrywam, że mam satysfakcję mniej więcej od jesieni, gdy wyszło, że cały scenariusz jaki zakładałem na szerokim rynku wyszedł na moje ( i na moj portfel przede wszystkim ). Więc biorąc choćby to pod uwagę ty napiszesz że jestes zarobiony na swoim portfelu, a ja napiszę, że jestem zarobiony na moim + rynek poszedł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Komu uwierzy gawiedź? Odpowiedź jest aż nadto oczywista :)

Jeżeli będziesz grzeczny mogę utworzyć wątek naszych rozmów z jesieni ubiegłego roku i dziś zweryfikujemy kto miał rację.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [103.125.235.*]
    Dnia 2023-04-12 o godz. 20:42 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-12 o godz. 18:21 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-12 o godz. 16:11 sandman76 napisał(a):
    > > > Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
    > > > > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
    > > > >
    > > > > :-)))))))))))
    > > >
    > > > on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi
    > >
    > > sandokanku-65 procent, chociaż nie zdradzaj się ze swoją naiwnością co do wniosków.
    > > Faktycznie tak myślisz jak we wpisie? ha ha ha !!
    > > Mi to wisi, co wy tu o mnie sondujecie, nic dodać nic ująć. Wypowiedziałem się już w tej sprawie nieco wyżej. Mogę ci napisać, że jutro pakuję się w Mbank, HydraGames ( tu wpisz sobie dowolny walor albo inny kant ) i co, uwierzysz? Będziesz z powodu mojego wpisu sikał sobie po nogach jak walor spadnie ze 3 złote? Moja strategia jest tylko dla mnie i nikomu znana nie będzie.
    > > Tak wiec podniecaj się dalej, może to zwiększy twoje szanse na "debiut" hubrawego kantu na głównym.
    >
    > ciaoliniaku-47,8%, ale przecież nam tu zwisa co ty napiszesz - w co wchodzisz, z czego wychodzisz ( a feeeeee!!!! ). Co więcej rynek jak widać też ma to gdzieś, bo wyjaśnia cię z każdej twojej "forumowej" inwestycji.
    >
    > Po prostu dostarczasz tu kontentu, jak zawodowy pajac, więc ludzie mają pożywkę.
    >
    > My nie mamy pojęcia o twojej strategii, a ty tym bardziej nie masz o naszej ( a o mojej już szczególnie ). Natomiast nie ukrywam, że mam satysfakcję mniej więcej od jesieni, gdy wyszło, że cały scenariusz jaki zakładałem na szerokim rynku wyszedł na moje ( i na moj portfel przede wszystkim ). Więc biorąc choćby to pod uwagę ty napiszesz że jestes zarobiony na swoim portfelu, a ja napiszę, że jestem zarobiony na moim + rynek poszedł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Komu uwierzy gawiedź? Odpowiedź jest aż nadto oczywista :)
    >
    > Jeżeli będziesz grzeczny mogę utworzyć wątek naszych rozmów z jesieni ubiegłego roku i dziś zweryfikujemy kto miał rację.

spoko, nie zapomnij zacząć od hubrawca :)
    wystaw go jako twój temat flagowy owinięty w RSI.
    czekam z niecierpliwością cyniku.
    Dnia 2023-04-15 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-12 o godz. 20:42 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-12 o godz. 18:21 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > Dnia 2023-04-12 o godz. 16:11 sandman76 napisał(a):
    > > > > Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
    > > > > > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
    > > > > >
    > > > > > :-)))))))))))
    > > > >
    > > > > on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi
    > > >
    > > > sandokanku-65 procent, chociaż nie zdradzaj się ze swoją naiwnością co do wniosków.
    > > > Faktycznie tak myślisz jak we wpisie? ha ha ha !!
    > > > Mi to wisi, co wy tu o mnie sondujecie, nic dodać nic ująć. Wypowiedziałem się już w tej sprawie nieco wyżej. Mogę ci napisać, że jutro pakuję się w Mbank, HydraGames ( tu wpisz sobie dowolny walor albo inny kant ) i co, uwierzysz? Będziesz z powodu mojego wpisu sikał sobie po nogach jak walor spadnie ze 3 złote? Moja strategia jest tylko dla mnie i nikomu znana nie będzie.
    > > > Tak wiec podniecaj się dalej, może to zwiększy twoje szanse na "debiut" hubrawego kantu na głównym.
    > >
    > > ciaoliniaku-47,8%, ale przecież nam tu zwisa co ty napiszesz - w co wchodzisz, z czego wychodzisz ( a feeeeee!!!! ). Co więcej rynek jak widać też ma to gdzieś, bo wyjaśnia cię z każdej twojej "forumowej" inwestycji.
    > >
    > > Po prostu dostarczasz tu kontentu, jak zawodowy pajac, więc ludzie mają pożywkę.
    > >
    > > My nie mamy pojęcia o twojej strategii, a ty tym bardziej nie masz o naszej ( a o mojej już szczególnie ). Natomiast nie ukrywam, że mam satysfakcję mniej więcej od jesieni, gdy wyszło, że cały scenariusz jaki zakładałem na szerokim rynku wyszedł na moje ( i na moj portfel przede wszystkim ). Więc biorąc choćby to pod uwagę ty napiszesz że jestes zarobiony na swoim portfelu, a ja napiszę, że jestem zarobiony na moim + rynek poszedł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Komu uwierzy gawiedź? Odpowiedź jest aż nadto oczywista :)
    > >
    > > Jeżeli będziesz grzeczny mogę utworzyć wątek naszych rozmów z jesieni ubiegłego roku i dziś zweryfikujemy kto miał rację.
    >
    > spoko, nie zapomnij zacząć od hubrawca :)
    > wystaw go jako twój temat flagowy owinięty w RSI.
    > czekam z niecierpliwością cyniku.

nie będę wystawiał swojeo pakietu tylko dlatego że ty tak piszesz.
    Będę odnosił sie do twoich wpisów - to mi wystarczy i mam z tego nawet zabawę.

poza tym..... chyba doskonale wiesz, że nikt stąd nie posiada ŻADNEGO pakietu, prawda? Zupełnie tak jak ty ( tyle razy to podkreslasz hihihi ) - wszyscy siedzimy tu tylko po to, żeby po tobie jeździć. Nie załapałeś głuptasku?
    Dajesz się manipulować i się nakręcasz. Wyobraź sobie, że wszystko co tu piszemy to jest zwykłe kłamstwo, żeby dawać ci paliwo do gorączkowych wpisów ciapoliniaku-50% ( wg wpisu ).
    Kurs ZDECYDOWANIE w górę. Hahaha
    No rzeczywiście zdecydowanie. Tlusty Ciapoliniak-50% już dość mocno w plecy. Gdybyś wagi tyle zgubił grubasie to rozumiem. Ale ty wolisz gubić pieniądze hahahaa.
    A od wróżonego poniedziałku w którym miał lizać wajchę o średnicy 32 to już ile TYGODNI minęło? Ile wtedy ta oferma byłaby na minusie? Buhabuha.
    Ostatni wynalazek TSG też ładnie cię poniewiera ciapoliniaku.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.14.71.*]
    Dnia 2023-04-13 o godz. 18:01 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > Kurs ZDECYDOWANIE w górę. Hahaha
    > > No rzeczywiście zdecydowanie. Tlusty Ciapoliniak-50% już dość mocno w plecy. Gdybyś wagi tyle zgubił grubasie to rozumiem. Ale ty wolisz gubić pieniądze hahahaa.
    > > A od wróżonego poniedziałku w którym miał lizać wajchę o średnicy 32 to już ile TYGODNI minęło? Ile wtedy ta oferma byłaby na minusie? Buhabuha.
    > > Ostatni wynalazek TSG też ładnie cię poniewiera ciapoliniaku.

może w poniedziałek ciapoliniak-50% będzie mniej na minusie?

zobaczymy :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [138.199.21.*]
    Dnia 2023-04-15 o godz. 15:59 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-13 o godz. 18:01 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > > Kurs ZDECYDOWANIE w górę. Hahaha
    > > > No rzeczywiście zdecydowanie. Tlusty Ciapoliniak-50% już dość mocno w plecy. Gdybyś wagi tyle zgubił grubasie to rozumiem. Ale ty wolisz gubić pieniądze hahahaa.
    > > > A od wróżonego poniedziałku w którym miał lizać wajchę o średnicy 32 to już ile TYGODNI minęło? Ile wtedy ta oferma byłaby na minusie? Buhabuha.
    > > > Ostatni wynalazek TSG też ładnie cię poniewiera ciapoliniaku.
    >
    > może w poniedziałek ciapoliniak-50% będzie mniej na minusie?
    >
    > zobaczymy :)

hahahaha,
    ja i minus na bydgoskim kancie - żart roku:)
    W plecy to może mieć wyłącznie akcjonariusz - jesteś przykładem. A będąc logicznym w argumentacji, co dla ciebie jest stałym problemem, jeśli ja jestem -50% to ile ty musisz mieć, hi hi hi hi .
    Sandman jest -65, ty jesteś-50. Przynajmniej wg twojego dbilnego sposobu liczenia.
    Co więcej tutaj widać jak pięknie się ladowales na akcjach, które kupiłeś wyzej ofermo, namawiając innych na kopiowanie twoich ruchów.
    Dodając do tego wpadki na tsg, czy wcześniej na cdpr i allegro to nie dziwię się ze nie mając do kogo się wyżalić zrzucasz wszystko na forum powodując tylko fakt, że ludzie po tobie jeżdżą. Ale z tego co widzę to oni na ciebie plują, ty uważasz że deszcz pada. Ale widać że ci to pasuje, nam to pasuje. Wszyscy są zadowoleni ciapoliniaku-50% ( na hubie)
    Coś czuję że ten wątek będzie jeszcze wiele razy podbijany.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Elo [84.241.205.*]
    A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim
    Dnia 2023-04-16 o godz. 19:18 ~Elo napisał(a):
    > A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim

Panowie, ciapoliniak-50% tu będzie, my tu będziemy i wielu innych także.
    Ale na przykładzie tego wątku który utworzył ciaopliniak-50% widac, że jego wpisów, bez względu na to o czym traktują - nie ma co brać pod uwagę. Co najwyżej jako studnia do której można pluć bez konsekwencji, dla zabawy.
    Facet już dawno stracił tu jakiekolwiek poczucie wartości, a gdy jakis wątek, który sam utworzył m nie pasuje, to albo robi na siebie samopodpi...er.dolkę do moderatora, albo pisze, że cokolwiek tu pisze jest kłamstwem, bo oczywiście robi zupełnie odwrotnie. On im więcej ma strat tym bardziej błądzi w wątkach, których krocie natworzył.

Jeżeli Wam chce się to analizować, to współczuję straty czasu na głupoty.
    cytując:

"JUTRO NASTĄPI SZARPNIĘCIE"
    ha ha ha
[x]
HUBTECH -1,09% 0,27 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.