Dnia 2023-04-12 o godz. 18:21 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2023-04-12 o godz. 16:11 sandman76 napisał(a):
> > Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
> > > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
> > >
> > > :-)))))))))))
> >
> > on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi
>
> sandokanku-65 procent, chociaż nie zdradzaj się ze swoją naiwnością co do wniosków.
> Faktycznie tak myślisz jak we wpisie? ha ha ha !!
> Mi to wisi, co wy tu o mnie sondujecie, nic dodać nic ująć. Wypowiedziałem się już w tej sprawie nieco wyżej. Mogę ci napisać, że jutro pakuję się w Mbank, HydraGames ( tu wpisz sobie dowolny walor albo inny kant ) i co, uwierzysz? Będziesz z powodu mojego wpisu sikał sobie po nogach jak walor spadnie ze 3 złote? Moja strategia jest tylko dla mnie i nikomu znana nie będzie.
> Tak wiec podniecaj się dalej, może to zwiększy twoje szanse na "debiut" hubrawego kantu na głównym.
ciaoliniaku-47,8%, ale przecież nam tu zwisa co ty napiszesz - w co wchodzisz, z czego wychodzisz ( a feeeeee!!!! ). Co więcej rynek jak widać też ma to gdzieś, bo wyjaśnia cię z każdej twojej "forumowej" inwestycji.
Po prostu dostarczasz tu kontentu, jak zawodowy pajac, więc ludzie mają pożywkę.
My nie mamy pojęcia o twojej strategii, a ty tym bardziej nie masz o naszej ( a o mojej już szczególnie ). Natomiast nie ukrywam, że mam satysfakcję mniej więcej od jesieni, gdy wyszło, że cały scenariusz jaki zakładałem na szerokim rynku wyszedł na moje ( i na moj portfel przede wszystkim ). Więc biorąc choćby to pod uwagę ty napiszesz że jestes zarobiony na swoim portfelu, a ja napiszę, że jestem zarobiony na moim + rynek poszedł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Komu uwierzy gawiedź? Odpowiedź jest aż nadto oczywista :)
Jeżeli będziesz grzeczny mogę utworzyć wątek naszych rozmów z jesieni ubiegłego roku i dziś zweryfikujemy kto miał rację.