Forum Giełda +Dodaj wątek

zaczerpniete ze stockwatch

1. żadna to tajemnica ... na chwilę obecną przedmiotem zastawu będzie 1 mln akcji ... żadne inne wielkości nie padały. Koniec kropka.
2. podaż ze strony banku wykluczam ... bowiem to dodatkowe zabezpieczenie ... zresztą przy obecnych obrotach byłoby to samobójstwo dla banku :-)
3. istnieją realne szanse, że pewne pomysły (także te, które padały tutaj wielokrotnie z mojej strony) zostaną wprowadzone
4. reinżynieria procesów biznesowych - dalsze częściowe przekształcanie procesów biznesowych w celu poprawy efektywności w zakresie m.in. kosztów, jakości realizowanych działań i innych
5. ograniczenie zbędnych powierzchni
6. Naciskałem na prognozę wyniku i przymiarki były. przy odrobinie dobrej woli istnieje szansa, że się doczekamy ... kilka czynników otoczenia, które mogą zaburzyć prognostykę ... ale dla mnie to żadne tłumaczenie
7. aspekty mocznikowo - litewskie w labiryncie negocjacji ... z tego względu na ostateczny komunikat trzeba poczekać ... kolejne przekładańce wprowadziłyby jeszcze większy chaos ...
8. witryna kwestia miesiąca ... z ukłonem w kierunku odbiorców ... a także w kierunku inwestorskim ...
9. zarządzanie finansami nakierowane w stronę wysokiego reżimu ...
10. kierunki rozwoju ukierowane w stronę wykorzystania potencjału tkwiącego w Jago (np. bardziej efektywne wykorzystanie istniejącej już sieci)
11. nadal nie do końca jestem przekonany czy "stać" nas na brak prezesa (tutaj rozumiem wybór profesjonalnego NAJEMNIKA) ... chociaż jw części jestem w stanie zrozumieć dlaczego ten stan rzeczy jeszcze musi się utrzymać ...
12. zwiększamy zdolność do konkurowania na rynku organicznie (najwyższa pora :roll: ... reżim kosztowy, ograniczenie rozrzutności)

13. większa otwartość głównego na "zewnątrz"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.