Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: -16,67%
Słusznie zauważyłeś że nie po 1 grosz a po 6 i nie dla każdego a dla wybranych.

Z jakiś powodów odkladany był moment zmian w spółce. Może teraz przyszedł odpowiedni i będą Iinformacje które pchną kurs zdecydowanie do góry.

Być może okres czystej spekulacji popartej plotkami i życzeniowa interpretacja komunikatów zmienia się w czas w którym coś dobrego w spółce się zacznie dziać naprawdę.

Na moje wyczucie i po przeczytaniu komunikatów wierzę w to że te czesc szkoleniowa będą rozbudowywać ze pójdą w te medycynę ratunkowa szkolenia z nowych technologii czyli rozbudują czesc szkoleniowa mając tutaj duże doświadczenie social media itd będzie im łatwiej to promować organizować bo są na rynku mediów szkoleń od lat mają know how.
Buc może przejmą jakąś małą firme szkoleniowa tworzona przez paru ratowników medycznych może powiązanych z wojskiem lub byłymi wojskowymi w tym medycyna pola walki i na to może pójdzie ta emisja lub jej czesc ta za wklad niepieniężny

Mnie interesuje jednak Polynertech czesc naukowo technologiczna oparta na zespole prof i dr i mgr ja mam nadzieję że oni nie złożyli bron i źe wiceprezes coś zrobi dla tej spółki zrobi zwłaszcza że kazdy z nich ma chyba pp 3.mln akcji które to pakoety teraz są dość słabo wycenione ale cóż każda spółka technologiczna ktora odniosla sukces ma okres w którym warto było kupić akcje bo były za bezcen. Oczywiście obiektywnie większość takich spółek sukcesu nie odnosi ślę te które jednak odnoszą dają wielokrotnie większy zysk niż tzw bezpieczne papiery. To kwestia w pewnym stopniu szczęścia plus geniuszu osób zarządzających i naukowców. A tutaj akurat zarówno w przypadku Y jak i LP można mieć jakąś nadzieje ze ich szanse są wyższe niż innych.
W tej potencjalnen emisji ok 70 mln akcji widzę potencjał zarówno orzejecia czegoś więcej niż jakiejś małej firmy szkoleniowej. Tam jest ciekawa uwaga o wyznaczaniu ceny akcji zależnie od średniej ceny akcji w określonym przedziale czasu. To takie zabezpieczenie jak pójdzie kurs do góry to spółka będzie emitować akcje za większą kasę może I po 20 groszy co teraz wydaje się oczywiście niemożliwe.

Wszystko zależy od jednego czy uda im się przekonać inwestorów czy coś wynysla czy użyczenie mam nadzieje odpłatne patentów dla Simo zapewni przychody. Bo tego xe zacznie się produkcją tworzyw sztucznych z dodatkiem bakteriistatycznyn opartym na nanotechnologii Polymertech nie wiemy ale potencjalnie taka informacja mogłaby whwindowsc kurs. Ja bym ich tutaj nie skreślał.

Ja myślę że emisja po 6 groszy nie będzie dla każdego mogę mieć nadzieję że będzie dla kluczowych pracowników byłoby to naprawdę cos optymistycznego gdyby każdy z głównych naukowców nabył po kilka milionów akcji po te 6 groszy. Myślę że nawet z pensji naukowców mogliby przeznaczyć trochę kasy I dokupić robiąc inwestycje być może życia dla swoich dzieci.

Od pol roku jest cisza ..... mam nadzieję że Pan dr F szykuje dla nas dobre informacje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -2,78% 0,03 2025-12-17 12:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.